Bak bunu diyebiliyorsan onu aklından kalbinden çıkartıp atman unutman daha kolay olacak. Ben terkedildikdikten sonra bile onun mutluluğu için dua ediyordum. Benim yaşadığım acıyı yaşamasını istemezdim
sevdiğiniz birine rağmen pek sanmıyorum. kafanızı dağıtırsınız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kötüyse sevişme eğer acın artıyor ama iyiyse tadından yenmez🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vicdan azabı çekersin yapma öyle şeyler kendini dinle biraz öfke patlaması yaşıyorsun yapma çok pişman olursun bende çekiyorum ben mesela şöyle bı karar aldım artık kimseyi hayatıma almiycam tek olmak istiyorum
Aşk acısını atlatmak için kendini başka erkeklerin koynuna atıyorsun. Sence bu nasıl iyi gelebilir ki? İyi gelir, kötü gelmeyen diyenleri dinlemek mantıksız. Ne anlıcak ki seni?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Sorunları çözmez, anlık olarak iyi hissettir, sigara gibi, alkol gibi, uyuşturucu gibi ama her şey yine aynı devam eder.
Zaten alkolik olacam bu gidişle
erkekler için iyi bir pansomandır.. ama kadınlar için karşındaki kişiye göre değişir.. genelde yaralayıcı olabiliyor
Doktora git aşk acım var de. Sana sabah ve akşam tok karnına sevişmek yazsın. Devlet karşılıyor en azından para vermemiş olursun
Aşk acısı çeken muhtemelen başkasıyla sevişecek kadar midesiz değildir!
Sevişmek deşarj olmaktır , bütün stresi ve gerginliği alır…
Evet kesinlikle iyi geldiğini söyleyen cok kişi oldu hayatımda 🙂
bence gelmez ama seviş sen yinede sevişmek genel olarak iyi gelir
Bi nebze o an unutturur belki ama sonra yine hatirlarsin
önceki yaşadığından daha iyisini bulmadan sonrakini unutamazsın ama bir kötü yanı daha var gün gelecek sonrakini unutmaya çalışacaksın
Denedim gerçekten. Terkedildikten sonra yaptım bunu
Noldu sonra
Bir süre kafa dağıtıyor. Sonra yine aynı. Pişman da oldum ben gerçi. Kişiden kişiye değişiyor sanırım
Noldu? Anlatmak dertleşmek ister misin?
Çok sevdim, aldatıldım. Aldatılmama rağmen benim üstüme geldi. Geceleri uyuyamıyorum
Zor, berbat bi durum ama sonuçta bi b*k yemiş. Unutmak nefret etmek, hayatından çıkartmak için bi nedenin var.
Zaten çıkardım. Ama uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. İşim olmasa delirirdim sanırım
Seni çok iyi anlıyorum. Klişe olacak ama zaman...
Öyle ama. Umarım aynısı onun da başına gelir. Benim aşık olduğum kadar olur ve aynısı başına gelir
Bak bunu diyebiliyorsan onu aklından kalbinden çıkartıp atman unutman daha kolay olacak. Ben terkedildikdikten sonra bile onun mutluluğu için dua ediyordum. Benim yaşadığım acıyı yaşamasını istemezdim
Başına daha kötü bir şey gelsin istemem. Ama bana yaşattığını umarım yaşar ve aklına gelirim.
Amin mi diyeyim ne diyeyim bilemedim ama. Hayırlısı olsun hakkında. Ki Hayırlısı olmuş zaten aldatan evlenince de aldatır
sevdiğiniz birine rağmen pek sanmıyorum. kafanızı dağıtırsınız
Kötüyse sevişme eğer acın artıyor ama iyiyse tadından yenmez🙃
Vicdan azabı çekersin yapma öyle şeyler kendini dinle biraz öfke patlaması yaşıyorsun yapma çok pişman olursun bende çekiyorum ben mesela şöyle bı karar aldım artık kimseyi hayatıma almiycam tek olmak istiyorum
Bende merak ediyorum
😀
Kötü gelmiyor bunu bilin yeterli
Erkekler cevap verşnce güvenemiyorum
İyi
Haha, normal değil mi?
İkinize de dost lazım farklı farklı insanlarla kirlenmek değil
Aşk acısını atlatmak için kendini başka erkeklerin koynuna atıyorsun. Sence bu nasıl iyi gelebilir ki?
İyi gelir, kötü gelmeyen diyenleri dinlemek mantıksız. Ne anlıcak ki seni?
Haydi gel içeliiim hepsini al da geeeel haydi gel içelim mazi kalbinde yaraysa unut artık ne varsa haydi gel içelim yerlere düşeliiiim
Kaliteli işini bilen partner ile evet
Evet iyi geliyo ama sevişmeyi seviyosan
Ayrıldıktan sonra yapmışlığım oldu
Deneyimleyebiliriz 😂 ama bence külliyen yalan
Evet geliyor denendi onaylandı.
Kendini çok daha kötü hissedersin
İyi tatmin edecek biri olursa unutursun
Ben mastürbasyon yapiyorm super geliyor 😂
İyi gelir elbet ama bunu sen yapamazsın
Her şeyin ilacı
Erkekler cevap verince emin olamıyorum. Aşk acısı çektin ve seviştin iyi geldi mi yani?
Evet hemde sağlam bi aşk acısıydı
Sende mi aşk acısı çekiyon şu an
Çok kötü hem de. Ne kadar sürdü seninki?
3-4 ay sürdü dertleşebiliriz istersen
Yok ya konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Ben afedersiniz book gibiyim
Cinsellik konuşmak istemeyen birini zorlamam
Senin için dedim keyfin bilir
O zaman da dinlemezsin
Amsalak değilim
Gelir bnce
gelir taabi
Saçmalık
Gelirrr tabiki
Evet gelir yavaş yavaş unutursun
Kötü geliyor diyemem..
Harika iyi gelir
Her güne 1 tane bul
kısa surelıgıne
Gelir evet
Evet defalarca denedim birebir
Evet denemiştim
Sanmam
Bana başka tenler iyi geliyor seni bilemem
Saçmalama zayifliktir alkol
Birkaç dakika sadece
Kısa vadede evet.
Geliyor..
Aşk acısı çekiyorsan dertleşelim, alkolik olma.
Gelmiyor.
Her derde deva
Denemek lazim
Birebir