Ya ben normal birini bulamayacak miyim? Valla sıkıldım ya. Ne güzel yeni biriyle tanıştım düzgün biri sonunda dedim ki çocuk ilk sohbetten cinsellik dedi. Ya tabi yapalım demedi ama ağzından cinsellik lafı çıktı. Ki daha yeni konuşmaya başladık Bismillah hemen sevgili olma niyetiyle samimi olma niyetiyle. Tamam ben de ilk konuşmada kendimden çok uzun bahsettim bu bakımdan mı basit dengesiz göründüm acaba. Şimdi nasıl hareket etmem lazım? Ben gitmesini istemiyorum ki.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu cinsellik zaten evet doğada olan bir şey Bunu hiçbir şekilde biz öteleyemeyiz bu illaki eninde sonunda zaten konuşuluyor ama dediğin gibi yani bu ilk başta bu şekilde konuşulması doğru değil demir ama çok etik bir hareket değil yani böyle bir insanı Aslında kibar bir şekilde reddedebilirsin bu Artık sana kalmış bir şey ama bence kalbini kırmadan güzel bir şekilde işte Ben böyle düşünen erkeklerle beraber olmam gibisinden bir yorum yapabilirsin aslında veya onu hayatından çıkartabilirsin Bu arada ben de seni takip ettim Rica etsem sen de beni eder misin 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bizim Türkiye’de ne kadınlar ne de erkekler tabi hepsi için geçerli değil fakat maalesef cinsellik konuşmayı bilmiyorlar ya da bilmiyoruz cinsellikle deniz şey öyle paldır küldür konuşulacak bir konu değil iki tarafında bu sohbetten keyif alacağı bir hal alması gerekir ki o zaman kıymeti olsun diğer türlü sadece bir tarafı kırmakta kalırsınız
00 Yorumla
Erkek beyni kadına bu odaklı baktığı için konu ne zaman oraya gelecek acaba diye sürekli fırsat kolluyor. Nefsine hakim olamayan, beynine hükmedemeyen bu canlılardan uzak durun. Yapacağınız basit; rahatsız olduğunuzu ve görüşmek istemediğinizi dile getirin. Hatasını anlayıp belki sizi kaybetmek istemeyecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medya hep öyle ama reelde hiç daha bir erkek bana asla cinsellik demeyi, senden hoşlanıyorum bile diyemedi. Çünkü sert bir duruşum mizacım vardır başta. İnsanlara biz izin verebildiğimiz sürece bizle o kadar yüz göz olurlar bu sadece aşk ilişkilerinde değil. Bence sen tavrını değiştir bu kadar rahat olmasınlar. Bütün erkekler cinsellik düşünür karşımızda yüzümüze baka baka düşünür ama kadın izin verdiği ölçüde bunu dile getirir ya da getirmez
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmayla buluşma arasındaki süreçte hiç cinsellik konuşmamış mıydınız?
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır diyerek.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHer yerden engel atılır gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeçme veya tercih etme şeklinizi değiştirin.
Hep aynı sonuçla karsilasiyorsaniz demek ki gittiğiniz yolda bir problem var.
Bunu hiç düşündünüz mü?
Tekrar eden kötü sonuçların finalinde biraz insan iğneyi kendine de batirmasini bilmeli.
Hataları tekrarlamak istemiyorsak yanlış olmasını istemiyorsak ÖZELEŞTİRİ yapmak zorundayız.
Bir örnekle konuyu netlestireyim.
Duymak istediğiniz şeyleri dillendiren biri varsa karşınızda 1 adım geri atmanız lazım.
O zamana kadar hiç bakmadiginiz bir bakış açısıyla sizi tanımaya çalışıyorsa karşı cins doğru yolda ilerlediginizi düşünebilirsiniz.30 Yorumla
+1 yılBöyle erkekleele ben de konuşmayı kesiyorum herşeyin bir adabı var edebi var bu saatten sonra edep dersi mi verelim millete sen beni evleneceğin kız olaeak görmek istiyorsan bana evlilik öncesi bu konuları açmazsun bir kere bu tarz erkeğin amacı farklı işi gücü cinsellik olmuş muhtemelen evliliği de cinsellik için istiyor
00 Yorumla
+1 yılReddetmek istiyorsan basit bir şekilde yap. Kısa ve net. Ama rahatsız olduğun konu hakkında önce uyarıp sonraki tavrına bakmak da isteyebilirsin, tekrar ederse ilk cümlemi yine uygularsın.
