- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılKlitoral orgazm dudakların üst kısmındaki nokta uyarılarak aktif olur kısa süreli olur ve hazzı daha fazladır, vajinal orgazmda da vajinanın iç noktasında bir noktaya yapılan darbeler sonucu uyarılarak aktif olur ve klitoral orgazma göre daha uzun süreli ve hazzı daha azdır ayrıca kadınların ısrarları varken yaptığı seks daha fazla zevk verir çünkü o anda darbeler daha etkili alınır ve sıkıştırır, ek bilgi de kadınların boşalmadan sonra dinlenmeye ihtiyaçları yoktur ama erkek için bu söz konusu değildir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, vajinal orgazm için ilişkinin biraz daha uzun sürmesi, vulvanin 6-7 cm ic tarafındaki haz noktasının (g noktası) uyarılması sonucu oluşur.
Klitoris sürtünme ve titreşime duyarlıdır, yani daha kolay uyarılır, ancak g noktası daha güçlü ve hızlı basınç ister. Ayrıca G noktası sürekli belirgin değildir, kadının tahrik olması ile ortaya çıkar.
Klitoral orgazm, klitorisin penis yapısıyla hemen hemen aynı özellikleri taşımasından dolayı erkek orgazmına yakındır. Ancak G noktasından yaşanan yani vajinal orgazmda, daha güçlü ve daha haz verici olur, peşpeşe yaşanabilir.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 tane var klit, dudak meme ucu sıcaklık hissediyorsun / vajina klit ile bağlı vücuduna sıcaklik, iyilik, bacak titreşim, beyin / G noktasi resmen orgazmını noktaya getırıp fışkımayle bir olur bacak titreşim, göz yukarı, beyin rahatlama. Meme ucu diş çeken
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı ev aynı adres
13 Yorumla- +1 yıl
Demi ahajsn
Cevap sahibi+1 yılyane
mastürbasyon sayın kaç senin
Cevap sahibi+1 yılsoru sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbiri daha çok keyif verir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılklitoral olan daha kucuk bir bolgeye etki ediyor. vajinal orgazm daha buyuk bir bolgeye daha siddetli daha fazla rahatlatici bicimde etki ediyor. bir fark da etki suresi. klitoralin etkisi cok uzun surmuyor. vajinalin etkisi seks sonrasinda da uzun suruyor. Bir de vajinalde arzu klitoralde doyum on planda oluyo
10 Yorumla Kızların hiç yazmayıp erkeklerin cevap vermesi djjskskslwpwlw
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBildiğim kadarıyla vajinanin icinde belirli bir yerine kadar olan sinirler var ve bunların uyarılması ile alınan zevk vajinal orgazm oluyor. Klitoral da vajina dışında belirli bir noktada olan elle, dil vs. ile uyarılan bir orgazm. Ayrıca yine bildiğim kadarıyla klitoral daha çok zevk verdiği. G noktası olarak geçiyordu galiba zaten. Erkeklerdeki anüs icinde olan g noktası gibi mesela.
10 Yorumla
+1 yılYani full erkekler yanıt vermiş, abaza gibi gözükmek istemem. Sadece soruya cevap yazıyorum; Temelde bütün orgazmlar klitoraldir. Vajinal orgazm aslında klitoral orgazmdır.
10 Yorumla
+1 yılVajinal orgazm olamazsın. Klitoris dışarıda görünen yapının altında çok büyük bir şekildedir. Sadece baş kısmı ulaşılabilirdir uyarilmak için. Gerisi deliği içinden sürtme yoluyla uyarılır.
10 Yorumla
+1 yıl
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. sen bi kere bile olsa vajinal orgazmı yaşa aradaki farkı görürsün. yok böyle bir şey dersin emin ol
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birbirine yakin bölgeler biri yüzeysel uyarma diğeri giriş yaparak derin uyarmaya olurki bunu yaşatan değil yaşayan hisseden bilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. ikisini de yaşayan bilir.. keşke sadece kızlara sorsaydın :)
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVajinal, Cinsel birleşme ile meydana gelen orgazm. Klitoral ise dokunma ile öpme ile vs. gibi. olunan orgazm. En güzeli ve çok zevk veren ise vajinal olanıdır.
Bildiğim kadarı ile böyle.10 Yorumla
+1 yılVajinal orgazm daha iyi ama bunu yaşamakta çok zorlaniyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde klitoris ve vajina varda ben benimkilerin yerini mi bilmiyorum. Bu ne be hep erkekler cevap vermiş.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu farkı kelimelerle kimse anlatamaz fakat uzmanlar alınan hazzın sekiz kat daha fazla oldugunu söylüyor nitekim yaşayan kadınlarda aynı görüşte
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunun ayrımını yapamıyorum daha doğru düzgün. Herkes. m profesörü olmuş
21 YorumlaBunun cevabını kadınların bize söylemesi gerekmiyor mu :D
00 YorumlaVajinal dha iyimis galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiri oksanarak digeri girerek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbiri klitoristen digeri vajinadan.
02 Yorumla- +1 yıl
Oo aştayn
Cevap sahibi+1 yılOyleyimdir thanks bebis.
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. seks güzel, devam
10 Yorumla
+1 yılKlitoral de daha çok titrersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyasarken anlarsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fikrim tok
00 Yorumla
+1 yılFark yok
10 Yorumla
+1 yılBaban
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam