Her ilişkide korunmuyorum ama son anda dışarıya çıkarıp boşalıyorum o niyetle ne yapabilirim dışarı boşalmamak için bunu önlemek için eşim bırakacak yoksa beni yardımcı olacak var mı acaba lütfen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çekilme bir dogum kontrol yolu degıl eşinle kitap alın cocuk buyutmek hakkında ekonomık hesaplayn sonra yapın bırde 9 ay sonra dogsa ikizler olmayacak sekılde yapın gerısı hallolur
Ekonomi sıkıntımiz yok ama ben kendimi geri çekiyorum çocuk sorumluluğu aklıma gelince refleks olarak dışa bosaliyorim
iyide zevk suyunda sprem var yanı cocugunuz olabılır dıyorum bende sıze
tabii sizin kendı tercıhınız ama yasınız bıraz daha buyudugunde sız ıstedıgınızde karınız ıstemeye bılır yınede kendı tercıhınız
kucagına al karını oyle yapın
Anladım kucakta olmuyor o pozisyonda ben üstte oluyorum o zaman nasıl yapabilirim bende istiyor gibiyim ama kendimi frenliyorum hep
Çaresiz kaldım eşimi seviyorum ayrılamayı düşünüyor nerdeyse 4 yıl oldu çocuk yapmayacaksak anne olmayacaksam niye evlendin diyor resmen
karınız haklı bende anne olmak ıcın evlenıcem korkularınızın nedenını bulun yoga yapın o seks esnasında gozunuzu kapatın o sorunların duzeldıgıne ınanın psıkolojık temmelı buyuk ıhtımalle
Biraz o temelli son anda tutuyorum kendimi dışarı cikiyorim bende istemiyorum bunu yapmak ama o an aklıma geliyor şimdi kızgın bana biraz 4 senedir bekliyorum diyor anne olmak hakkı işte de ben kendime mani oluyorum
Sen istemiyorsun sanırsam
Yok istiyorjm ama kendimi frenliyirim hep çocuk sorumluluğu filan geliyor aklıma son anda dışarı çıkıp boşalıyorum icerden
Olsun ne gibi bir sıkıntı görüyorsun çocuk sorumluluğumda doğduğu gün kucağına bir alsan
Haklısın kanka biraz motive olmaya ihtiyacım var sürekli bende istiyorum ama hep dışarı bosaliyorim bu kaygıdan dolayı ne yapabilirim o an içeri boşalmak için yoksa ayrilcak eşim zor durumdayım valla
Boşal başkan salıvır gitsin ne olacak
Bencede kanka bunu yapmak için ne yapabilirim o an boşalma hissi gelince ne yapayım kanka
o üzerine otursun böylelikle cıkaramazsın
O pozisyonda olmuyor üstte ben oluyorum ve sürekli dışarı boşalıyorum
neden o pozisyonda olmasınki gayet olur
Yapamıyorum o üstte iken rahat olmuyor ben üstte oluyorum benim cikmamam lazım içinden her seferinde o niyetle yapıyorum ilişki ama son anda dışarı cikiyorum
istiyorsanız benim dediğim pozisyonda 1 kere denemeniz lazım
İstiyorum ama onda da ben geri çekilebilirim
cekemezsin bence üzerine iyice oturdugu zaman
Bilmiyorum ama ben üstte oluyorum o şekilde iken nasıl yapabiliriz bunu geri çekilmemem için
geri cekmek yerine bastırmayı dene
Anladım haklısın ama o düşünce geliyor aklıma çocuk sorumluluğu filan hatta en sona kadar dayaniyorum o an çıkarıyorum
sorumluluğu kafana takma
Haklısın belki de o beni tutsa filan olmaz mı o şekilde ben boşalma geldiği anda filan
oda olur sarılsın direk elleriyle sıkıca
En mantıklısı ben yapamıyorum o an beni tutması lazım galiba o zaman bosalirim kaçamazsam
o seni sıkıca tutarsa kacamazsın bence :)
Bencede
ona tutmasını söylersin
Bencede sıkı tutrsa elleri ile olur gibi
evet o zaman olur
Anladım kanka inşallah yapabilirim
insallah knka yoksa yardıma geleceğiz yani :D
Yok ya umarım yaparım yoksa ayrilcak benden seviyorum bıraksın istemiyorum babads olmak istiyorum sadecd çekiniyorum biraz
cekinme ver gazı
Anladım öyle yapacam geldiği an daha da dibe girersem oda tutarsa olur bu iş
aynen knka aynısını yap yoksa yardıma geliriz :D
Yok kanka sağol yaparım umarım
hadi bakalım kolay gelsin :)
Sağolasin
bir şey daha sorucam
bilgilerini bekliyoruz son durumu :D
sor bakalım
Kanka bir kez kaza ile içine boşaldım evlilik yıl dönümü idi yaklaşık 2-3 hafta önce aniden geldi tutamadım kendimi o anda kalçasını kaldırdı eşim bosalirken ben sonra da yarın saat uzandı korkuyirum acaba hamile kalır mı diye sence var mı ihtimal olmusmudur
ne zaman oluyor bu
İki haftayı geçti kankam üçe girdi
test yaptımı peki knka
Yok yarın yapacaz da olasılık nedir sence olmusmudur istediği çünkü hepsi içine akti anlamadım bile nasıl oldu aniden geldi gözümü kapadım yine dışarı akitirim diye baktım ki içine akmisim güldü eşim hatya sen istemiyorsun ama olucak bir şekilde bu dedi
bence olmamıştır knka benim görüşüm bu tutmamıştır
İnşallah dicem ama istemiyor değilim kararsızım sadece kaza ile olursa kabul derim hem ne yapayım
yap yap cekinme cocuk iyidir knka dert etme bunu
Bencede kanka yoksa bırakacak beni istemiyorum bunu
baya bir yorum olmuş knka baya konuşmusuz :D
Evet kank
Çok olmuş
senn bırakma
İşte son anda cikariyorum disariya
analsex tercihiniz nedir
Yok anal seks yapmıyorum ama sorum farkliydi benim
okudum
az onun dediklerine yanaş
Nasıl yani anlamadim
çocuk yapın
Anladım bende istiyorum ama geri çekiyorum kendimi refleks olarak boşalma anı dışarı çıkarıyorum ne yapabilirim
onu aşarsınız
Nasıl peki
üstüne uzan
Anladım kanka beni tutsa filan olmaz mı çıkamam içinden hem
hıhı yaşlar kaç
Dm atayım istersen ben 28 hanım 29
olur
tamam
Mesaj atamıyorum sana
tkp et
Ettim
bende
Yapma bence de
Neden eşim çok istiyor 4 yıl oldu bırakacak beni son anda yapamıyorum zaten
Prezervatif
Yok zaten o içine boşalmamı çocuk olmasını istiyor ben bosalamiyorum içine çocuk sorumluluğu endisesi geliyor aklıma geri çıkıyorum hep dışarı boşalma yapıyorum son anda
Ee prezervatif kullan boşal
Eşim çocuk istiyor sorun orada ben de istiyorum ama kendimi tutuyorum son anda
tamam
Nasıl yapabilirim peki bunu
Diyorum anlamıyorsun nyse
tamam
Tansiyon ilacı kullan
Niye ki anlamadım
Gel anlatayım
tamam
Mesaj atamıyorum sana
Peki