Erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor ve durup durup bana yalan söyledin diyor. Ne yapayım?

Arkadaşlar ben 26 yaşındayım erkek arkadaşım 32 yaşında bu yaşıma kadar bakireliğimi korudum ve geçen gün erkek arkadaşımda kaldım ister istemez yakınlaştık ve bana hiçbirsey söylemeden parmağının birazını vajşna girişime soktu ben o anın panik ve refleksi ile kendimi hemen çektim ve sen napıyorsun diye bağırmaya başladım bu da zaten bakire değilsin niye bağırıyorsun falan dedi bende sen canım mısın bakireyim bakire olmasam niye böyle bir tepki veriyim dedim bilmiyorum beni istemiyorsun belki de dedi ya seni istemesem seninle aynı yatakta ne işim var dedim parmağımı soktum kan falan gelmedi demek ki değilsin niye yalan söylüyorsun dedi bende niye gelmedi bilmiyorum iyi ki de gelmedi ama bakireyim dedim şimdi o günden beri sürekli bana yalan söyledin diyip duruyor yemin ediyorum yalan söylemek için bir sebebim yok diyorum anlamıyor az önce yine konuşurken bu konuyu açtı ve sana bu konuda kesinlikle inanamıyorum ama bu konuyu kapatıyorum dedi bende inanmıyorsan uzatma o zaman dedim sen ne diyorsun ne uzatmaması benim ilişkimin devam etmesi için bakirelik önemli değil ben bana yalan söylemene takıldım dedi söylemiyorum dedim inanmıyorum ve bu konuyu kapatıyorum sende sus kapat tamam dedi ben ne yapıcam ya bakireyim inanmıyor

Erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor ve durup durup bana yalan söyledin diyor. Ne yapayım?