Hz musanın kızıldenizi yardığı gibi yarılmış göğüslerin ayrı bir rayihası var, teşekkürler ama birleşikten yanayız. Sonuçta aramızda peygamberler yok^^
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
arası boşluklu küçük/orta beyaz göğüsleri çok severim, öpmelere okşamalara doyamam... yapışık olanlardan büyük olanlardan hiç hoşlanmıyrum okşayasım bile gelmiyor öyle görünce...
Soran gizli bir erkek üye yazmış cevabi zaten.. ayrı bir fantazisi olduğu aşikar. Bu arada Alone benim bedenimi bir dahakine işaret etmezsen, herhangi bir şeye örnek olarak göstermezsen sevinirim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Arasına girip titjob yapmaya uygun derrcede birbirine yakın ve bir de titjob için uygun büyüklükte olmalı.
Ayrım yapmam ben güzelliği durusu önemli benim için
zeka problemi var anlaşılan
Ne alaka zeka zevkler ve renkler tartışılmaz yavrum
bi tanesini seçin dedik
Yüzde 50 olarak ikisini de seçiyorum birini seçmem icin birinin diğerine göre yuzde 1 bile olsa yüksek olması lazım sonuçta
Hz musanın kızıldenizi yardığı gibi yarılmış göğüslerin ayrı bir rayihası var, teşekkürler ama birleşikten yanayız. Sonuçta aramızda peygamberler yok^^
arası boşluklu küçük/orta beyaz göğüsleri çok severim, öpmelere okşamalara doyamam... yapışık olanlardan büyük olanlardan hiç hoşlanmıyrum okşayasım bile gelmiyor öyle görünce...
Hafif ayrık dolgun göğüslere aşırı bayılıyorum
Birleşik seven çok.. bunun bir sebebi var
sebebi ne abla
Bunu yazmasam daha iyi..
olabildiğince uygun yazsanız çok merak ediyorum 🥺
Ablanın profil fotosundaki gibi mesela
@AloneReber çoğunluk öyle demiyor ama
Soran gizli bir erkek üye yazmış cevabi zaten.. ayrı bir fantazisi olduğu aşikar. Bu arada Alone benim bedenimi bir dahakine işaret etmezsen, herhangi bir şeye örnek olarak göstermezsen sevinirim..
Aa rahatsız olduysanız üzgünüm 😔
Arasinda bosluk olsa daha iyi olur, aradan penisi gecirmek keyifli oluyor.
Arası boşluk güzel oluyor
arası açık olan daha seksi duruyor
Birleşik daha çok hoşuma gider.
Arası ayrı olsun ben birleştiririm zaten
Boşluk olan daha estetik
Birleşik daha çok seviliyor
Birleşik meme candır arasına yatır beni
Ayrık iyi arasında gitt gel iyi oluyor
Birleşik
Birleşik
Küçük, birbirinden bağımsız memeler
Arasında boşluk olan