Sevgilimle uzak mesafedeyiz. Uzun zamanda öyle olacak devam edersek. Askere gidecek vs. Benim ona yönelik güven sorunum var. Libidosu yüksek, benim o kadar değil. Bakireyim hiçbir deneyimim yok, onun var. Beni sevdiğini düşünüyorum ama beni aldatabileceği fikri aklımı çok kurcalıyor. Sizce sevse bile aldatabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen her sevgilim olduğunda başka bir kadınla cinsel ilişkiye girdim hepsinde istisnasız. Sonra durdum düşündüm dedimki sevgilim olmadığında neredeler sonra enerjinin farkına vardım. Demekki evren sen istemediğin zaman sana veriyorsa sende olduğunda tadını çıkaracaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyo muydun peki hayatındaki kadınları
Cevap sahibi+1 yılEvet hiç pişman değilim
Soran+1 yılAldatılmayı hak ettiklerini düşündüğün için mi pişman değilsin peki
Cevap sahibi+1 yılVermediler. İstedim yıllarca vermelerini bekleyemezdim üstelik ben tezcanlıyım hemen olması gerekir zaten birlikteliğin amacı ve önemi bende bu sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir erkeği cinsel olarak ne kadar kendine bağlarsan o kadar sana gömülür hiç bir yere gidemez zaten sevgisini belli ediyorsa seviyodur bu sevgi karşılıklıysa biraz özgüvenini topla bence gençliğin verdiği hevesle en güzel anlarınızı yaşarsınız erkeği ne kadar kısıtlarsan o kadar kayar gider elinden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. erkek her zaman ilişki yazar. günlük veya kısa süreli. buna kendini alıştır. yakalaya madığın sürece erkek ben öyle şey yapmam der bilgin olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Bence ayrıl abicim takılma bunlara ayrıl kendine gerçek birini bul
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü aşık oldum ki sana anlatamam :( yoksa benim için hiç mantıklı bir ilişki değil farkındayım
Soran+1 yılBu konuda tecrübeli değilim o yüzden çok canım yanıyo
Elbette aldatabilir. Duygusal olarak aldatmayız zaten genelde cinsel olarak aldatırız.
06 Yorumla
Soran+1 yılBu fikir beni mahvediyo
Soran+1 yılSeviyo olsa bile mi
- +1 yıl
Sevip sevmemesiyle ilgisi yok. Cinsellik almıyor adam bu ilişkiden. Seni terk etmeyebilir eğer seviyorsa ama cinselliği, özellikle de daha önce deneyimi varsa, mutlaka başkasından alacaktır eğer alabiliyorsa. Ama hiç aldatmayabilir de tabi. Hiç tanımadığım biri sonuçta, belki de istisna biridir.
Soran+1 yılCinsellik almaktan kastın illa ilişki mi peki
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Onunki sey gibi senden daha güzelini bulursam giderim 👍🏼sevmek degil o
00 Yorumla
+1 yılBen sadık olurum cinsel anlamda isteğimi karşılarsa sadık olurum
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşılamaktan kastın seks mi
- +1 yıl
Aynen ya da boşaltmak
Sanal sexting bile olur - +1 yıl
Sevişme bile olur
+1 yılŞuna bi açıklık getirelim. Seven aldatmaz. Ya ayrılır ilişkiyi bitirir senden habersiz bireyler Yaşar. Ya da seninleyken kimseyle yaşamaz.
00 Yorumla
+1 yılBunu bilemeyiz
10 YorumlaBüyük ihtimal le evet aldatır
00 YorumlaGüven yoksa zaten bı ilişki yoktur
00 Yorumla
+1 yılÖyle bi mantığım yok sandığım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinin nekadarı cinsellik peki sence
11 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 50 si bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapabilir bilemeyiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Eşime sadigim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatir
04 Yorumla
Soran+1 yılSevse de mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Asik degil sonucta
Sadece bosalmak icin
Soran+1 yılPeki sevgilinin öğrenmesi riskini göze alman onu sevmediğin anlamına gelmez mi
Cevap sahibi+1 yılGelmez
+1 yılBence olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevdiği insana cinsel anlamda sadık olmayan erkekler var mı? Mantığınız nedir bu konuda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat