Doktorlar iki güne bir diyor fakat haftada bir yapınca sperm artıyor bebeğin güzel olma şansı artmaz mı?
Cevabın nedir?
+1 yılGerçekten bu konuyla bir bağlantısı olduğunu asla düşünmüyorum çocuk anne ve babadan gelen genlerle ya da genetikle belli bir şekle kalıba girmiyor mu yanlış biliyorsam da düzeltin şimdi yorumlarda herkes doktor kesilir
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çocuğun biri güzelken diğeri güzel olmuyor demeli genetik her defasında farklı çalışıyor
- +1 yıl
Şimdi şöyle mesela benim tanıdığım birileri var �ki tane kızından biri çok güzel diğeri gerçekten hiç güzel değil genetik ya da gen dağılımı farklı bir şekilde gerçekleşiyor mesela x çocuk anne tarafından x kişiden gelen o genetiği oluyor diğeri ise daha güzel bir genetiği alınca ortaya öyle bir şey çıkıyor Bir de kader diye bir şey var herkesin tipi mükü belli yani şimdi bacım ezelden yazılmış yani o çok değiştirmez bence sen bakma buradakilerin saçma sapan yorumlarına biyoloji bilen herkes bilir
Soran+1 yılEvet haklısınız bende onu diyorum mesela iki güne bir ilişki olduğu zaman sperm az oluyor az gen havuzu gibi fakat haftada bir olunca sperm çoğaldığı için erkekte gen havuzu olasılığı fazla oluyor o zaman doğacak çocuğun güzel olma şansı artmaz mı?
Soran+1 yılEvet kader ama bazı şeylerde bize bildiriliyor
- +1 yıl
Mantık açısından baktığın zaman dünyada her şey olası mesela erkek tarafı daha çirkin genlere sahipse ve dediğin gibi ise olay olabilir yani bakma buradaki cahilleri el skijdede gezen insanlar bunlar ne anlarlar bilimden
Gizli Üye(18-24)+1 yılSperm kalitesi de önemlidir ama çok da değil. Genetik meselesi bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılHer sperm farklı gen taşımıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok. Eşlerin genetiği atalarından gelir. Senin de eşinin de bazı özellikleri yeni doğacak çocuğa aktarılır. Yani her spermde ayrı bi gen yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. hiç alakası yok. sperm le çocuk güzelliğinin ne alakası var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Sperm kalitesi önemli kaç defa yaptığın degil
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi sperm kalitesiyle mi alakalı
Ya hiç mi biyoloji okumadın bacım ne alakaaaaaa
13 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden hiçbir çocuk birbirine benzemiyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç güleceğim yoktu 😂
26 Yorumla
Soran+1 yılCidden komik olan ne mesela bir çocuk esmer olurken diğeri sarışın olabiliyor 👍
Soran+1 yıl@Mrbrawn zamanlamayla çok alakası var bence çünkü bir çocuğu güzel olanın diğeri olmuyor mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılgüzellik ile alakası olmadığını düşünihorum
10 Yorumla Spermle ne alakası var
10 YorumlaAlakasi yok genetikle alakalı bir şey bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa deli misin mk. O zaman 30 yılda bir seks yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılYıl demedim hafta dedim
+1 yılHayır tabii, saçmalama. Ne alakası var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saçmalama
10 Yorumla
+1 yılArtar
16 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten artar mı?
- +1 yıl
Evet en son ne zaman girdin
Soran+1 yılHatırlamıyorum
- +1 yıl