Olması gerektiği gibi erkek neden bulamıyorum?

Ya ben eğitimli güzel kültürlü kendi ayakları üzerinde durup kendine yeten bir kadınım. Bin tane erkek bana sarkıyor ama hepsi benden düşük ya da düşük olmasa bile hiçbir erkek özellikleri yok. Doğru düzgün hesap ödemiyorlar koruyup kollama sahip çıkma yok. Tek dertleri cinsellik yaşamak ya da hemen evlenip malıma mülkümü yemek. Hiç güçlü zeki çalışkan ahlaklı erkek karşıma çıkmıyor. Bence erkeğin zaten kadına çıkma teklif etmesi için işi gücü mesleği olmalı. Kadının sorumluluğunu alıp ona sahip çıkmalı. Ben ay parası yetecek mi ya da beni koruyabilecek mi ya da her buluşma taciz edecek mi yine yavşayacak mı diye canımın sıkılmasından bıkıyorum artık erkeklerden.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ne mal sorular bakan değilim güçlüyüm normal mesleğim var yani. Ayakları üstünde durunca bakan filan mı olmak gerekiyor mal mısınız. Bana sarkan çoğu erkeğin mesleği maaşı benden yüksek ama canım ezik ve güçsüzler karakter olarak. Ayrıca bana trip atan yalan söyleyen pasif davranan bana bir şey vermeden isteyen erkeklerden bıkıyorum hep sarkanlar öyle tipler çünkü.
Olması gerektiği gibi erkek neden bulamıyorum?