Ne yapabilirim çok darda kaldım?

3 sene önce bı ilişkim vardı ilişkim çok güzeldi bı cahillik yaptım beraber olmadım ama seviştim o benim her yerimi gördü ben yani birlikteliğimiz vardı sonra bu değişti askerden sonra bna sadece zevk konusunda yaklaşıyordu hayatı sexs ibaret görüyordu sonra ben ayrılmak istedim o istemedi sonra bu civadi babamla kavga etti o da konser ayağına babam izin cermemisti büyük bı kavga yaşadık karakolluk vs derken bu benim adımı çıkarmaya başladı o dul ben yattım onunla işte milletere çıplak resimlerimi atıyor derken mahkemelik olduk sonra uzlaşma yaptık derken aradan 3 sene geçti ve ben hayatıma birini aldım aldığım kişi biriyle kendi olayı olmadığı ama arkadaşi uğruna bı mevzuya dahil oldu ve bu olayda nedense yanan ben oldum nasıl derseniz hayatıma aldığım kişinin annesini arıyormuş biri bu kızda bizden oğluna zarar veririz ayrılsın kadında bu yüzden ailesi beni istemiyor beni araştırıyor o çocuktan ötürü istemiyor işte ben biriyle yatmisim vs vs duyuyor şimdi bna zarar verecek olsaydı eski sevgilimin aynı memleketeyiz istediğini yapardı yolumu keserdi her şey yapardı haberi yok die biliyorum yani kalkıp demez bence ben o kızla yattım eski sevgilimin yanına gitsem bu olaydan dolayı bu sefer haberi yoksa bu olaydan annesini arayan o kişi değilse yanmayan ateşi koruklucem şimdiki sevgilimde diyor ki eğer bişey yaşamadiysan onunla Kur'an'a el bas kim ne laf ederse kulak tikicam bende kaybetmek istemiyorum çünkü onunla çok güzel birlikteliğim var evli gibi ama sevgiliyiz asker onu bırakırsam ondan başkasıyla birlikteliğim olmaz artık istemem yani çünku o da kalkıp işte onunla bunları yaşadım derse ya da demezse onun vicdanına kaldı hep hata yaptım onun cilemesini çekiyorum ailesi istemediği için bna salça oluyorlar sevgilimde Kur'an'a el bas Benimle yaşadığını başkasıyla yaşamadım die öyle inanırim sna diyor aciklasam boyke seyler yaşadım o 2 katı beni rezil eder şaşırdım kaldım
Ne yapabilirim çok darda kaldım?