İlk kez an al birliktelik yaşayacağım. Çok heyecanlıyım ve temizlik açısından korkuyorum. Duşta an al temizleyici pompa ile rektum bölgesini temizleyip sonra bağırsak yavaslatici loperamide ilacını içsem sorun yaşar miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaatler öncesinden katı gıda tüketimini durdur. Bitki çayı kullanabilirsin. Anal temizlik pompası da olabilir. Bağırsakların boş olursa bu sorunu yaşamazsın.
18 Yorumla
Soran+1 yılYa 8 saat temiz kalmam lazım o sıkıntı
- +1 yıl
8 saat temiz derken? Bağırsak olarak diyorsun sanırım. Bunda evet katı gıda tüketmemeye çalışmalısın. Aralıklı oruç tutmak gibi düşün. Yakın zamanda değilse aralıklı oruca başlayıp bünyeni alıştırabilirsin. Diğeri ise iştah kesici kullanmak olabilir ya da açlığa direnmek. Saatinizi bilmiyorum ama şöyle de yapabilirsiniz. Akşamdan son öğünü 7 gibi bitir. 7 den sonra şekerli içecek tüketme, katı gıda da alma. Mümkünse su dışında tüketme bişi. Sabah kalktığında miden boş olacaktır bunda varsa protein tozu tüketerek öğünü geçebilirsinn ya da su kahve filan içip açlığı bastırabilirsin. Anal temizlik için anal pompası ile bir yaparsın sabahtan bişi yemeden. Temizlik sonrası ilişkiye geçebilirsiniz. Yemeği de öğlen yersin.
Soran+1 yılTeşekkürlerr
Soran+1 yılSabah pompa ile temizleyip öğlen yersem aksama sorun yaşar miyim sizce
- +1 yıl
Akşama devam edecek misiniz? Edeceksen eğer tekrar temizlik yapmanı öneririm ilişki öncesi bir süre önceden
- +1 yıl
Yemek yiyince katı gıda alıyorsun bunlar sindirimi için bağırsaktan geçer
Soran+1 yılYedikten 8 saat sonra falan bağırsaktan geçermiş sanirim
- +1 yıl
Evet ancak sindirimi zor gıda aldıysan ve hızlı yediysen yemeği biraz daha uzun sürebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılDuş hortumunu tanzikle popuna b o klar anca temizlenir hak yolu varken b ok yolu tercih meselesi
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu olacak bir de ameliyat ettir. Bu kadar ciddiye alma analı ya. Tamam ön hazırlık şart ama bu kadar abartma. Lavman yeterli oluyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma tam lavman yapmayacağım ki sadece rektum bölgesini temizleyecegim yeterli olur mu
- +1 yıl
Duş başlığını sök hortumunu sok ve sıcak tazyikli su gönder. Ardından tuvalete git bir kaç kez yap. Tertemiz olur bir süre sonra.
Soran+1 yılSabah yapsam akşamına gelir mi 😂😂😂
- +1 yıl
İlişkiye gireceğin son anda yap 😄 akşama gelebilir. Yemek vs yersin çünkü
Soran+1 yılAdami bekletip dur ben lavman yapcam bekle demekte komik olur icerden zaril zurul sesler😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Buluşma anından önceyi kastettim. Ayrıca bunu yapacak olan buna katlanır. Biz otel odasındayken anal istediğimi söyledim. Partnerim gitti banyoda aynen dediğim gibi temizledi geldi. Ani gelişmemiş sizinki belli. O yüzden buluşma öncesi son anda yap garanti olur 😄 senin gibiler artar umarım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYap sonra gör ebeyinkini ben seni yolda görsem s.. kenn ne kadar iyi s.. kmisss bee derim 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEczaneden lavman al. Kullandıktan yarım saat sonra bağırsaklarda ne var ne yok boşaltıyor. Sonra duş hortumuyla temizle ve kondom kullanırsanız hiç bir sorun kalmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Ne diyon kız
Bu tabirleri yeni duydum :D
00 Yorumla
+1 yılArkadan verince namuslumu oluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnden de verdim merak etme
- +1 yıl
Yoo neyini merak edecem. Tertemiz va jina dururken kalın bagirsagi duzdurmekten ne zevk alacaksin
+1 yılİç dış temizlik yapmışsın ya 😂
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf partnerin istiyor diye yapma sağlığını düşün
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Erkek çok yavaş olmalı hatta kadına salmali
00 Yorumla
+1 yılAcıya dayanabilirmisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAman aman sen neler yapcakmissin böyle 😂
00 Yorumla
+1 yılZebaniler atın bunu en kızgın ateşe
00 Yorumla
+1 yılanlatırım istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlat burdan
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeraktan mı yapıcaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bunlarda mı var
40 YorumlaVajinsk verdin mj
00 Yorumla