bu kişiden kişiye değişir bazıları cinsellik yaşamış oldugu ıcın kendını daha cok frenleyebılır ama hepsı frenler demekte degıldır hıc yasamadım dıyen yasamısta olabılır yanı sadece vajınadan bırlıkte olan kadınlar asırı azgındır ısteklıdır dıye bır ayrım yapmak mantıksız (şahsi düşüncem)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
bu kişiden kişiye değişir bazıları cinsellik yaşamış oldugu ıcın kendını daha cok frenleyebılır ama hepsı frenler demekte degıldır hıc yasamadım dıyen yasamısta olabılır yanı sadece vajınadan bırlıkte olan kadınlar asırı azgındır ısteklıdır dıye bır ayrım yapmak mantıksız (şahsi düşüncem)
Kim daha iyi fiziğe sahip kilo sorunu yoksa spor yapıyorsa o daha isteklidir.
Yapmış olan arzulu hiç yapmamış olan merakli durum eşit
Sevgili kardeşim şunu net olarak biliyorum eğer bir bayan normal cinsel birleşme ile orgazmla tanışırsa orgazm bir nevi ihtiyaç meselesine dönüşüyor
Çılgın bakiresindir diye tahmin ettim Gerçekten öylesin ne zaman evlenmeyi istiyorsun yoksa Evlenmeden bozduracan mı?
Kimseyle yapmadığım için kıyaslama şansım yok zaten olmasına gerekte yok bi kişi olsun yeter ama mümkünse istekli olsun
en azgınlar yaşanamayan arzuları düşleyenlerdir bende de yaşanmayı bekleyen hayallerini kurduğum düşündükçe yükseldiğim arzular var
Sekx isteği bakirelik ile ilgili değildir insan beyni ile ilgilidir.
Bakire olan yapmış olan yaptığı için rahat olur sadece
Yapmış olan bence o zewki alıp durmanın imkanı yok :)
Mevzunun libidoyla alakası var bakirelikle değil
Öyle mi
Evet tabi ki
İkisininde isteği olur
Libidonun bekaretle çok da ilgisi yok bence
Bakirelik. Ve merak. İkisi bir arada tehlikeli
Konu hiç bununla alakası yoktur bence
ikisinin de aynı bence
Sen hangisisin
Bakire
O fark etmiyor
istekli olan 😉