Benim hâlâ yok kendimi evliliğime saklıyorum da iyi mi yapıyorum emin değilim sanki..
Evet, heralde yoksa bu hayat çekilmez
Uğraşamam daldan dala gitmek ile evliliğimi bekliyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim hâlâ yok kendimi evliliğime saklıyorum da iyi mi yapıyorum emin değilim sanki..
Var evet.
Yani her bulduğum ile sevişecek abaza değilim ancak bu hayata bir kere geldim ve ne zaman doğru insan diyerek evlilik yaparım bilmiyorum. Ki cinsellik de bir nevi ihtiyaç olduğunu düşünüyorum bu yüzden her önümüze gelenle olmamak kaydıyla (hayvan değiliz netice olarak) yaşıyorum diyebilirim.
hayatın aslında amacı seks olduğunu için insanların daha sağlıklı yaşamaları adına aktif cinsel hayat zorunlu bence. sadece bakirelik ile ilgili evliliğe saklıyorsan mesela bakireliğini vermeden de seks yapabilirsin. farklı sebepler varsa orası başka tabi.
Cevap
40Cevap
Hayır yok aktif cinselliğim
Evli olunca düzenli ilişkin mi oluyor sanıyorsun sen ben 6 yıllık evliyim 10 günden aşağı olmuyor o da en iyi ihtimal
Ayni çelişkiyi bende yaşıyorum. Daldan dala atlamayı bende sevmem ama en azından düzenli biri olmasını isterdim hayatımda
Çok şükür var. Sen de en iyisini yapıyorsun kimsenin ne dediğine bakma.
bir kere karşındaki kişi seni kullanıyor mu bilemiyorsun, ülkede son 10 yılda hiv %460 artmış durumda. Belki ilişki yaşadığın kişiyle ileriye dönük birşeyin olmayacak ayrılacaksın sonra başkası olacak herkesle de ilişki yaşayamaz insan. Meşru olan şeyler varken gayrimeşru olanı niye yapsın insan. Hamile kalma riski var hastalığı var dünyanın binbir türlü hali var.
Hiv zararlı çözüm evlilik
Korumalı ilişki gerek
Zina korkuyom
İlk cinsellik yaşadığında neden bekledim diye pişman olucaksin
Çok farklı bir duygu seks yapmak
Mastirbasyon yapiyormusun
Her şey cinsellik değil. Buna çok düşkün de değilim. Kafama uyan biri çıkmazsa bunsuz da yaşarım.
sana gelecek olan da senin gibi beklemiş mi olacak
Doğru, temiz, dürüst ve akıllı, kültüre sahip ve komik insanla yatılır bu arada..
Hayır yok, öyle herkesle takılabilen birisi olmadığım için takılıyorum öyle.
Vardı ama şu sıralar fırsat olmuyor maalesef
Yapmadan duramıyorum bende harika hissettiriyo. Bence sende boşuna bekleme zaman acımasız ilerde libidodan eser kalmaz
Pekte iyi sayılmaz yaşın doğruysa, peki kendini rahatlatma sıklığın nedir?
Nerede dersin
Evet , heralde yoksa bu hayat çekilmez
%69
:)
Var evet! Ya senin?
Yok, olması için uğraşıyorum :)
saklamaya devam et doğru yoldasın
Evli olsan bile aktif cinsellik olmuyor merak etme
:)) çürüyüp gitceğine:)
iyi yapiyosun emin ol
zinadan korkmuyorsan istedigini yapabilirsin ama korku varsa evlilige saklamak en iyisi.. ayrica cinselligi merak etmekte guzel bir his.. dusunsene yasadigin an o merakin gidiyor ve hayat normale donuyor. d
Zina korkuyom
aktif cinselliğim var
yarı aktif diyelim :P
Hayır yok çünkü acelesi de yok
Var evet evli değilim
fazlası ile var
çiftlere de katılıyorum bazen
Bulunmaz Hint kumasisin
Yalancısın yalancı;)
Yok, ilkimi evliliğe saklıyorum
Fckbodym var Olmasa olmaz bu hayat😉
Bekliyoruz doğru zamanı doğru insanı