Bunlardan bir kaciyla olmak istiyorum ama hastalık boyutu korkutuyor beni
Kızlar evlenmeden önce 4-5 kişi ile beraber olmalı mı?
Bunlardan bir kaciyla olmak istiyorum ama hastalık boyutu korkutuyor beni
Kizlar evlenmeden önce 4-5 kişi ile beraber olmalı mı?
Evlendikten sonra gözü başkasına kaymamasi için?
Sayısını bilmem de, hiç cinsel ilişki tecrübesi olmayan kadınla evlenmek erkek için büyük risk. Bu durumda evlilikte cinsel tatminin garantisi yok. Ya isteksizse, soğuksa, ne yapacağını bilmiyorsa? Ya "ay orama dokunma, ay öyle yapma, ıyyy ben onu yapmam" derse?
Cevap
18Cevap
aids kapabilirsin cinsel yolla bulaşan başka hastalıklar kapabilirsin psikolojik yönü var duygular var varda var. bu yüzden evlenip eşinle olman en güzelidir.
Hastalık yüzünden yapmıyorum zaten 😅
yapmaman en güzeli
Sevdiğin biriyle yapsan sonra zaten ihtiyaç duymazsın seni iyi doyuran biri olursa doyuramazsa tabiki başkasında canın çeker. Gönlünce biri çıkması dileğiyle
evlenmeden önce ne kadar çok erkekle beraber olursan evlendikten sonra kocanı, diğer erkeklerin hep en iyi özellikleriyle kıyaslayıp mutsuz olursun.
Hayır. Evlendikten sonra gözü başkasına kayıyorsa evlendiği kişiye aşık değildir demek ki. İnsan severse kimseyi gözü görmez.
Evlenmeden önce diyorum zaten
Evlendikten sonra gözü başkasına kaynaması icin demişsin. Bende diyorum ki evlendikten sonra kadın adama aşıksa neden gözü başkasına kaysin.
Biz erkekler evlendikten sonra kayınca hallediyoruz bir şekilde :D Yani öncesi sonrası yok :D
Bence evet çünkü sadece tek erkekle olan kadin zamanla merak ediyor diğer erkekleri
Evet çok merak ediyorum
Haklısın yani bu sadece erkekler için olan bir şey değil kadinlar da merak edebilir diğer erkeklerle sevişmek nasıl ben de ediyorum ve de istiyorum
Bir kişiye sadık olamayana hiç bir şey kafi gelmez. Alışmış kudurmuştan beter olur.
Evlilik öncesi dedik zaten
Yaparsan hep başkasını istersin cinsellikte nefis gibidir nefsine uyanların sonu hüsran olmuştur.
Nefesim 😪
Nefsim
Konyalı kız mısın sen
Köken konya evet
Konya da mı yaşıyorsun sendeee
Yok İstanbul'daydim
Anladım Konya da olsan sevgili olurduk 😅
Ne alaka nerden geliyor bu fikir aklınıza
Nefsim 😅
Ahshsh ah o nefse can kurbann
Kesinlikle katılıyorum 😂
Fikrim çok değişti eskiden böyle düşünmüyordum
Her sey senin istedin kiseye istedinn kadar verebilirsin korunmayi unutma 😂
La asıl olursa durmaz gözü dursa kukusu durmaz 😅
saçmalama adı o. r. upya çıkar
Bencedee tadini almalii
Bu nasıl mantık soxam boyle işe 😃
Ne bilim şeytan işte 😅
Bize niye soruyon ki bizle mi evlenecen
Suçluluk duygusu hissediyorum biraz
En doğrusu kendi istediğin özellikte bir eş bulup onla yapman
Sizin tercihiniz sizin hayatınız saygı duyuyoruz
alaka nerde
Çok yakışıklı erkekler var 😅
Ne alakası var ya
Nefis 😅
Beyni kullanacak yetin mi yok :D
Kullanıyorum ama bazen kafam karışıyor işte birde çok yakışıklı erkekler denk geliyor bazen
Sadakatten güzel şey mi var. Kullanılan peçete olmaktansa değerini hissettiren eşine tabi olmanın nesi güzel gelmiyor.
Olmalı
Gene kayar
Güzel trol knk
Ciddi sordum
Ciddiye alınacak bir yanı yok bu sorunun birincisi hastalık boyutu ikincisi zevk boyutu üçüncüsü doyum boyutu beraber olduklarından dolayı kocanın cinsellik beklentisini karşılamayacaksın belki doyduğun için belki kocan beraber oldukların kadar zevk veremeyecek sonra boşanmaya bahane ara gözün dışarı kayar düşüncesi varsa zaten sen evlenme bile o yüzden güzel trol ve trol olduğunu Avrupa diyerek de güçlendirdin
Soru troll değil vicdan yapıyorum ama nefsim kabarıyor sanırım insanlar beni biraz desteklesin istedim
Yaşamak istiyorsan yaşa bundan bana ne ona ne kime ne sevdiğin adam bunu sıkıntı ederse o zaman seni bağlayacak bir mesele ama bunu evlilikten sonra gözüm kaymasın diye saçma bir argümanla kılıflaman komik ve trol ayrıca bana Avrupa güzellemesi yapmayın abicim kendi insanınızı küçük görmeye ne çok meraklısınız siz
Arkadaşım yurtdışına yerleştim
Ne yapabilirim bu bilgiyle ben
Resmen fhslik bu
İşte vicdan yapıyorum 😪
Bak yapma. Kendini kocana sakla. İnsan öğreniyor evlilk halindev