- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında senin soruna 10dk durdum düşündüm ( zeki bir soru, zor bir cevap) her insan mükemmel değiller ve güçsüz yaratıldık , kız-kadın aldatabilir erkekler de … neyse ben kendim kendime konuşuyorum. Yalanı yok açıkça yazıyorum, bir kıza aşık oldum. Bir evli bir kadın de aşık oldum (önce hayır derdim) ama tekrarlarsa ve isterse yapardım çünkü sevdiğin biriyle, aşık olduğun biriyle hayır diyemiyorsun ! Ayarmaları senı yiyince seni bitiriyor cinsel ilişki bitirince ne yaptığını aklına geliyor… zamanla alıştım ve de şu de var mesela 3 kız arkadaş beni eve çağırsalar ve odada birisi benden isterse, 2 kalan kız arkadaş odada çıksalar, bırakmazdım (kalabilirsiniz ve bakabilirsiniz) fark etmiyor benim içinde yaptıklarımızı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gerçekten sevmek ve karakterli olmak ile yakından ilgili. Fiziksel hoşlanmayı aşk sanan kişilerin, kalbinde onun sevgisinin sıcaklığını , varlığını tanımadıklarının en büyük kanıtıdır adeta.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben aşık olduğum kadını hiç bir şekilde aldatmam.. . zaten cinsellik olmasa da olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi ve en önemlisi aşk diye bir şey yok ikincisi aldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsk hormon doyurmuyor.
Öyle başım ağrıyor
Bugün olmaz
Hava soğuk duş alamam
Hiç canım istemiyor
Diye çeşitli bahaneler ile sürekli red ediyorsa sokarım aşkına. Hiç vicdan yapmam tereddüt etmem aldatirim.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aşk başla şey seks başka önce onu söyleyelim
Ama aldatmam00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabiliyorr o anki istege bagli kadindada aynidir bu
04 Yorumla
Soran+1 yılBende değil işte.
Cevap sahibi+1 yılYani istegin azz
Soran+1 yılAsla değil. Çok isteğim olsa da birine aşıksam isteğim tamamen ona yöneliyor
Cevap sahibi+1 yılAnladimm peki yasadinmi iliskii
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet. şayet uzun aralıklarla sevişmezse evet.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkek olmadığınız ve etraftaki teşhirleri dikkate almadığınız sürece hep erkekleri suçlarsınız. ancak, kadınlar bu işi gizli saklı yapıyor.
Soran+1 yılSizde bazı şeyleri anlamıyorsunuz. İnanılmaz istekli olduğum bir dönemde aşık oldum. Uzak mesafedeydik. Ve ona çok istek duyuyodum. O dönemde bile başka hiçbir erkeği düşünmedim. Bak dokunmak demiyorum. Düşünmedim. Hep onu düşünerek mastürbasyon yapardım. Bu noktalarda ayrılıyoruz
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin doğasıyla kadının ki farklı. Bunu söylüyorum. konu nefs ise evet ahlaki durumlar girer. evlenene kadar yapmazsın. Allahtan korkarsın. seni engeller birşeyler.
Soran+1 yılO bambaşka bir mevzu
Cevap sahibi+1 yılbende onu dinliyorum. bravo. erkeklerin doğasında var bu. cinsel istek bizde aşktan farklı. yani sizin gibi sevmeden si. kişebiliyoruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet aldattım.. ve evet deydi çünkü aldattigim kadın libidosu çok yüksek biriydi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık diyorsunuz asla yeltenmem. Aşığım diye gidip sevgili yapmadım.
00 YorumlaErkek asla duygusal olarak aldatmaz sana aşıktır evet seni aldatır ama herzaman yine sana döner
00 Yorumla
+1 yılGerçek aşk değil bu kesinlikle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Aldatirlar seç ayrı aşk ayri
00 Yorumla
+1 yılAsla hiçbir sebebi olamaz aldatmanın
00 Yorumla
+1 yılBaşka ne için aldatacağım dermişim sjdjs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben aldatırım :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldaha önce aldattım pişman değilim sonuna kadarda değdi aşırı güzel oluyo :D yasak olduğu için daha zevkli :D
Asla aldatmam sevdiğimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. aldatırım
00 Yorumla
+1 yılaldatmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatabiliyorlar. Korkunçlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılAldatmam
00 Yorumla
Detaylı bilgi