Ben onu denemek için hep biseyler yapıyorum ama o kesinlikle cinsellik yaşamak istemiyor sadece el ele tutustuk bugüne kadar:)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYok toptur yok sorunludur bilmem ne gibi yorumlar gelmiş, aldırma sen onlara.
Cinsellik bir ilişkinin temeli değildir ancak istenirse yaşanabilir. Ancak çok yaşanıyor veya hiç yaşanmıyor olması bir sevgi veya sevgisizlik belirtisi değildir. Bir ilişkide düşünce uyumu, davranış uyumu, ortak veya çok benzer geçmiş de önemlidir. Beraber hareket edebiliyor olmak önemlidir. Zamanı geldiğinde evli olup olmadiginizdan bağımsız olarak cinsellik de yaşanacaktır. Mutluluklar dilerim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin sekse her daim hazır olması gerektiği bilgisi son derece yanlıştır. Erkekte kadın gibi sekse fikirsel ve bedensel olarak hazır olmalıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
53Cevap
+1 yılBu kadın miletini anlamak bir ömür yetmez erkeklere abaza diyorlar kendileri azgınlar erkeğin şeyi kalkmıyor iftira ediyorlar buna gerçek aşk diyorlar kadını güvende his ettirir seven aşık erkek için seks ikinci pilanda ama siz hep sahte aşk yaşamışsınız siz diyorsunuz biz Vikingler gibi içip içip her yerde her dokunuşla sevişmek istiyor bu işler böyle olmuyor
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya arkadaş amma tatava yapıyorsunuz bu konuda. Seven erkek sevişmek de ister bu kadar basit. İstemek başka sey, saygı duyup nikâha kadar beklemesi ayrı şey. Asıl isteyen ben sana saygı duyup nikâha kadar bekleyen erkek seni seviyordur.
İstemeyen erkek aseksueldir. Nikahtan sonra da istemez. Sonra yeni evliyiz kocam bana yanaşmıyor, yılda 3-5 kez anca soruları açarsınız burada.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkegin asik olma istegi sevme istegi farkli basliyor once senden etkilenir cinsellik anlamda sonra sevgi baslar genelde boyle olur , heycan uyandirir
yani bi terslik var bana gore ya testeron hormonlari normalden daha az biri yani evlenirsen cinsellikte sorun yasiyacaginiza eminim erkekte bi sorun var bana gore
bi kac ay yasamassiniz bisey belki ama sonrasinda biseyler olurdu cunku kadin ve erkek iliski icindesiniz gorusuyorsunuz surekli ve biseyler olmasi lazim40 YorumlaIlginç... her erkek arzular bunu. Yani çok aşık adam bile ister, ileriye gitmek istemesede en azından sevişmek ister. ya da risk almak istemiyodur 🤷♀️
20 Yorumla
+1 yılDenemek bahane değildir umarım belkide gerçekten istiyorsundur takdir ettim sevdini adam gibi adam demekki kıymetini bil bence isteme denemede
23 Yorumla
Soran+1 yılBı ara beni engelledi bu konu yüzünden
Soran+1 yılHoşuma gidiyor napim
- +1 yıl
Sev sadece onu birak herşeyin bir zamanı var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli olmuyor ki seks yapsanız bile sevgisi değişmeyen hatta artan erkekler de var. Kendini o kişiye ait hisseden ailesini karşısına alan erkekler de var. Bu kişiyle ilgili. Net bir şey söylenmez bence.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen için de soruyu soruyorsunuz istemeyen için de..
40 Yorumla
+1 yılSorduğun soruya sapiyim kusura bakma da. Bu devirde sana o şekil bakmayan birini bulmuşsun git nikâh kıy.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzenli cinsel hayatım olmayan biriyle uzun ilişki düşünmem asla. Eğer cinsel konularda soğuk davranıyorsa kesin bi sorun vardır.
51 Yorumla- +1 yıl
Bu düzenli seks hayatı çalışan insan için geçerli deyil birde işçiyese çok zor bu işin durumuna göre değişir yorgun erkek ve kadın ilişki durumu düzensizdir fiyaskodur işe bir sene ara verin test yapın erkek veya kadın ilişki çok verimli olur yani çalışan yıpranan insan kalitesi düşer az çalışan işi çok rahat insan yorulmuyan insan bırak düzeni günde üç defa ilişki yaşar bunu kendimden biliyorum
+1 yılBöyleleri zor bulunur, 2 gün yatakta kullanıp atan erkeklerden arıyorsan çocukla boşuna oynama
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman olduğundan dolayı hani, allahın yasaklarına uyan biri belli, bu seni neden rahatsız etti?
