Ben 10 kez fazlan devam ettiremedim gecede 5 kere yapan duydum şaştım kaldım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ben 10 kez fazlan devam ettiremedim gecede 5 kere yapan duydum şaştım kaldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Onların ilk geceside erkekte kızda evlilik öncesi 40 kere 40 ayrı kişiyle yatmış oluyor. Bakire bir kız 1 kereden fazla yapamaz.
Vallahi kız olupta yapan duydum şaştım kaldım
Bakire yapamaz seni keklemişler.
Valla öyle dedi bakiremidir bilmem de 35 yaşındayd onca senenin vurgunudur diye düşündüm
😂😂😂
35 senede defalarca yapmıştır.
Abi alemsin ya
Kuzenim var hayatında hiö sevgilisi olmadı o da 34 yaşında deme öyle herkes yapmıyor😂
Peki
bir süre sonra mekaniğe bağlıyorlar. bknz chaturbate kızları
Nasıl yani
sürekli aynı şeyi yapınca bir hissizleşme olur beyin aynı tepkiyi vermez.
Erkek en fazla 4 yapar 5 den sonrada ayakta duramaz uykusu gelir yalan dolan 10 falan hikaye
oyle yaptiklarini sanmiyorum yani nerden cikardin bunu gercekten bilmiyorum..
Valla bizzat duydum övünerek anlatıyordu ben ilkinde bi kere sok çıkar bitt bayıldım millet 5 kere yapmış
Sen yaptin mi. Yani evlisin de ilk gecenden mi bahsediyon yoksa oyle sevgilinle ilk falan mi.
Tabi bu ciften cifte degisiyor ama toplam en fazla iki belki uc diye dusunurum o da muhtemelen kadin acisindan eger aci falan pek yoksa hosuna gittiyse. Genelde ilkin cok aci duyduklari icin pek devam edilmez, zaten ilk gecenin amaci bekareti yok etmek oyle normal evli ciftler gibi catir cutur iliskiye girmek degil ama tabi yapmak istersin yaparsin o size kalmis bir sey.
4 aylık evliyim bencede öyle duyduğumda şaşırdım
senin bir kere olmasi acidan dolayi mi devam edemedin
Hep öyle 5 gün falan devamını getiremedik alışsın diye bi iki yaptım dur dedim gece olsun istemiyordum bir ay eziyet gibiydi millet nasıl yapıyor ilk geceden çözemedm
Bosversene milleti sende evlendin artik siz istediginizde yapabildiginizde yapin yaris degil ya bu.
Zaten ilk geceden sonra bir kac gun beklemekte fayda var bende bunu duydum cokta mantikli geldi kulagima ve aklimda bulunduklarim arasinda cunku siz o gece ilk oldugu icin yara almis oluyorsunuz hani orasi iyilesmesi kendisine gelmesini musade etmekte fayda var bir kac gun.
Peki bu kan olayi sende sikinti yaratti mi hani diyorlar ya - daha dogrusu kizlar cok senaryo kuruyor ya kanamazsa esnek falan diye ya aldatiyom yalan soyluyom dusunurse - falan hani bu olayi sen yasadin mi, kan miktari cok oyle asiri falan degil diye biliyom dogrumudur.
