Ya bazen ilk buluşma bazen aylar sonra ilk kez öpüşüyoruz erkekle mesela o zamana kadar çekiniyor korkuyor ama biraz yakınlaşsak içlerinden kuduruk canavar Abaza çıkıyor direkt seks yapmak istiyor ve ısrar ediyorlar ben masum sakin öpüşmek sarılmak istiyorum bunların tek düşündüğü çükleri. Aman sürtüneyim sokayım boşalayım vs ondan tiksiniyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
erkeğe yeşil ışık yakarsan o da bunu kabul eder
etmezse gay olduğu ya da aseksüel misin sorularına maruz kalır
abaza çok farklıdır
abazalar yeşil ışık kırmızı ışık tanımazlar
Erkeğin doğası öyle, tüm hayvanlarında aynı, bu doğal olayı engelleyemeyiz.
Öpüşür iken otomatikman diğer olaylar ortaya çıkıyor, her ne kadar hayır desen bile istem dışı gelişiyor.
E tutacak kendini yok öyle bi şey.
Anlatmaya çalıştığım o, olmuyor, nasıl nefesini uzun süre tutamıyorsan, o da öyle. tabiatı yaradılışı öyle.
Yooo tutan tutuyo
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Erkek tek için değil kız iyi bir öpüşte yelkenleri suya indirir
Cunki sk kalio o sira o yuzden.
İliski olmasada pbtol ustunden elinle oksa bosalt sevgikini.
Yooo niye o beni boşaltıyo mu lan. Ben niye boşaltıyorum malll
Erkekler boşaltsın önce bu ne bencillik la onlar zaten direkle bile sevişiyo
Bir erkek olarak sana sonuna kadar katıliyorumm.
Lafim yok haklisin bu konuda
Ona şoyle bi tklifte bulun isar ederse;
"Once sen benim a. m. mı yla beni orgzam et ondan sonra bnde sana yaparim" de. Egerki kabul ederse olur.
Evet aynen öyle yapmak lazım. Ama ben açıkçası hoşlanmıyorum bundan utanıyorum ben böyle bi şeye zorlamaya erkekleri. Ama onlar kadından isterken asla utanmıyor. Ben o isterse yap diyorum ama mesela o istiyor diye ya da o yaptı diye ben ona yapmıyorum.
Zaten oral yapmayı sevmem. Ama elimle çok boşalttığın oldu onlar ısrar etti diye ve kötü hissettim sonra kullanılmış gibi çünkü onlar da eliyle bana yaptı ama hiç zevk almadım. Ondan ben boşalmadan asla erkeği boşaltmak istemiyorum ama çoğu beceremiyor boşaltmayı ve boşalana kadar da darlayıp taciz ediyor.
Hm anladimm.
Yani hemen istemessin yani zorlama da degil de illa senle yakinlasmak isterse bu sekil o zaman de.
Mesela kadınin zevk almasi benim icin cok onemlidir kadina oral yaparken o zevki vermek zevkten çildirdigini gormek bana da fzlasi ile keyif verir.
Ama ben oral tapmasi icin isar etmezdim yapmak isterse yapar istemessede eliyle oksayarak veya food jobs yaparak da beni bosalta bilir.
Facesitting (yüze oturma) pozisyonunda otorup yltmayi dene bir de.
Bu pozisyonda bir cok kadin zevk alır.
Evet evet ama ben işte bunu erkek istemeden teklif etmeyi sevmiyorum mesela erkekler beni çok istiyor ben o kadar istemiyorum ve çoğu beni ikna etmek için bana oral yapıyor ya da oral yapmayı teklif ediyor. Bu hoşuma gitmiyor benim mesela. Yani ikimiz de seks istemeliyiz ve o oral yapmalı ama ben istemiyorken hiçbir şekilde seks o beni ikna etmek azdırmak için oral teklif edince rahatsız oluyorum.
Çünkü erkek sadece benden almak için isteksiz oral yapıyor ya mesela bu şey gibi. Bana çiçek al demek gibi iğrenç bence ben demeden yapması lazım. Benim tek aşık olduğum sevgilim mesela benden aylarca hiç onu boşaltmamı istemeden hep beni boşaltmıştı ondan aşık oldum ama diğer erkekler hep ben ben modundaydı ben zorla diyordum bi masaj yap bi oral yap diye ve onlar zorla yapınca da keyif almıyordum.
Anliyomm iki tarafinda istekli olmasi onemli bi taraf iskeksiz olursa zevkli olmas. Zaten istekli olmassan olmazki istekli oldugunda da sen sen olmazssin.
İstekli aninda teklif etse peki
İşte ben de onu diyorum kadın yavaş yavaş yükseliyor ben hiç ilk öpüşmede biriyle seks yapmak istemedim zamanla zamanla öpüşüp görüştükçe arzuluyorum ama erkek öyle değil erkek daha dokunmadan seks yapma modunda oluyor ve onların bu açlığı ve bencilliği de beni kaçırıyor.
