Cinsel Yaşam İnşaatlarda kullanılan vibratör yatakta kullanılabilir mi? Pamukçukx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bu gün gördüm bir inşaatta acaba olur mu diye düşündüm İnşaatlarda kullanılan vibratör yatakta kullanılabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yani biriyle anlaşıp seks yapsan daha mantıklı olmaz mı, saçma sa'lak aletlerle uğraşmak yerine? 1 2 Yorumla Pamukçukx +1 yıl O biri sen misin Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Yok o kadar aşağılık değilim, iki gram et parçasına Allah'ı değişmem. Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Abla o başka bişey için kullanılıyor da sen bilirsin jsjs 3 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yani tabiiki ama nerende kullanacaksin bir daha düşün 1 0 Yorumla
popkekamalimonlu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnşaat vibratörü ne hayatımda ilk defa duydum 1 0 Yorumla
Aden0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Kullanilmazmi hatta birde vidanjör olsa tadından yenmez 1 1 Yorumla Pamukçukx +1 yıl Hahahaha Yorumla
Bumutluluksenin Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. maalesef olmaz, hijyenik değil ve zarar verecek kadar serttir sakın denemeyin, vibratöre en yakın masaj aletleridir. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. O vibratör değil hilti. Kullanırsan sana üçüncü bi delik açar 😄 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana tiyo dış fırçası ya da traş makinesi ise yararmi 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Gördüğüm en iyi troll hesaplardan pp ayrı sorular ayrı komik xd 0 0 Yorumla
crazzy42 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl yavrum o hiltibeton deliyor semin vajinana girerse paramparça eder :) 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnşaatta kullanılani kullanacaksan bence Hilti tercih et 😂 0 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Aynen doğru evet daha kuvvetli uyarır daha çok zevk alırsın ni inşaattan iste dene bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnşaatta ki kocaman, nereye surtcen o kadar büyüğü 1 2 Yorumla Pamukçukx +1 yıl Benim ki daha büyük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalama o kadar büyük şey mi olurr Yorumla
Shadoww61 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl 😂😂 sonucunda oluşan rezonans sebebi ile onunla kabre bile girersin ve sizi kimse ayıramaz 0 0 Yorumla
FreeDad Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gerek var mı yalarim ben 1 1 Yorumla FreeDad +1 yıl Eklesene Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Dikkat et delmesin 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tobe de o nasıl bı level 1 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Napcaksin ki et ete değen şeyler tavsiye ederim 1 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Yardımcı olmak isterim sana 😉 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl İnşaatta vibrator nerde kullaniliyormus 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benimkini kulan 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok büyük gelmez mi ya o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Parçalayacak yani 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende hem vivratör hem de itfaiye hortumu varhem delme parlatma hemde yangın söndürme ili yapıyor um Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çık iri 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Girmez zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama böbrek taşın varsa düşürür Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Harikasin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yani biriyle anlaşıp seks yapsan daha mantıklı olmaz mı, saçma sa'lak aletlerle uğraşmak yerine?
O biri sen misin
Yok o kadar aşağılık değilim, iki gram et parçasına Allah'ı değişmem.
Abla o başka bişey için kullanılıyor da sen bilirsin jsjs
Yani tabiiki ama nerende kullanacaksin bir daha düşün
İnşaat vibratörü ne hayatımda ilk defa duydum
Kullanilmazmi hatta birde vidanjör olsa tadından yenmez
Hahahaha
maalesef olmaz, hijyenik değil ve zarar verecek kadar serttir sakın denemeyin, vibratöre en yakın masaj aletleridir.
O vibratör değil hilti. Kullanırsan sana üçüncü bi delik açar 😄
Sana tiyo dış fırçası ya da traş makinesi ise yararmi
Gördüğüm en iyi troll hesaplardan pp ayrı sorular ayrı komik xd
yavrum o hiltibeton deliyor semin vajinana girerse paramparça eder :)
İnşaatta kullanılani kullanacaksan bence Hilti tercih et 😂
Aynen doğru evet daha kuvvetli uyarır daha çok zevk alırsın ni inşaattan iste dene bence
İnşaatta ki kocaman, nereye surtcen o kadar büyüğü
Benim ki daha büyük
Saçmalama o kadar büyük şey mi olurr
😂😂 sonucunda oluşan rezonans sebebi ile onunla kabre bile girersin ve sizi kimse ayıramaz
Yararsın onunla, gel bana
Gerek var mı yalarim ben
Eklesene
Dikkat et delmesin
Tobe de o nasıl bı level
Napcaksin ki et ete değen şeyler tavsiye ederim
Yardımcı olmak isterim sana 😉
İnşaatta vibrator nerde kullaniliyormus
Hilti de kullanırsın sen🙄
denemeden bilemezsin
Benimkini kulan
Parcalanirsin
Bendeki doğal
Çok büyük gelmez mi ya o
Parçalayacak yani
Bende hem vivratör hem de itfaiye hortumu varhem delme parlatma hemde yangın söndürme ili yapıyor um
Çık iri
Girmez zaten
Ama böbrek taşın varsa düşürür
Hayır
Harikasin
basit oyuncaklar kullan
gerek yok ona
Denemelisin
Profildeki sen miisn
Yok daha neler