Tam tersi de olabilir. Karşıma çok farklı faztazileri olan bi erkek gelip canımı yaksın istemem. Ama ölü gibi şehvetsiz bi ilişkim de olsun istemem. Ayarında olsun. Sınırlarım ve isteklerim olduğunu evleneceğim adama nasıl anlatmaylıyım. Geleneksel dini çevrede yetiştim bunu da göz önüne alarak öneri sunun lütfen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence flört aşamasındayken telefondan birlikte hayaller kurmayı dene orada sende o da dökülürsünüz.
Mantıklı
Onun istemediği bir şey söylersen sadece hayaldi diyip sıyrılabilirsin de böylelikle ve bu seni daha özgür cesur kılar ona karşı aynı şekilde onuda sana karşı
Öyle mi dersin
Bizde öyle olmuştu ve bana çok mantıklı geliyor bu yöntem senin kafana yatmayan nedir?
Karşımdaki söylese ve ben istemesem aman hayal zaten dese. Er ya da geç bunu yapmak isteyeceğini bilrim
Ona göre şekillenir ve ona göre davranırsın. Sen bir duruş sergilersen o istek ve arzularını bastırabilir.
Hm erkek egemen köle sistemi olmaz yani
Umarım
Karşındaki kişiye göre değişir bu durum bişey diyemiyorum şimdi :)
Biraz samimiyeti ilerletince söyle dolaylı yollardan.
Tamam anlar umarım
Kendiniz belirlersiniz bunları, birbirinizi tanıyarak anlayarak.
Bunu söylemenin manası yok. Evlendikten sonra zaten belli bir düzene oturur..
#Vesselam
? Manası yok mu. Bi çok insan görüyorum eşinin dayak faztazisi olan. Düzen buysa üstü kalsın? Konuşmadan hayvan gibi başlamanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum
Diyelim ki nişanlısınız. Adamın da bahsettiğiniz gibi fantezileri var ya da isteksiz biri. Sizi kaybetmemek için bunlardan bahsetmezse? Hayali konuşursa?
Değil mi? Nasıl anlayacağım
Ölene kadar bi eşle olmak hayalim en iyi şekilde emek vermeliyim..
Anlama şansınız yok onu diyorum. Dini hassasiyetleriniz varsa hemde hiç.
O zaman evlilik de bu yalan üzerine ilerlemek zorunda
Eğer ciddi bir mesele olsaydı, İslâm usulünde bunun konuşulması tavsiye edilirdi.
Ancak, sizi bu meseleyi çok önemsiyorsanız; detay ve keyfe girmeden net bir şekilde ciddi bir şekilde sorun.
Karşı taraf da dinî hassasiyetleri varsa zaten gizli sapık çıkma ihtimali düşük ama bu zamanda bilemiyoruz elbette.
Kantarın topuzu bir kaçarsa, artık başka sohbet edemez olursunuz. Nefsiniz sürekli konuşmak ister. Ama bu işin sonu hüsranla biter. Soğukluk getirir.
Anladım sağık biriyle ilişki kıyısından döndüm. Sonradan başka biri ile olayda dile geldi açıkça sağık olduğu. Ben anlamamıştım. Bu konuları hiç konuşmadığım için. Fazla anlamıyorum. İslamda belli. Şeyler belirtiliyor ama... Şeytana uyma hazlarda an meselesi maalesef
Klavyem sapık bile yazamamış 😄😄 o kadar uzağım konudan
Allah'a duâ edin bolca. Böyle bir şeyden muhafaza etsin. Bilmediğinizden sizi korusun inşallah.
Amin inşallah
Ne olursa olsun ne dinle yetişirse yetişsin yatak odasında her şey çok farklıdır
Değil mi?
Öyle tabi ki
Konusunu açmaya çalış işte sonra yatakta neler yapmaktan hoşlanırsın diye gir konuya
Hm yatak kısmı fazladdialı ama
Evlilik aşamasına geldiğin zaman al karşına söyle direkt
Direkt mi? Garip karşılamaz mı
En mantıklısı bu ayrıca karşılamaz
Daha önce bu konulara girildi mi... Hiç girilmediyse işin zor
Girdi evet. Açıyor yatak odası falan diye
Ama nasıl sorayım nasıl denir ki yeterli misin ya da şiddet fantazşn var mı diye? Olmasını istemem çünkü
Yani belli yere kadar karşılıklı tatmin edilmeli ama. ..
Bunları ufak ufak konuyu oraya çekerek yapabilirsin.. Konu açıldığında evlilikler de cinsellik önemli mi falan de
Bakalım ya. İşte yakan söylemez umarım...
Gerçi ağzından kaçırır illa Bi. Şeyler
İllaki biraz yalan söyler ama bir kadın olarak sen soruların ile anlarsın ☺️☺️
Tamam teşekkür ederim 😊
Açık açık konuşmalısın aksi takdirde sorun yaşarsın
Değil mi? İşte açık ne kadar açık.. Nasıl açık. Bi arkadaş yazdı yukarı yakan da söyleyebilir kaybetmemek için diye
Söyleyerek tabiki anlayışla karşılar örnek hayatımdaki insana ben çok istekliyim azginim derim
Dengeli olsun istiyorsun
Bana anlattığın gibi anlat. Ben anladım
Üstte yazdığım gibi mi yani
konuşup sorarak öğrenirsin.
Yalan söylerse. Libidosu düşük ama yüksek. Ya da evet dikkat ederim şunlara şunlara derse
O kadarini anlamak senin gorevin artik. Konusmakla olmaz guvenemem diyorsan aksiyona gecmen lazim
orada da rol yapabilir... Neyse ya illaki yakalarım. Mesela bi erkek şunu sövdüm şunun kolunu kırdım falan diyorsa ailesine karşı da şiddet eğilimi var mıdır? Yoksa sadece çevresine karşı mıdır.
Konusu acilir illa ve soylersin
O açar yani vardır illa libidosu
Aynn oyle merak etmee bebis
Söyleme direkt uygula
Direkt söyle daha hoşuna gider.
Bunu anlaman gerekiyor ve zamanla konuşursunuz
Tanıma tanışma aşamasında konuşmalısın
Değil mi ilerleyen zamanda yakan söyler ya da çok geç okur
Aynen öyle.. benimde bazı durumlarım var o yüzden en baştan bi şekilde konuşuyorum olmayacaksa baştan olmuyor
Aday var mı
Evet neden?
Onunla konuşmalısın evlenince kırbaçlanmak isterim gibi bahset :D
Fantezilerin hangi tarafina kapalisin😊
onunla konus