Kocamla istemeden evlendim. Ona haksızlık mı ediyorum?

Ben 21 kocam 30 yaşında ailemden özellikle anne ve abilerimden şidddet eziyet gördüğüm için ve huzurum olmadığından evlendim.
Ailem biranda sırf durumu var diye uygun gördüler ve ben zaten gelinlik yerine kefen giyeceğimden adamla buluşmadım görmedim resmine bile bakmadim düğünde birbirimizi gördük sadece.
Düğün bitiminde pişman olup duygusal birikim yaşadım kendimi evin terasindan atmak istedim adam benden korktu ne yapmaya çalışıyorsun dedi beni tuttu izin vermedi. Gece geç saatlere kadar konuştuk böyleyken böyle dedim ben iyi değilim vazgeçelim boşanalım dedim tamam bir sabah olsun dedi ailenle konusacam dedi gittik abilerim ve annem bana saldırdı bu ne saçmalık olur mu hiç böyle şey elalem ne der çabuk git burdan dedi tartakladılar geri döndük.
Kaç gün oldu ailem olacak insanlar beni ziyarete bile gelmedi evlendiğim adamla birlikte bile olmadım cinsellik yasamadik ayni oda da ayri yatiyoruz o istiyor gibi ama ben istemiyorum korkuyorum aşık olmadigim vakit gecirmedigim biriyle seks yapmak öyle hemen paldir kuldur olur mu hiç 🫣mutsuzum stres ve mutsuzluktan 3 gündür hastayım serum taktılar yemeklerden tat alamıyorum. Dün gece sayıklayıp ateşim çıkmış havale geçirecek duruma gelmişim kalkmış üstümü değiştirmiş beni çıplak görmüş başımda beklemiş ben ona bu yüzden tokat attım hic iyi değilim. Ben ne yapacam ya 😔 Bu hayatta hic istedigim seyler olmadı okuyamadim ehliyetimi alamadim gezemedim kendi parami kazanamadim ezik kendi kocasina muhtaç kadinlardan bir farkim kalmayacak bunlari dusunmekten uyku uyuyamiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Biraz kendinizi benim yerime koyun lutfen beni yargilayanlar icin soyluyorum
Kocamla istemeden evlendim. Ona haksızlık mı ediyorum?