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani aslında istiyodur da seni kaybetmekten korkuyo olabilir. ona o güveni ver. benim sevgilim de öyleydi şimdi açıldı😊
40 Yorumla
+1 yılSanırım hatalı kargolamadan kaynaklı.. Teknik servisle iletişime geçin garanti süresinde miymiş baksınlar
00 Yorumla
+1 yılBelkide erkeklerden hoşlanıyordur başka bi açıklaması olamaz yani a* sevmeyen erkek mi olur hiç
00 Yorumla
+1 yılNedensizce bu geldi aklıma:
https://www.youtube.com/embed/Q1lliTuggP800 YorumlaBunu asla biz bilemeyiz. Sadece bu durumdan yola çıkarak sevgisini tespit edemeyiz. Sen bile tespit edemezsin sadece bu durumdan.
00 Yorumlaİlişkilerde dikkat etmemiz gereken kurallar kişilik karekter ve iyi bir insan olması gerisi önem arz etmiyor sonradan olacak sırdan şeyler
00 Yorumlaİlla seks mi yaşaması lazım seninle seviyor olması için?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. İstese bir türlü istemese başka türlü mesele şu sen istiyormusun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSeven zaten istemez
İsteten ise kullanıp atmak icin ister10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kalkmiyordur herhalde. boyle sacmalik mi olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAy gülümsemen bile beni gıcık etti. Sana olan sevgisini seni s’kmeysnden mı anlayacaksn
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik istemeyen erkek yoktur ki Yani herkes ister varsa O kesin değildir erkek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cevap vermek için detay önemli... Hiç mi istemiyor? Evlenene kadar olmaz mı diyor?
00 YorumlaAferin adama
Şu anda asla istemem yan cebime koy diyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet seviyordur, gerçekten seven insan evlenene kadar bekler
00 Yorumla
+1 yılTravması olabilir ilk öpücüğü felaket flndır travma olmuştur. Ya da çocuk gerçekten seviyor ve ciddi. İlla öpse rahatlayacak mısın? Beğenmiyorsan bana ayarla bu devirde zor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik istemeyen erkek değil.. cinselliği ne zaman istemesi gerektiğini bilen erken seviyordur.. cinsellik iki çift arasında ki en mühim şeydir.
10 Yorumla
+1 yılNe var bunda bende evlenmeden yapmam yaşıcaksam ilk eşimle yaşamak istiyorum inşallah oda kendini bana saklıyodur
40 Yorumla
+1 yılalakası yok aldattığından şüphe ederim ben ya da arzulamıyor diye düşünürüm bu bi sıkıntı evlenince de böyle devam eder
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya gerçekten istediğin zaman mekanizma hiç çalışmazsa? o zaman da mutlu olur musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana kıyamıyor yani seviyodur ya da terbiyesi öyledir asıl cinsellik isteyen erkekten uzak durcan ama neyse
40 Yorumla
+1 yılBaşka ne istiyorsun? Buldun bu devirde böyle birini kaybetmee
20 Yorumla
+1 yılİstedi seviyo mu? İstemedi seviyo mu? Ne yaşıyonuz ya
21 Yorumla
+1 yılBir kusuru vardır büyük ihtimal
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakışıklı biri fizigide gayet iyi
- +1 yıl
Ama bilemezsin işte aletinde sorun var belki kalkmıyo felan ya da erken
+1 yılOdun gibide durmasın..
31 Yorumla
Soran+1 yılYok odun gibi durmuyor sarılıyor falan el ele tutusuyoruz ama öpmüyor cinsellik falan istemiyor
+1 yılNet seviyordur adamın dibidir nikah basılır
410 Yorumla- +1 yıl
evet işde bu ben dediyim
- +1 yıl
@kafkazlıTalibin Kafkaslı talibin diye nick name koyarken hiç mi utanmadın
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bi öp sen biraz yakınlaş bak sadece sözde kalma belki utanıyordur ilk adımı sen atmayı dene
00 YorumlaUmarım gay değildir :/
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Kaldı mı böyle erkek ya denk gelen ne şanslı
20 YorumlaMuhafazakardır belkl ya da ilkisindir
20 YorumlaKimler kimlerle işte
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor bulunur kaçırma😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBen konuyu açınca rahatsız oluyor
Tam benim istediğim gibi 😅😅😅
10 YorumlaNe güzel işte bana da hep abazalar denk geliyor
10 Yorumla
+1 yılİstese suç istemese suç ya seiyor tâbi
10 Yorumla
+1 yılSeviyordur helal o erkege
10 YorumlaSeviyidur ama istegi yokturr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBelki denediğini anlıyor 👍
00 Yorumla Annene sor bakalım o ne diyor?
00 Yorumla
+1 yılMüneccim değiliz ama bence sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılFiziğin kötü belki de
00 YorumlaO da seni deniyor olmasın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de senin onu denediğini anlayacak kapasitede
00 Yorumla Evet kesinlikle sevıyodur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsever evet de neden begenmez mi fiziğini seni
00 Yorumla Ne yapıyosun mesela , sınırın ne yani?
00 Yorumla
+1 yılDenediğini anlamış olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik istemeyen erkekten şüphelenecen valla
00 Yorumla
+1 yılCinsellik istemeyen erkekten şüphe et :)
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler