Cinsel Yaşam Seksiniz yeterince uzun sürüyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben çok uzun istiyorum Seksiniz yeterince uzun sürüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sular kesilmediği sürece dinlenip devam ederim gadası 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer geç boşalan bir partnerin varsa evet uzun sürebilir, aksi çok kısa olurdu. Ben de uzun süreli olanı severim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bende geç bosalirim minimum 40 dakika içinde kalır bosalma durumuna gorede aynı anda bosalmayida hedeflerim 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Geç boşalma problemim var benim ilk posta 45 dk 1 saat sürüyor daha hayatımda 5 posta atamadım🤦🤷 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ben de uzun istiyorum. Çabuk bitse de ikinciyi istiyorum ama o konuda hiç anlaşamıyoruz işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de istiyordum devam Yorumla softpowerr +1 yıl İkimiz de libidosuza denk gelmişiz anlaşılan Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Bir cuma akşamı randevu ver ptesi sabah işe yetişirsin 👍 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Eski sevgilim den kurtuldum kuduruk tu 24 saat durmadan istiyor 0 0 Yorumla
FATIHALP_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Olsa 2 gün evden çıkmam,, çıkartmam kapıyı bacayı kitlerim 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Bende rahat 2 saatAma sadwce bir tane kadın vardı buna dayanan 0 0 Yorumla
Fhknn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl partnerimin 5 kere cikmadan bosaldiginu biliyorum :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 1 saat sürüyor istesem daha uzun da sürer ama sıkılıyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Seksten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet seks Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 saat boyunca yapınca sıkılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben her snde zevk alırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz sadece boşalırjen alıyoruz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önce güzel bir yalarım kadınımı bakarım okşarım sonra sese geçerim. 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl ön sevişmede oyun oynamayı seversen çok uzun sürer 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Ben içindeyken daha çok tatmin oluyorum Yorumla SertKaan +1 yıl içinde ne kadar uzun süre tutabiliyorsun :) Yorumla Soran +1 yıl Çok yapabildiği kadar alırım Yorumla Soran +1 yıl Ben ısrar ediyorum girsin diye her saniye zevk alıyorum çünkü Yorumla SertKaan +1 yıl sen alırsında herkes içinde o kadar kalamaz :) Yorumla Soran +1 yıl Kalamıyolar keşke birçok kez yapsalar Yorumla SertKaan +1 yıl zorlaması lazım o zaman seni biraz fizik olarak Yorumla Soran +1 yıl Sert yapsın ama acıtmadan Yorumla SertKaan +1 yıl elbet denk gelir üzülme. Yorumla Soran +1 yıl Üzülmüyorum ki Yorumla SertKaan +1 yıl ağzının tadını biliyorsun anladım ben seni. senin tadın başkadır Yorumla Soran +1 yıl Evet bana bağımlı oluyolar Yorumla SertKaan +1 yıl yaş kaç bu kadar bilgi tecrübeye göre Yorumla Soran +1 yıl 25 sen Yorumla Soran +1 yıl Aslında bilgi tecrübe yok doğallık var bende Yorumla SertKaan +1 yıl 33 Yorumla SertKaan +1 yıl doğallık herkesde yok işte. sendeki güzel bir yetenek. herkesin arayıp isteyipde bulamadığı Yorumla Soran +1 yıl Her anım zevkli zaten zevk almadığımla sevişmiyorım Yorumla SertKaan +1 yıl seni tanımak hatta keşfetmek isterdim. Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl seviyosun mesela Yorumla Soran +1 yıl En çok nelson pozisyonda seviyorum Yorumla SertKaan +1 yıl ben oyun oynamayı fantezi dolu olmayı ansızın gelişmesini sıra dışı olmasını severim. baştan çıkartmak ve keşfetmek isterim. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oyun mesela Yorumla Soran +1 yıl Ben kolu koluma değince bile baştan çıkıyorum ama hep arzularım bu zor değil Yorumla SertKaan +1 yıl her erkek kucaklayamaz onu ve her kadın da o pozisyona giremez. Yorumla Soran +1 yıl Ben minyonum zayıf beni kucaklar herkes Yorumla SertKaan +1 yıl sen zorlanmayı ve kışkırtılmaya ve çıldırtılmaya müsaitsin. seni zorlamayı ve kıvrandırmak gerekir. daha çok Yorumla SertKaan +1 yıl sen mesaj at istersen burdan insanları rahatsız etmeyelim. Yorumla Soran +1 yıl Evet doyurmak zor beni Yorumla SertKaan +1 yıl önce görmelisin Yorumla Soran +1 yıl Büyük değilse doymam Yorumla SertKaan +1 yıl havlunun altında ölçmen gerek. 20 civarı Yorumla Soran +1 yıl Ağzımla ölçmek lazım Yorumla SertKaan +1 yıl gırtlağına kadar uzanacaktır. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zevksiz bir seks olunc auzunu kisasi yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç yapmayıp kendini tatmin mi etmeye çalışıyorsun bu soruda hayırdır 0 0 Yorumla
