İlişkiye girmenin değerimi düşüreceğini düşünüyorum, haksız mıyım?

Enfeksiyon ve hamilelikten korkuyorum eskiden çok cesurdum ama çok kullandılar. şu an en ufak şeyden korkuyorum. ama benle yapmak ısteyen çok tövbem de var napsam bilmiyorum. kadn doğası ztn enfeksiyona müsait bnım durumumda eskiden çok kaptım enfeksiyon vücut olrk da psikolojik olrk da zor toparladm valla çoook para teklif ediyolar napsam ya. Kendimi beni bakire olmayarak kabul eden gerçekten seven para da veren birine adıcaktım onu bekliyodum. Ama para veren hem de ilgili olanlar çıkıyo benm de canım çekiyor. Ama korunsak bile hamile kalacagımı düşünüyorum önceden kondomla erkekler bsolrken içimde takılı olmasına rağmen çıkmya çalışıyolardı ama ben çıkartmıyodum kondom varken içimde öyle bosalıyolardı önceden baya korkusuzdum. Nerdeyse içimden çıkarıeken boşaldığını gördüklerim bile oldu ve hap bile kullanmadım bunlarda. Ama çok travma yasadım kimsenin eline güvenmiyorum, kimsenin taktiği kondom bile güvenmiyorum sevsem aslında onun her şeyine güvenirdim. Sorun şu ki benm bu hallerimi beni tanıyan parası olan erkekler ilişki teklif ediyor. Ben bunları sevmiyorum ama bi şekilde güven veriyorlar ilgileniyorlar anlıyorlar. Sizce ilişkiye girme zamanım geldi mi? Ben bırakmıştım çünkü en ufak beni anlamadıklarında değersiz hissediyordum. Hayatım da yeni başlıyor küçüğüm zaten eskisi kadar temkinsiz olmak istemiyorum önceden nolduysa oldu ama bi şekilde kendime olan değerimi güvenimi kazanmıştım. Şimdi para ve zevk için tekrar başlasam mı ki. Çünkü travmam var bakın burası önemli. O paralı ve anlayan ne kadar anlar meçhul ama anlıyo gibi görünüyor. Napsam? Erkeklere küsmüştüm normalde. Kendimiaşırı değerli görüp erkek donanma kirlenmiş hisseden bir haldeydim. Ama para miktarı cidden çok ve takıntılarımı anlayan birisi. Napsam ya. Sevdiğim birini beklemek isterdim. Bu bi hatamı şans mı anlayamıyorum. Beni lazere bile götürceğini söylüyor ilişki basına büyük miktarda para verecek. Bu işlerden çekilmiştim kullandı herkes diye. Tam da nefret ettim önüme büyük şanslar çıkmaya basladı büyük paralar felan. Benm önceki sefaletim neymiş öyle o zaman ya? O kadar cesur ve iyiyken ben hastalıklar kaptırıp dalga geçip vurup kaçtılar. Ama şu an güzelleştim değerimi anladım fakat bu işlerin değerimi düşürdüğünü hissediyorum. Ama hepsini kabul edesim de var bu dğer olayını çok abartıyorum gibi geliyor. Hpv16 var bende kontrole gitmem lazım. Geçen adet dönemi dışında kan geldi kanser mı oldun acaba diye düşündüm. Bi de ben öyle bi zamndaym ki dönüm noktam hayatımda. Sağlik kontrollerimi bile salmıştım kendi umursamazlgm ile mutlydum. Bi darbe daha yersem kendi kendime de mutlu olamıcam gibime geliyor. Kendi kendime olan güzel hüznümü de kaybetmek istemiyorum elimde bitekk hayattab vazgeçiş mutluluğum vardı. Yani okulu geçemezsem akılsız olduğumu düşünüp değersiz olup hayat hikayemin önemi olmadığını düşünüp tekrar bu yola girebilirm. Ama ya enfeksiyon kaparsam vücut daha da zarar görürse eski ben olmayacağım artk. Her kötülüğü halledip mutlu olan kızım ben.

Güncellemeler
+1 yıl
Hiç bunları hak etmemiş bi kız olduğum için cinselliğe küsmüştüm beni anlayan ve paralı çıktı hamenna ama sevgi değil bu. Tam olarak istediğin şey bu değil. Kendime geldim ama hata mı yapıcam bilmiyorum değer değersizlik karmaşası içinde boğuldum. Öncedn sevdiğm kişinin bile zarar vereceğini görüp kabul ettim. Ama şu an zarar görme riskini bile hak etmediğimi düşünüyorum tamamen ulasılmaz olmam lazımdı bu amacıma sadık kalmam lazımdı çok çektim çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
Dünyanın en masum iyi anlayışlı kzıını öldürdüler çünkü. Beni anladıgnı söyleyen paralı erkekler çıkıyo ama ben inanamıyorum pek fakat iyi hissettiriyorlar. Eskisi kadar cesur değilm ama sevgi de gerekiyor. Ama para miktarı da gözümü kör ediyo. Sınavlarda basarısız olursam o yöne kayıcam ne demek ya acayip korkunç travma üstüne travma da yaşamak istemiyorum ama beynim böyle çalışıyo
İlişkiye girmenin değerimi düşüreceğini düşünüyorum, haksız mıyım?