Ya öpüşüp sevişiyoruz onlar hemen deli gibi istiyor ama ben istemiyorum iki dk öpüştük diye ondan böyle hemen cinsel organa geçme istekleri beni soğutuyor.
Dedigin gibi istahla sehvetle olmali bu isler.
İstekli bir erkegin yaptiği oralla isteksiz birinin yaptigi zaten belli eder.
Kadinda sa erkekde de olsun ayni
İste erkdklerde erkdkte olma daha kolay ondan
Gizluden cikim mi
Zaten opusme olmadan isinma hareketi olmadan direk olmazki opusup tahrik olacan iyice
İşte onu diyorum sonuçta kadın erkek kadar hemen olmuyor erkek iki saniyede oluyor ama kadın için çnsevişme önemli ve uzun çoğu erkek bunu önemsemiyor hep küçük ergen bencil çocuk gibi hadi hadi ben boşalayım modunda.
Ondan sonra da kadın niye zevk almıyor istemiyor diyorlar yani komik.
Mesela ben eşit hesap ödediğim bi erkeği de arzulamam. Erkeğin hesap ödemesi beni koruması veya iş halletmesi benim gözümde onu yükseltir yani.
Ama ezik ezik cimri bencil takılan be boş boş seks isteyen erkek pisliktir benim için.
Ayrıca ben en iyi mastürbasyon olduğunu düşünüyorum çünkü bir insanl birlikteliğin fiziksek hormonal duygusal birçok negatif yanı riski ve tehlikesi var. Hiç gerek yok bence ilişkiye.
Hmm aynen kendi kotrolunu kendin sağliyon.
Ama onun yerine birinin dilini icinde gezdirmesi daha cok zevk verir.
Ama bu partnerin senin kotolunde olabilir mesela elini kelepceleyip yuzune oturursan istedigin gibi yonlendirebilirsin.
Evet ama erkeklerin bunu çok kabul edeceğini sanmam yani sadece bana oral yapacak ama ben ona hiçbir şey yapmayacağım o kendi kendine boşalacak. Böyle sadece bir erkek arkadaşım olmuştu diğerleri hep bencil.
Hmm evet bunu nadiren kabul eden vardir, ama bana boyle teklif etse bi kiz kabul ederim cunki dedim gibi kadina oral ypmak ndense bna keyif veror ve kotrolunda kadinda olmasini severim..
Zaten dokunmadan bile bosalma olayi kismen mümkün ozellikle uzun süre bosalmayanlarda.
Erkek de kiz da olsa oyle
Ya evet çoğu erkek kabul eder ama çoğu yalancı yani ben öyle yaptım hep ama çoğu işte hemen mızmızlanıp trip atıp kavga ediyordu sen de bana yap filan tarzı ondan onu yaşayacağıma kendim mastürbasyon yaparım daha iyi çünkü zaten zevk de veremiyor çoğu yani.
Zaten zevk verebilen erkek gerçekten kadına karşılıksız veren full kadının zevkini kendinden önce düşünen erkektir bu sekste de öyle maddiyata da öyle. Yani mesela basık bir erkek kdınk ilişki yaşamak istiyorsa hesap ödemeli arabayla eve bırakmalı ya da çiçek hediye almalı ama bunları kadın da bana yapsın ya da bak ben bir yaptım o da şunu yapsın diye değil tamamen cömertçe vermeli onu diyorum. Ama çoğu erkek sevmeyi bilmiyor zaten onların tek derdi kendi ihtiyaçları karşılansın ondan kadın bana versin diye zorla veriyor o da zevk ve mutluluk vermiyor kadına işte. Bu şey gibi eskorta para veriyorsun diye seks yapıyor senle zevk alır mısın.
Aynenn oyle.
Ben de kadinin zevk almasini baskin olmasini isterim
Bu arada genelde bulusmada hesabi erkek odemeli tabikide.
Fakat arada bir de olsa kadin da dur bu kez de ben odeyim demeli.
Yapıyoruz onu zaten ama çoğu erkek eşit ödeme derdinde çok itici.
Daha ilk aydan ya da 3. Buluşmada ödemeyi kesiyorlar.
Anliyom.
Zaten belli eder kendini
Sorunu beğendim
Öpücük vitesi boşa aldırıyor🤣
Fatma girik ağlasa da calar tekno müzik
Tüm erkekler değil herkesi katma
Siz de öylesiniz neden acaba?
Belki de haklısın
Öpüşme sende sapık karı
Ağzına ederim senin pis lik pislik
Ezik yıkık eğlencesine bak öpüşmek xkdbudjdhdhd
Olmadan olmaz