+1 yılHer insan beklentileri karşılamaz maalesef. Bunun farkına az çok varmışsındır diye düşünüyorum.
Maddiyatı veya mesleğinden ziyade kişinin en başında yansıtacağı tavır üslup ve yaklaşım şekli muhabbetin gidişatını belirler hepsinden önce bu ( ilk tanışma olarak) sonrasında gelişen şeylerde iki tarafta birbirini manevi bir şekilde tamamlıyosa zaten korur kollar sahip çıkar yanında olur vs. Gibi etkenler tamamen akışı üzerine gelir.
Maddi durumu ve mesleğinin çok iyi derece de olması o kişinin senin açından tamam olduğunu da göstermemeli bana göre. Bir tahsil veya bir meslek kişiyi ileri derecede tutmaz. Dediğin orantı olsaydı üniversite mezunları yolsuzluk yapmazdı :) yazılımcılar ülkeyi dolandırmazdı ya da bazı X şahısların ifsaları yayılmazdı. Hemen örnek vereyim Nihat Hatipoğlu :D adamın 25 yaşında bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Milletin gözünde hangi konumdaydı biliyorsundur..
Özetle kişiyi ancak yaşadığı gördüğü deneyimledigi olaylar zorluklar karşısında verdiği reaksiyon. Ve öte yandan ne derece bir duygusal bir pencereye sahip olduğu karakterini belirler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİhtiyacın olan kişi seninle olabildiği için kendini şanslı sayan biri. Öylesi kıymetini bilir seni el üstünde tutar ama sen en baştan insanlığa karaktere değilde diğer unsurlara bakıp yok o benden düşük yok bu eğitimsiz yok şu parasız falan dersen her zaman kaybetmeye devam edersin. Seninle denk olan biri yüksek bir olasılıkla zaten senin gibi kendini üst düzey göreceği için ve ilişki geçmişi kabarık olacağı için aldatmaya meyilli olur, yine sonunda üzülen sen olursun.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılParası tipi mesleği vs senden düşük olan ama yine de sana çok değer veren seni önemseyen kimse olmadı mı hiç hayatında? Hiç mi tanımadın böyle birini? En azından potansiyeli olan mücadele eden çabalayan biriyse bile başarılı olabilmesi için ona illa maddi açıdan destek olmak zorunda değilsin veya cinsel açıdan beklentilerini karşılamak zorunda değilsin, ki zaten öyle biri senden bu tür şeyler beklemez. Ama manevi açıdan destek olabilirsin yanında olduğunu hissettirebilirsin ona güvendiğini inandığını hissettirebilirsin. Eğer iyi yerlere gelebilirse zaten onun gözündeki değerin kat be kat artacaktır. Sevgine layık olabilecek birine bile bu şansı tanıyamıyorsan diğer erkekler sana karşı o tür beklentilerle yaklaşmaya devam eder. Sen hiçbir şey yapmadan iyi eğitimi kariyeri olan karakteri düzgün olan tipi boyu posu yerinde olan bi erkeğin sana aşık olmasını bekliyorsun, sen anca bundan emin olduktan sonra kendinden birşeyler vermeyi kabul edersin. Sence de ütopik değil mi böyle bir beklenti içerisinde olman? Gerçekçi ol
Soran+1 yılHayır tamtersi hepsi bedavaya seks dilenip taciz edip durdu genelde ilk günden ben de bu ne yüzsüzlük dedim hem tipin hem paran yok bana değer vermiyorsun bi de seks yaşyacaksın canım dedim hepsine. Çoğu yüzsüz kardeşim. Emek para vermeden seks derdinde. Ama seks istemeyen oldu mesela ama onların da oranda gözü vardı. Mesela böyle daha ilk buluşmadan itibaren alman hesabı modunda sonra da ay param yok pahalı sen gitmek istiyorsan sen ödeye getiriyorlardı ben de soğuyordum ben niye ona hesap ödeyim be iğrenç gözümde bitiyordu zaten. Sonuçta ilk günlerden daha hem herif bana sarkıyor hem paramı yemeye çalışıyo. Ha onun dışında para ve seks olarak yavşamayanlar da sanalda uzakta şehirlerdeydi ve hiçbiri mesajlaşmak ve mesajda değer vermek dışında bir emek vermedi. Atlayıp gelme hediye alma gibi. Sadece çok hoşlanıyoruz çok seviyoruz diye boş boş konuşuyorlardı bi şey yapmadıkları için ayrıldım.
Soran+1 yılBen niye üzüleyim be ben de onu aldatırım gram umrumda olmaz zaten benim gibi tipler aynen öyle beni özel hissettirmedi ve ilişki yaşamadık ama özel hissettiriyor diye ezik sümsükle de ilişki yaşamak saçma. Tüm exlerim öyle düşük ezik mallardı mesela hiç mutlu olmadım kendimi sömürülüyor hissettim gayet. Ezik tipsiz parasız biriyle olacağımı. Ciddi düşünüp çok aşık olmayan ama yakışıklı havalı zengin biriyle olurum.
Soran+1 yılZaten eziklerinki değer verme aşk filan değil. Herifin tipi biraz düzelse parası olsa diğer zenginden çok daha beter olur net. Ezikliğinden yokluğundan işte kıçınca gezip dileniyorlar yalandan seviyoruz diye o sevgi değil çok çaresizim Allah aşkına benle seks yap şeyi.
