Güncellemeler
+1 yıl
Madem kullanıyor benden faydalanacak insan neden beni annesiyle ablasıyla tanıştırsın ki
Aynı yerde çalışıyoruz 2 aydır sevgiliyiz annesi evdeyken beni çağırdı annesiyle beni tanıştırmak istiyormuş sonra biraz oturduk annesi salondayken bizde onun odasında seviştik (ilişkiye girmedik aramızda 10 yaş var ben 23 yaşındayım bakireyim ama tabii ki o daha önce ilişki yaşamış) ertesi günde ablasıyla dayısıyla tanıştırdı benimle ciddi olduğunu söylüyor zaten aynı yerde çalıştığımız için iş arkadaşlarını da tanıyorum doğru söylüyor olabilirmi bilemedim çevrem beni kullanmak istediğini idare ettiğini söyleyip kafamı karıştırdıda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben bir kızla annem icerdeyken sevissem bile annem bunu bilse bile bana bir sey demez evleniyim ya da evlenmiyim çok umrunda olmaz onun. Cok da havaya girme yani
Nasıl yani annesiyle alakası ne ve neyin havasına giricem annesi zaten eminim herşeyin farkındadır benim sorduğum soru benden faydalanacak olabilmesiydi konunun ailesiyle alakası yok
ıyy sen bakiresin o degil ve o kisiyle evlenip birlikte olmayı miden alcak mı terk et su objeyi
Hemen kanmaya hazırsınız... Ciddi düşünen imzayı atar.
2 ayda ne imzası
evlensin... Hemen sevişme de nedir? Seviyorsa evlenir. Ciddi olduğu belli olur.
Seni becerip tekmeyi basar sana
Nasıl sevisme birleşme olmadimi
Hayır
Öpüşme tekmi. oldu
Annesi evdeyken nasıl başardınız
Odasına girdik konuşucaz dedik kapıyı kitledik ama tabii ki kadın anlamıştır çocuk değil ya
Eee neler yaptınız
Ciddi düşünse sevismez
Bu ne Allah aşkına
seni yemiş bir de duruyorsun :)
Sadece faydalanıyor okadar
Güven aşılamak için karşı tarafa ciddiyim imajı vermek için böylelikle ilişkiye de girebilecek
Yani beni kullanmak için ailesiyle tanıştırdı öyle mi güven vermesi için
Ve Başarılıda olmuş, dur tahmin edeyim odada sevişmek için adım atanda oydu, sonrası yavaş yavaş daha ilerisinide isteyecek, arada burada takılda kızların pişmanlıklarindan ders al, eğer cinsellik diye bir kavram olmasa yanında saniye Durmaz
Evet oydu ben sadece gerçekten annesiyle tanıştıracak sandım sonra odaya çağırdı kapıyı kitledi öptü annen dedim bir şey olmaz sessiz ol yeter dedi
Çünkü bunu seni çağırmadan önce planlamış, Aynı iş yerinde çalışıyorsunuz biz doğru yudu gostersek o seni her türlü motive edicek, muhtemelen sen yaşayarak tecrübe ediceksin gerçeğin kendisini
Sende önce birlikte olduğu kızlar şu an hayatında yok Mesala buradan empati kurabilirsin
canım gibi görünmek istemiyorum ama gerçekten seviyor gibi hissettim bütün iş arkadaşlarına beni sevgilisi olarak tanıştırdı çok yoğun olduğunda bile şirkette bana 10 dakika vakit ayırabiliyor bir de aynı metroyu kullanıyoruz sabah akşam birlike gelip gidiyoruz hfta sonları buluşuyoruz belli gittiğimiz bir kafe var bir de aramızda 10 yaş var daha tecrübeli tabii ki ya o çok profesyonel ya da ben çok safım...
canım gibi görünmek istemiyorum****
Eğer bahsettiğiniz kadar mükemmel birisi olsaydı onu zaten diyerleri kacirmazdı, daha önce birliktelik yaşamış sende yaşamış olabilirdin, ama istemedin, o istemiş, onun için ön planda olan cinsellik, odaya çekip kapı kitleme ve bu işe adım atmasida bunun göstergesi, anneyle tanışma fastinda bile önceliği cinsellik maalesef gerçekleri göremiyorsunuz, neyse benden bukadar tavsiye yeterli Sağlıcakla kalın
Yine de teşekkür ederim 🙏
Son olarak şunu da söyleyeyim en azından geleceğinizi kurtarmaya vesile olayım, evlilik öncesi cinsellik yaşarsan seni terk edicek, öncekilerle yaşadı ve şu an hayatında yoklar bunu göz önünde bulundur, hayatında başarılar diliyorum
İlk fırsatta seni dikecek biliyorsun dimi
Nasildi pekii yukselmisiniz
Niyeti belli olur davranışlarında
sıkıntılııı
Fiziğin nasıl önemli olan bu
hayır
Çevren haklı gibi