yaaaaaaa reiiisss, tribünlere, kalplere oynamışsın ama doğru. göğsünde yatan kişiyle, eğer sevdiğin çok sevdiğin biriyse beraber göz göze edilen lezzetli sohbetten daha değerli hiç bir an yok. Bu adama eic falan filan ne varsa
@MaNNinSchwarZ Hahaha eyvallah kardeşim desteğin için, seks sonrası muhabbet keyfinin dibine kadar varmış biri olarak tüm hemcinslerime bu yeni yılda doyasıya konuşabilecekleri partnerlerinin olmasını dilerim. Geceniz güzel olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Dünyanın en güzel hissi sırt tirmalama işini merak ederdim kız arkadaşım sirtimi mahvetti acayip zevke getirdim
Seksin ardından seviştiğin kadınla iki dost gibi konuşabilmek...
yaaaaaaa reiiisss, tribünlere, kalplere oynamışsın ama doğru. göğsünde yatan kişiyle, eğer sevdiğin çok sevdiğin biriyse beraber göz göze edilen lezzetli sohbetten daha değerli hiç bir an yok. Bu adama eic falan filan ne varsa
@MaNNinSchwarZ Hahaha eyvallah kardeşim desteğin için, seks sonrası muhabbet keyfinin dibine kadar varmış biri olarak tüm hemcinslerime bu yeni yılda doyasıya konuşabilecekleri partnerlerinin olmasını dilerim. Geceniz güzel olsun.
Spor. Testeron ve zevk seviyesini nadiren bile olsa geçer
Var tabiki ilişkiye girmek daha zevkli hahah
seks yapmak bile sevişmek kadar güzel değil bence sevişmenin ayrı bi çekiciliği var
Hesabınıza 1.000.000 tl gönderilmiştir mesajı almak daha güzel
para önüne geçer kesinlikle birinci sıraya parayı koyardım ben ikincisi sevişmektir
Kizim sen ne azginsin ya demin de zencilerle grup falan diyordun.
hiç yapmadığın bir şeyin hayalini kuruyorsun. geç bunları.
yok daha güzel bir şey
Var 2 kişiyle sevişmek
Ah yaşasaydım bilirdim yahu...
Sen baya isteklisin sanıırm
Para gelmiştir hesabına :)
Yok tabi ki 😂😂
Seks dünyadaki en güzel duygu his
Oral seks daha zevkli
hiç bir şekilde paranın önüne geçemez.
Yok 😂
tok açın halinden anlamas
Evet annem de öyle söyler hep