Cinsel Yaşam Sıradan arkadaşın olan bir erkeğin dudakların ateşe çağırıyor demesini yanlış mı anlamalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Dudakların kıpkırmızı insanı ateşlere çağırıyor dedi ne anlamaliyim Sıradan arkadaşın olan bir erkeğin dudakların ateşe çağırıyor demesini yanlış mı anlamalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sana iltifat etmiş gadası 0 0 Yorumla
Alwush Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki de anlaman gerekeni 😂 hepimiz insanız bişiler hissederiz ama lak diye söylemeyiz heryerde söylüyorsak etkileşim bekliyoruzdur. Sende sorduğuna göre sanırım hoşlanıyorsun. Hayırlı olsun ! 0 0 Yorumla
Kapaklıkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ayyy ne tatlıCidden soruyor musun bu nasıl sıradan bir arkadaş 0 0 Yorumla
biyonikakilli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Belki hem cinsleri icin uyarmistir yani cok dikkat cektigin icin demistir 0 0 Yorumla
Jomeoo Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Anla ben yabani vahsi konusurum ama sıradan arkadaslarımada saygım var öyle demem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunun nesini anlamadın. Cinsellige davetkar dudagin var fena oluyorum diyor adam 0 1 Yorumla useron +1 yıl adamın tam olarak dediği cümlenin bu telaffuzu bu işte 😂 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunu anlamayacak kadar apt@l olamazsın 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sana yürümüş açık acik 0 0 Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Ates senj çağırıyor yanmaya hazir misn snsnsnshshs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana iltifat etmiş gadası
Tabiki de anlaman gerekeni 😂 hepimiz insanız bişiler hissederiz ama lak diye söylemeyiz heryerde söylüyorsak etkileşim bekliyoruzdur. Sende sorduğuna göre sanırım hoşlanıyorsun. Hayırlı olsun !
Ayyy ne tatlı
Cidden soruyor musun bu nasıl sıradan bir arkadaş
Belki hem cinsleri icin uyarmistir yani cok dikkat cektigin icin demistir
Anla ben yabani vahsi konusurum ama sıradan arkadaslarımada saygım var öyle demem
Bunun nesini anlamadın. Cinsellige davetkar dudagin var fena oluyorum diyor adam
adamın tam olarak dediği cümlenin bu telaffuzu bu işte 😂
Bunu anlamayacak kadar apt@l olamazsın
Evet yanlış anla
Sana yürümüş açık acik
Ates senj çağırıyor yanmaya hazir misn snsnsnshshs
Azmış sana yükselmiş
sen ondan hoslanıyor musun