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar karşılaştığın erkeklerin "çoğu" aynı beklentilerle sende aynı izlenimleri yarattığı için bu tecrübeleri edinmişsin. Ama herkes için önyargılı olmak iyi değil, binde birde olsa milyonda birde olsa mutlaka düzgün biri vardır. Fakirde olsa tipsiz de olsa önce tanı, insanlığına göre muamele yap parasına tipine eğitimine göre değil. Zaten kimseyi hayatına almak mecburiyetinde değilsin bu yüzden önce iyi tanıyıp kararını sonra vermenin kimseye bir zararı olmaz. Bugüne kadar heveslerinin umutlarının anlattığın insanlar yüzünden kırılmış olmasını anlayabiliyorum sen nasıl birçok özelliğinle diğer kadınlardan farklıysan aynı şekilde farklı olan erkeklerde var. Aynı özellikler olması şart değil elbette ama önemli olan farkı görebilmek, görmeden tanımadan kestirip atma geçmişten yola çıkarak.
Soran+1 yılArkadaşım zaten herkese şans veriyorum o ezik tipsiz parasız erkeklere de başta iyi diye sevgili olayım seveyim dedim hepsi pişman etti işte direkt kanka kalktı yüz verince be sömürmeye çalıştılar ondan nefret ederek ayrıldım.
Cevap sahibi+1 yılBende onu diyorum zaten, iyice tanımadan önyargılı davranma ama aynı zamanda hayatına da alma. Temkinli ol her konuda.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten. Ondan birkaç görüşmede ya da ilk yakınlaşmada bitiyor çünkü hepsi sahipsiz köpek gibi uğraşamam adam etmekle
Cevap sahibi+1 yılPeki, bol şans diliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışalım mı?
Cevabınız evetse ilerleyen süreçte aradığınız erkeği bulmuş olacaksınız ama eğer istediğim kriterlere sahip değilseniz o zaman gene olmaz.
Cavabınız hayırsa bu tür tekliflere direk hayır derseniz aradığınızı nasıl bulmayı planlıyorsunuz?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum düşüncelerin de çok haklısın ama maalesef ipin ucu kaçmış durum da her iki taraf için de geçerli kimin ne yaptığı belli değil şu an
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılAynısı birçok kadında da var, sen standart bir erkek için ideal hedefsin. Kendini korumaya çalış böylelerinden. Çünkü gerçekten bir aşk ile karşılaştığında, kurşun yemiş gibi başta anlayamayacaksın, sonradan farkına varacaksın ve böyle bir soru sormaya artık gerek kalmayacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi yıllardır onu bekliyorum zaten o etkilenmez çarpışmayı çünkü tüm bana sarkan sulananlar beş para etmez aptallar ve gına geldi artık reddetmekten.
+1 yılHenüz zamanı değil demek ki. Sırf ilişki olsun diye muhatap olma biraz eylemsiz kal
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum.
Bunu buraya yazdığını varsayarsak aradığın ve baktığın yerlerde istediğin gibi birini bulman 3x daha zor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. demekki maddi olarak güçlü olmayan erkekler senin istediğin tarzda erkeklerki teklif edemiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılİnsanın kaderi çabasına bağlıdır siz çaba sarf ederseniz elbette neticeye varırsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılDeli gibi çabalıyorum zaten.
- +1 yıl
Olacak o zaman beraberinde birazda sabır 😊
Soran+1 yılYa hergün yeni biri meşk atıyor ekliyor tanışmak için sarkıyor ama hepsi ayrı mal. Ya abazalar ya yüzsüzler ya aptallar ya cimriler. Bi tame birini beğenmiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrtamı ya da iletişim kanallarını gözden geçirmelisin
00 Yorumla O kadar haklısın ki ama maalesef o eski erkeklerde kalmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse seni karnını doyurmak zorunda değil, kimse sana bakmak zorunda da değil.
00 Yorumlasosyal çevrende sorun olmasın. iyileri zaten erken kapatıyolar
00 Yorumla
+1 yılbak gerçekten ben böyle biriyim ve senin gibi birini hayatımda görmek isterdim ne dersin sohbet edelim mi
00 Yorumla
+1 yılHesap ödemiyorlarmış mış. Kendi hesabını kendin öde fakir misin? Sen bu kafayla daha çok sap gezersin
00 Yorumlabeni tanımlamışsın işte tanısan tam bu dersin
00 Yorumla
+1 yıldoğru söylüyorsun isyanında haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUmarım o da oşur bir gün
10 YorumlaMesleğiniz nedir bu kadar güçlü iseniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmaktan fırsat bulamıyoruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılEntelektüel sorumluluk sahibi bir erkek arıyosun
00 Yorumla Aynen öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe aradığın burada o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinn oyledir kesiinnn allah afetsin
00 Yorumla
+1 yılKıymetimizi bilmediniz
00 YorumlaLezbiyen ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi kız bulursam olurum zaten.
Bulurrsun bakalım kısmet sonuçta
00 YorumlaSen hepsinden düşük olabilirmisin acaba
00 Yorumla
+1 yılHayatın boyunca yalnız kalıcaksın biliyorsun dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe he kesin..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası