Merhaba arkadaşlar 9 senelik bir ilişkim var sevgiliyiz ve güven sorunum olmasına rağmen devam eden bir ilişki 1 ay ayrı kaldık 1 haftadır barıştık.. ve erkek kardeşim netfilix uygulaması satın almış erkek arkadaşım da faydalansın diye ona da şifreyi verdim. Bir ara baktım bir seks filmi izlemiş bi 5 dklık falan bir şey izlemiş ama o sahnede de seks sahnesi sonra söyledim bir dahada açmayacağını söyledi kardeşimin görme ihtimalini de söyledim aradan 2 3 gün geçti … yani bugün bir baktım izlenenlere seks değil ama ona yakın gene bir şey izlenmiş 4 5 bölüm izlenmiş.. kadınlar bikinili dans ediyor seks den konuşuyor adam kadının poposuna güneş kremi falan sürüyor bunun için şimdi kavga ettim yani bu normal mi bana diyor öyle bit şey değil izlemek istesem izlerdim öyle bir şey değil ama ona yakın bu arkadaşlar bu bana saygısızlık geldi seni uyardım ve evleneceğin kadının böyle bir şey görmesini nasıl istersin bu ne gevşeklik sizin düşünceleriniz nedir. Görselini eklediğim filmi izlemiş.
9 senelik sevgilim var, Netflix'ten seks sahnesi izlemiş. Ne yapmalıyım?
9 senelik diye güven sorunun olan biriyle ilişkiye devam etmemelisin. Ki izlediği içeriği kendisi eyleme dökmüş gibi tepki gösteriyorsun. Olay yine güven sorununa geliyor.
Erkekleri kayirmacagim ama ne yapmasını istiyorsunuz köle gibi itaat falanmi bekliyorsunuz Instagram Facebook kullanma orada kimseyi takip etme yolda yürürken kafanı kaldirip kimseye bakma nedir bu!!!
Eğer ısrarcıyla bunu izlemekle bu ilişkinin sonu gelecek gibi sanki ve şikayettinde haklısın kesinlikle Netflix hesabının şifresinin değiştirecen giremesin bi daha 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Erkelere bu şekilde davranır isen kendinden soğutursun, ne olmuş izledi ise, bende izliyorum eşimde izler normal karşılamalısın. Yoksa ileride senden soğuyacaktır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
biz beraber p*rno izliyoruz sen ne anlatıyorsun bacım