Sevgilimi çok seviyorum o benım suana kadar en aşık olduğum kişi cinsel bir seylerde yasadık ilerş gitmedik ama bazı seyler oldu son yasandıktan sonra birdaha olmasın yoksa ileri gidicez dedi yine de seni sevmediğim falan değil seviyorum ama ileri gitmemeliyiz dedi bende tamam dedim onu cok sevıyorum benle ciddi dusundugunu hep soylüyor ama son zamanlarda sakin ilgisi azaldı eskisi kadar yürümüyor bana yani gun içinde konusuyoruz surekli ama sevgi cumleleri eskisi kadar kurmuyo neden sizce bu soğudu mu benden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen ilk bir kendini soğut enerjini ilgini ondan çek gerekirse kendi kendine içinde bitirmek için ayrılma planı yap ondan sonra soğumamışsa adım atar zaten. Ama atsa da olur atmasa da gözüyle bakmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılSen süpersın
En İyi Cevaplar
+1 yılılıskıye heyecan renk katman gerekıyordur ona ozel bi hedıye verebılırsın benım ılıskımde de bı ara aynısını yasadım ona battanıye ormustum şu alizepuffy akımı yani bulustugumuzda hem ona bunu verdım hem guzel bı not yazdım hem guzel sozler soyledım ıcını daha fazla hos etmek ıstedıgımden eve de gectık ılıskı tekrar eskı halıne döndü saat basi ozledim yazmaya basladi sürekli ne kadar ince bi insan oldugumdan bahsetmeye basladi denemen gerekebılır ozel bi hediye onun kafasına bır seylerın dank etmesını saglayacaktir bu kız benım ıcın bunu yapmıs ya da almış kımse yapmazdı bunu dıyebılmelı
10 Yorumla
+1 yılNe guzel bir adam bulmussun iste sevsede sevmese de bu anlamda seni inciltmek istemiyor. ne olacagi hic belli olmaz ama sen bu kadar sorgularsan bidi bidi kendine de guvenini yitirirsen o enerjiyi verirsin karsindakine ve o da o enerjiyle sana dusunduklerini verir. fazla takma kafaya akisa birak
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Eskisi kadar ilgi göstermez. Rol yapmayı bilen çakalın tekiyse işin daha zor. Örneğin ben çok açık insanımdır. Birisinden soğuduysam direkt belli eder ve ilişkimi keserim. Rol yapan biriyse işin zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanılmaz zeki biri ama rol yapıcak kadar uğrasmazda cok realist hoslanmıyosa hoslanmuyorum diyor yine de ben cok baglandım ona kafamda kuruyorum cok asık oldum pesimizm napıcam ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
+1 yılIste o yuzden evlenmeden once bir birliktelik yasamicaksin diyolar. Cunku bir sekilde evli , evlenmis gibi birsey oluyosun. Hersey yasadigin icin , sadece eviniz ayri..
Ama daha ileri gitmiyelim demesi cok ilginc onada ayri sasirdim su an. Akisina birak derim ben , zamanla cevabini alirsin ama bence soguma gibi birsey yok.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın yükselmemek için böyle yapıyor , bir nevi frenliyor kendini..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoğuduğunu nasıl anlarız değil soğudu mu diye soruyorsan kendine soğumuştur
11 Yorumla- +1 yıl
O ne demek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoğumuş olabilir veya başkasına da bir şeyler beslemeye başlamış olabilir
00 Yorumla
+1 yılElini tutarsınız baktın vücut ısısı 20 derece altındaysa bilin ki bu erkek soğumuş tür 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal. İlişki zamanla oturur. Heycan eksiklesir. Monotonlasir. Normal bence.
00 YorumlaDinine düşkün birisi mi
09 Yorumla
Soran+1 yılAslınde ben daha çok öyleyim
Soran+1 yılYok zaten ben istemiyorum kesinlikle o da bunu biliyor oyuzden beni sık sık uyarıyor
Soran+1 yılAma yine bu son olaydan sonra sevgi cumlelerinin azalması garip değil mi
Soran+1 yılÇok realist biri hoşlwnöafığı biriyle konuşmaz bile sende o larla mı sevgili oldub ileri gitmedik diyr ayrılmak ne
+1 yılŞanslıymış lakin Umarım ilerde pişman olmazsın n
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılElini anlina koy ve bak bakalim sogmusmu
00 Yorumla
+1 yılBence biseyini begenmemjs
00 YorumlaHal ve hareketlerinden
00 Yorumla
+1 yılEskisi kadar ilgisi olmaz, merak etmez seni
00 YorumlaMücadele bitmişse bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılResti çek.. anlarsın
00 Yorumla
+1 yılYa ver sen ver
00 Yorumla