Ya balla ben bayıldım ne kadar eldi hatırlamıyorm
Beni kan tutuyor bi ili damla gördüm ondan sonrası yok bende
Aa valla inanirmisin beni de ama Allahtan ben oyle direkt gormemle sey olmuyor ama boyle bakmaya devam edersem kafamda dusunup hayal edersem ve ozellikle cok kotu bir seyse yara bere tarzindan o zaman bende cok fena kotu oluyorum ve hic bayilmadim simdiye kadar bir iki kere cok asiri gidecek gibi oldum gozum karardi falan ama senin ki yine benimkinden betermis :D ee ne kadar sure sonra uyandin ki hemen uyanirsin heralde 10dk falan en fazla oyle degil mi yoksa sen baya baya zaten gece olmus diyerekten uykuya daldin mi :D
Esin napiyordu o sira, silip temizledi mi bari sen uyanasaya. Sende ne meraklisin hee madem kan tutuyor ne kaldiriyon kafani yatmaya devam etsene :D
Bile bile bakmadımki denerken birden oldu bendekorktum geri çekildim o ara iki damla gördüm sonra korkunca beni banyoya götürdü o ara başım dönüyor dedim bayıldım uyandığımda allahım onu bana bağışla diyerek tecvitli naz felak okuyordu hayal gibi hatırlıyorum ama allahkimseye yaşatmasınçok kötğ
Allah Allah cok ilgincmis ama atlattin ya sorunsuz bir sekilde en onemlisi. Peki aci oldu mu simdi kan olayini gectik tam o an malum bozulma esnasinda bir cok kizin korkusu aci falan gercekten varmiydi ya da illa vardir bunu tahmin edebiliyorum ama dedikleri kadar var mi dayanilmayacak kadar falan, tabi bunun bide siz kadinlarin nasil hazirlandigi kivama gelmesi acisindan da onemli islaklik falan ona gore daha kolay gecer o surec.
Simdi ustunden 4 ay gecmis o agri falan yok olmustur diye dusunuyorum, nasil Şu an yani zevk aliyormusun yoksa halen ilkteki gibi agri hissetmeler falan var mi yoksa full tamamen zevke mi donustu Şu an .
Ya tabiki acıypr ilk gün yapamadım zaten 2. Gün deneyelim dedim ansızın oldu ama çok acıyor bide benim kızlığım az bulunan cinstenmiş ilişki vs ağrılı oluyor diyorlardı gerçektende öyle oldu bir ay eziyet gibi anlatılmaz gerçekten hiç bitmicek sandım ama her gecen gün daha azalıyor şimdi mesela yalnızca zorlanma oluyor öyle aman aman acıyok o yüzden ilk nasıl yapıyolar hayret ediyorum ben hiçbir şey hissetmiyordum sanki biri sana tecavüz ediyoe öyle düşün aşırı kötü ama kanamaya gelince ya aktımı dediğim gibi 4 damla falan damladı ben korkunca beni banyoya soktu ben zaten orada bayıldım ne kadar aktı inanki bilmiyorum anlat ne kadar sürdü sediğimde de biraz uzun sirmüş gibiydi hatırlamak istemiyorum beni mahfettn dedi anlatmadı
Ama açtamamen kendime geldiğimde saat ikiydi biz 11 civarları o işle falan uğraşıyoduk büyük ihtimalle yine bi yarım saat uğraşmıştır kafadan duşakabin ufak çünkğ ben ile kendi nasıl çıktı ordan hayret edilir
Vay be baya olayli gecmis sizinki anlasilan, olur ya oyle seyler herkesin ki farkli farkli tabi kim bilir baskalarinki daha beter gecmistir. Simdi planli mi yapiyorsunuz yoksa oyle spontane mi gelisiyor. Agri falan halen ufaktan oldugu icin hani yavas mi davraniyor yoksa daha bi rahatmisiniz, oyle ozel pozisyonda falan mi agri hissediyon yoksa genel olarak bir agrimi, ornek komple girdiginde olur ne bilim hizlandiginda olur gibisinden falan.
Cocuk dusunuyormusunuz ki, yaslariniz kac gerci bilmiyorum da.
hic agrindan dolayi halen - ay bugun yapmasak olur mu - falan oluyormusun esine karsi onun istedigi zaman mesela yoksa sende de o istek heves var mi. Hani evlilig bekleyenlerde biliyorum o zamana kadar kac senedir hic yapmadiklari icin evlenince resmen acisini cikarircasina yaptiklari icin hemen hemen her gun hani o olay senin icin de gecerli mi yoksa halen o acinin derdindemisin.
Yok valla anlık gelişiyor dediğim gibi ilk yaparken zorlanma oluyor sonrasında olmuyor allaha şükür ya dediğim gibi benim böyle oldu herkesin bünyesi acı eşiği farklı erkek de özellikleri var kişiden kişiye değişiyor kimi öyle acımıyor diyor kimisininki çok acıyor diyor yani allah biliyor ama zor oldu yani. Yok daha düşünmüyoruz
Valla her gğn yanında olduğu için öyle 7/24 düşünmüyoruzbizim genelde 2 günde bir.