Bosislerbos Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ön sevişme hariç ilki 40 doymazsak 30 dk uzatma 😂 0 1 Yorumla Bosislerbos +1 yıl Canım çekti yine Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sürer sürmese bile oral yapar yinedecam ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende çok uzun istiyorum böyle gece başlayacaksın 1 gün boyunca devam edeceksin 0 0 Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yeterince uzun sürüyor ön sevişme filan derken 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 3-5 gün sürer benimki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sadece birleşme süresi 30-40 dk arası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 5 kere boşalırım ben 40 dk içimdeyse Yorumla mceviz +1 yıl Zaten en az 3-4 defa boşaltmam lazım ki seks tat versin. Kadınım bana bağlansın Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Nekadar istiyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İçimdeyken 3 kere boşalttsın beni Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Ön sevişme uzun olursa olur ancak Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. 17 dk 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Dene istersen 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 2 dk rekorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Sular kesilmediği sürece dinlenip devam ederim gadası
Eğer geç boşalan bir partnerin varsa evet uzun sürebilir, aksi çok kısa olurdu. Ben de uzun süreli olanı severim
Bende geç bosalirim minimum 40 dakika içinde kalır bosalma durumuna gorede aynı anda bosalmayida hedeflerim
Geç boşalma problemim var benim ilk posta 45 dk 1 saat sürüyor daha hayatımda 5 posta atamadım🤦🤷
Ben de uzun istiyorum. Çabuk bitse de ikinciyi istiyorum ama o konuda hiç anlaşamıyoruz işte
Ben de istiyordum devam
İkimiz de libidosuza denk gelmişiz anlaşılan
Bir cuma akşamı randevu ver ptesi sabah işe yetişirsin 👍
Eski sevgilim den kurtuldum kuduruk tu 24 saat durmadan istiyor
Olsa 2 gün evden çıkmam,, çıkartmam kapıyı bacayı kitlerim
Bende rahat 2 saat
Ama sadwce bir tane kadın vardı buna dayanan
partnerimin 5 kere cikmadan bosaldiginu biliyorum :)
1 saat sürüyor istesem daha uzun da sürer ama sıkılıyorum
Seksten mi
Evet seks
Neden ki
1 saat boyunca yapınca sıkılıyorum
Ben her snde zevk alırım
Biz sadece boşalırjen alıyoruz
Bende uzun isterim ön sevişme de uzun olmalı konuşalım mı
Önce güzel bir yalarım kadınımı bakarım okşarım sonra sese geçerim.
Kac dk istiyon
On sevisme kac dk
İliski kac dk?
ön sevişmede oyun oynamayı seversen çok uzun sürer
Ben içindeyken daha çok tatmin oluyorum
içinde ne kadar uzun süre tutabiliyorsun :)
Çok yapabildiği kadar alırım
Ben ısrar ediyorum girsin diye her saniye zevk alıyorum çünkü
sen alırsında herkes içinde o kadar kalamaz :)
Kalamıyolar keşke birçok kez yapsalar
zorlaması lazım o zaman seni biraz fizik olarak
Sert yapsın ama acıtmadan
elbet denk gelir üzülme.
Üzülmüyorum ki
ağzının tadını biliyorsun anladım ben seni. senin tadın başkadır
Evet bana bağımlı oluyolar
yaş kaç bu kadar bilgi tecrübeye göre
25 sen
Aslında bilgi tecrübe yok doğallık var bende
33
doğallık herkesde yok işte. sendeki güzel bir yetenek. herkesin arayıp isteyipde bulamadığı
Her anım zevkli zaten zevk almadığımla sevişmiyorım
seni tanımak hatta keşfetmek isterdim.
Sen nasıl seviyosun mesela
En çok nelson pozisyonda seviyorum
ben oyun oynamayı fantezi dolu olmayı ansızın gelişmesini sıra dışı olmasını severim. baştan çıkartmak ve keşfetmek isterim.
Nasıl oyun mesela
Ben kolu koluma değince bile baştan çıkıyorum ama hep arzularım bu zor değil
her erkek kucaklayamaz onu ve her kadın da o pozisyona giremez.
Ben minyonum zayıf beni kucaklar herkes
sen zorlanmayı ve kışkırtılmaya ve çıldırtılmaya müsaitsin. seni zorlamayı ve kıvrandırmak gerekir. daha çok
sen mesaj at istersen burdan insanları rahatsız etmeyelim.
Evet doyurmak zor beni
önce görmelisin
Büyük değilse doymam
havlunun altında ölçmen gerek. 20 civarı
Ağzımla ölçmek lazım
gırtlağına kadar uzanacaktır.
Kızlar bakmıyor bile cinsellik sorularına 😂
bir saati buluyor
Zevksiz bir seks olunc auzunu kisasi yok
Hiç yapmayıp kendini tatmin mi etmeye çalışıyorsun bu soruda hayırdır
Ön sevişme hariç ilki 40 doymazsak 30 dk uzatma 😂
Canım çekti yine