Bu konuda aşırı midem bulanıyor arkadaşlar sevgilim boğa burcu 4 senedir çıkıyoruz son 1 senedir cinsel ilişki içersindeyiz doggy deyken falan dürüm yiyiyor.”Enerji toplayıp at gibi yapmamiçin enerji depoluyorum diyor ve derkende çok ciddi gülem falanda yok yani. Ama cidden tüm ciddiyet kaçıyor belime dökülen dönerleri eliyle silip okey masası gibi karısın olur senden diyo. Ve bu son senede olmaya başladı. Ne yapabilirim? Kahvehane masası değilim ki ben üstümde döner çiğ köfte yiyior kafayı yiyicem
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Günah kardeşim günah. Hadi bu umrunuzda değil. Nimete de mi saygınız yok?
Ben ne yapayım ablacım anlatmaya çalışıyorum anlamıyor dinlemiyor 2 aydır zaten ilişkiye falan girmiyorum huyunu değişene kadar da böyle olacak
Önce yemeğini yesin sonra ilişkiyi düşünsün.
Bu benim fantezim bunu benden mahrum bırakma diyor insanların kırbaça falan fantezisi olur ama bu canım aptal aptal şeyleri fantezi ediniyor
fantezi çok gereksiz bir durum. Bu şekilde insanlar akıl sağlığını kaybedip saçma sapan işlere yöneliyorlar. Bu yaptığı hiç doğru bir şey değil
Bana troll gibi geldi bu soru erkek mi soruyor bunu hayali fantezini güçlendirmişsin 😂
Yok cidden herhangi bir troll yok ben kadınım nişanlanmamıza yakın ilişkiye girdik son sene ve böyle biri olduğunu anladım
O vaziyettede böyle bir şey tamamen saygısızlık kullandığı üslup da aynı şekilde. Saygısız
Bu son sene dışında hiç böyle biri değildi ilişkiye girdiğimizden beri bi garipleşti
Afedersin zaten bkunu çıkarmışta daha da çıkarır gayrı emin ol.. seni manipüle etmek için söylemiyorum yanlış anlama lütfen.
Fakat sanki artık olayın içinden duygusallığı çıkarıp tamamen cinsellik odaklı davranıyor
Ya libidosu hep çok yüksek biriydi ben onla sevgili olmadan önce playboy gibi biriydi sevgili olduktan sonra full ben odaklı oldu 3 sene bekledi ilişki istemiyorum dedim nişanlanmamıza yakın ilişkiye girmeye başladık sonra böyle biri olduğunu öğrendim ailelerde var işin içinde çok iyi anlaşıyorlar ayrılsam sebep sorsalar ne diyeceğim ki. sorduğumda geçmiş ilişkilerinde de aynı tavırlarının olduğunu ve bunu değiştiremeyeceğini zevk aldığını söylüyor
Mesele cinsellik değil. Umarım aranızda ki duygusal bağ kaybolmaz.
Sende değilde dediğim gibi onda belirtiler var gibi.
Umarım düzelir
At yalanı seveyim inananı
Yok be abicim ne yalanı keşke yalan olsada kendimi mahrum bırakmasam 30 yaşında adam çocuk değil ki
Durume çaktırmadan bol acı koy
Susayınca napıyor vajinana mi yapışıyor
sert yapabiliyo mu seni bari
Gayet sert ilişki konusunda tam aranılacak adam ama şu yemek işine çözüm bulamıyoruz
yaşlar kaç?
Ben 24 o 30
bir ben bulamadım ya senin gibi çıtırdan
Trol
Yemin ederim ki değil cidden yiyior aşırı aç bir insan ama bu kadar olmasını ben bile beklemiyordum
hahsjhsdfjh ne diyon be
Öyle öküzleri seversiniz
Bu manyakları çok arıyormusunuz gerçekten
Böyle biri olduğunu ilişkiye girene kadar bilmiyordum
hala devam edıyor musun ilişkiye girmeye
Hayır 2 ay önce sen bu huyunu bırakana kadar bir daha asla dedim yalvarıyor özlüyorum seni diyo ama bundan zevk aldığını yapmazsa eksik hissedeceğini alıştığını söylüyor
sen kaç ay daha sabredebilirsin seks yapmadan o huyunu değiştirmezse
Her türlü sabrederim 3 sene hiç seks yapmadık zaten hazır hissetmediğim için son sene başladık
bu huyunu değiştirmezse bir yerde kırılıp başkasıyla olacaksın bunu sende bılıyorsun
Çok seviyorum ama insan sevdiği kişiyle güzel unutulmayacak geceler yaşamak ister saçma sapan yemekler yiyior masa gibi kullanılmak hoşuma gitmiyor irite ediyor ve midemi bulandırıyor
başka sorum yok başına iş almak üzeresin haberin yok bence , bol şans , ihtiyacın olacak
ayrıl gitsin
Aileler tanıştı etti nişanlanıcaz ben ne derim nasıl açıklarım ki aileme/ailesine
ailene de bu bana böyle böyle yaptı de ailende onun ailesine desin
Boş hikaye aw
Dünyada böyle insanların olduğunuda artık kabullenmeniz lazım bence orada burada saçma sapan yazılar paylaşanlar yüzünden ciddiye alınmıyoruz ki çevreme danışamıyorum belki aynısını yaşayan vardır diye yazıyorum gördüğümüz muameleye bak
Komik
Kilolu musun
Boyum 176 kilomda 57 gayet ideal kilolu değilim yani kendiside 198
Bende ayni
Saçma
Sesli güldüm
Sacma
Vur tekmeyi
Çok seviyorum yapamıyorum
Sana saygısı yok nimete saygısı yok
Hristiyan kendisi zaten beklemiyordum ama benim sözlerime bile kulak asmıyor