Hayırlısı olsun.. eğitim bitsin iş olsun da gerisi kolay
Soran
+1 yıl
Yok aga zor yani kız bulunur da bu saatten sonra bana göre bulunmaz benim kriterim öyle yüksek te değil ama bulunması neredeyse imkansız.
(Çok ayıba kaçacak ama hepsi patlak 2. el gibi olacak sıfırım elime erkek eli değmedi diyen de diktirip gelmiş olacak kızlarımızın çoğunda da akıl fikir yok ki hemen oyuna gelip seks yapıyor işi bitince de yabana atılıyor. Herkesi sanıyorlar ki o şeref mağduru cano yüzünden önüne gelenle ilişki yaşadı.)
Soran
+1 yıl
Bu sebeple sevgi gösterip te doğruyu söyleyen biri olmasına bile razı kaldık.
Çok tecrübesi olan biriyle seks yapıyor olmak tabii ki çok iyi oluyor. Ancak daha önce hiç tecrübesi olmayan biriyle seks yapmak da bir o kadar zevk veriyor kesinlikle. Cinsellik konusunda senin elinde yetişiyor sonuçta. İlki sen oluyorsun...
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ilki olmaktan da vazgeçtim sevgi ve sadakat göreyim ona bile kefilim artık hani ilki olamayacağım kimse kalmadı.
Pardon yanlış yazmışım yazarken. O senin ilkin oluyor yazacaktım. İlla ki karşına sana uygun, anlaşabileceğin ve sana sevgi ve sadakat gösterecek birisi çıkacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şans tip para bunlar yoktur. bende de aynı
Nolacak halimiz be aga🚬?
Yak aga çıkar bir gün sevecek biri belki
Yaş kaçtı senin ayıptır sorması? Okuyor musun çalışıyor musun?
23. açıktan okuyorum
Hayırlısı ya benim de olacak yaş 25. Okulum daha bitemedi. 7 yıldır okuyorum da
Hayırlısı olsun.. eğitim bitsin iş olsun da gerisi kolay
Yok aga zor yani kız bulunur da bu saatten sonra bana göre bulunmaz benim kriterim öyle yüksek te değil ama bulunması neredeyse imkansız.
(Çok ayıba kaçacak ama hepsi patlak 2. el gibi olacak sıfırım elime erkek eli değmedi diyen de diktirip gelmiş olacak kızlarımızın çoğunda da akıl fikir yok ki hemen oyuna gelip seks yapıyor işi bitince de yabana atılıyor. Herkesi sanıyorlar ki o şeref mağduru cano yüzünden önüne gelenle ilişki yaşadı.)
Bu sebeple sevgi gösterip te doğruyu söyleyen biri olmasına bile razı kaldık.
Çok tecrübesi olan biriyle seks yapıyor olmak tabii ki çok iyi oluyor. Ancak daha önce hiç tecrübesi olmayan biriyle seks yapmak da bir o kadar zevk veriyor kesinlikle. Cinsellik konusunda senin elinde yetişiyor sonuçta. İlki sen oluyorsun...
Ben ilki olmaktan da vazgeçtim sevgi ve sadakat göreyim ona bile kefilim artık hani ilki olamayacağım kimse kalmadı.
Hepsi doygunluğa ulaşmış oluyor genelde.
Pardon yanlış yazmışım yazarken. O senin ilkin oluyor yazacaktım. İlla ki karşına sana uygun, anlaşabileceğin ve sana sevgi ve sadakat gösterecek birisi çıkacaktır.
Vallaha nedense arasam da çıkmıyor beklesem de neden bilmiyorum
Eziktir hacı
Neden?
Ot gibi yaşamıs ve belli ki özgüvensiz
Ama ya böyle bir denemede bulunup ta başarısız sonuçlanması sonucu kaderine teslim oluyorsa
Sirf bazi seyleri yasamak için kiz ugruna rezil olmaktansa böylesi daha iyi
@Yusuff2020 pembeliler bile ciddi olmaz iken sana nasıl güvenilir?
@soran o senin tercihin sirf @исмаил ugruna kiz pesinde kosarsan karakterinden kisiliginden herseyinden olup kiz ortaminda rezil olursun