Dogru dogru kisiden kisiye degisiyor tabi, bide kasma sikma olayi da var kendilerini korkudan daha da beter ediyor olayi daha da zorlaniyorlar falan bunlar hep kisiden kisiye degisiyor dedigin gibi dogru.
O zaman mecbur korunuyorsunuz tabi, iyi ya daha erken gibiymis zaten yasiniz cokta ileri degilse.
Valla inanki kasma acı olunca oluyor en başta benimde öyleydi bana hep kasma kendini diyordu buz kesiyordum kendimi kasmaktan o bilerek olmuyor acı olunca oluyor zaten olmayınca kasmıyorsun
her gun ne yaninda. Iki gun bencede ideal ya insan her gun de istemeye bilir bence hem o istek libido mu dersin artik hani onu bi depo gibi dusunursek onun da bi dolmasi lazim bence oyle her gun her gun de insan nasil istekli olsun milleti de anlayamiyorum "her gun yapiyoruz iki uc kere falan bazen" cidden aklim almiyor.
Valla bana kalırsa bende de öyle aşırı istek yok onda da bence aşırı yok zaten olsunda istemem dengeliyoruz😂
Aynen dogrudur tabi insan vucudu psikolojisi kendiliginden otomatik kasiyor kendini o korku dusunce falan oldugu icin. Yani aslinda acele edilmeyecek o gece, zaten evlenmissin helalin hani bundan sonra butun geceler omur boyu berabersiniz her gece sizin, yavas yavas nazik davranarak halledilmesi lazim bence, ozellikle kadinlar acisindan tabi, bazilari sanki onca sene bekleyip birden o gece bir yere yetisecekmis gibi hunharca yaparcasina vahsi gibi ne bu ya az karsindakini dusun esin o senin yani korkusu agrisi var mi bunlari da dusunmek lazim..
ne guzel valla iyi bulmussunuz birbirinizi, herkes boyle bulsa birbirini asiri olanlar beraber daha az olanlar siz gibi beraber evlense falan😂
Valla hiç uğraşamam inanki öyle saatlerce ne uğraşcam yetiyor işte fazlası biraz zwvkineue giriyor😂
dimi bencede toplam bir iki saat halledin iste isinizi. Millet komple geceyi ayiriyor 5 kere falan oha be kardesim ne bu enerji. Bak aklima sey geldi simdi ENERJIIIIIII falan🤣🤣🤣
Abartıyolar yani hergün berabersin zaten ne bu azim😂😂😂😂
dimi dimi sanki aceleri var hani zaman bicmisler - 1 ayiniz var 1 ay da ne kadar yasarsaniz artik - gibisinden bunlar da jete baglamis ahahsfjs az bi durun hele ne bilim onun yerine bas basa film izleyin tv karsisinda sarilin falan bunlar da tatli huzurlu seyler degil mi illa birbirinizi yemeniz mi lazim durmadan😂😂😂
abartı bırıyapsınlar ıkıye olursa nazar degmesınd erım ya sence? :D
Anlamadım
konusmak ıster mısın bunu anlatırım
olur mu
Tamamen abazalık bence kalitesi düşük seviyesiz sevişme tarzı tadını imkanı yok alamazlar öyle çiftler
Çünkü yalan soyluyorlar genelde ilkten ya da ikinciden sonra dönüp uyuyorlar
İlk gecede defelarca yapılmaz öyle saçmalık olmaz
Vallahi bizzat duydum
Yok öyle bişey sana onu diyenler saçmalığın dibine vurmuşlar herşeyin bı usulü var
Yaptım, yaptırdım yani çok normal…
Soruda bi yanlışlık var bence
Oha yorulur insan sıkılır ayrıca
Yüzde 90 ı yalan onların. Şehir efsanesi geneli
5 yapsın 6. yi bana yapsın makine mi bu
4 5 kere yaparım rahat
İlk gecede defalarca yapılmaz bence 2 falan
Mal ondan
10 kezmi yaptın
Ben yaptım
Nasıl bi abazasın nasıl başrdın mk
O seni ılgılendırmez