20 Yorumla
+1 yılHerhangi biriyle olmaktansa yalniz olmayi tercih ederim. Kumasini asikar eden bir adamin kalmasini istemek mantik disi. Sonrasinda yasayacaginiz her turlu negatif durumu pesinen kabul etmis sayilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılO ilk buluşmaya cinsellik konusu açacak kadar kalitesizse zaten yüzüne pat diye seni istemiyorum denebilir
12 Yorumla- +1 yıl
Bide sonralarda ben gitmesini istemiyorum yazmışsın yahu ne anlatıyorsunuz böyle sapık düşüncesiz patavatsız insanlardan neyinden hoşlandın acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada cinsellik konuşan erkek engellenir ya da dersin ben istemiyom ben ciddi ilişki istiyom dersin olur biter
116 Yorumla- +1 yıl
Ev demesi cinsellik anlamında
- +1 yıl
Bu yaşta bekar nasıl durdunuz
- +1 yıl
Kısmetin mi çıkmadı yoksa güvenemedin mi kimseye seren hanım
- +1 yıl
Maşallah güzel mişinizde
- +1 yıl
Hepsi demiyelimde ciddi düşünende var illaki
- +1 yıl
Takipleşebilirmiyiz konuşsak
- +1 yıl
Tanışabilirmiyiz
- +1 yıl
tamam nasıl isterseniz zorlama yok
- +1 yıl
Neden istemiyosunuz peki güvenemediğiniz için mi
- +1 yıl
tamam yazmam cevapta vermem
- +1 yıl
Gerçek seven yokki şimdikler kullanma derdinde
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ona bunu söyleyerek tabi ki, ama bu konuyu direkt açan biri ise uzak durmakta en iyisidir sadece cinsellik için seven birisini kim niye istesin ki, ben bile istemem
00 Yorumla
+1 yıl
Yöntem çok basit. 00 Yorumla
+1 yılBu konuşmalar için erken değil mi birbirimizi biraz daha tanısak daha uygun değil midir denilebilir. 🙄
03 Yorumla- +1 yıl
Ne evine gidiyor beyefendi? Daha bir dursun bakalım yolun sonu ev olacaksa ikinizin evi olur zaten hem oraya daha var orası ayrı bir durum. Hem öyle bir şeyler dediği gibi olursa olur zaten nedenmiş o zaman acele? 🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bence flört nasıl edilir onu öğren. Her cinsellik kelimesinide "seni hemen zkmek istiyorum" diye algılıyorsan problem sendedir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Elektrik wlamadim deyip gönder. Niyeti cinsellik demekki yapıp bırakır hak veriyorum gönder gitsin
00 Yorumlakamu kurumlarında çalışan psikologlardan terapi almanı tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılKadınları cinsel obje gören erkeklerin hiç bir zaman normal hayatı olmaycak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHem beğenmiyorsun hem de gitmesin istiyorsun bu nasıl bir çelişki Allah aşkına
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada cinsellik konuşuyorsa bitmeye mahkumdur. Ondan düzgün bir tip çıkmaz bırak gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ilk buluşma da cinsellik konuştuğunu sandınız?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen ne dediğini bilmiyorsun
hem itirazdasın hem kabulde. bir karar ver00 Yorumla
+1 yılNormal biri değil normal insan bulmak lazım
00 YorumlaGitmesini istemiyorum diyorsun o zaman beni annem çağırdı ben gidiyorum de git
00 Yorumla
+1 yılBaş engeli geç bu kadar düşünüp zaman harcamana gerek var mı güzellik
00 Yorumla
+1 yılİyi akşamlar...
Bize düzgünleri denk gelmez ki anacım... Nerede edepsiz hain işgüzar bize çatar...
Maalesef :/00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhem düzgün birini bulamiciakmıyım diye soruyorsun hemde gitmesini istemiyorumki diyorsun. önce sen düzgün erkek bul. nasıl red edilir diye bir şey yok. bye diceksin silceksşin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi söz var türk kızlarına ilk ben seks istemiyorum diye inandıracaksın, sonra yatacaksın jajs
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılilerde eve gidince ne demek ya esc musun sen aw aptal ucubeler ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ilk buluşmada değil. Kesin karar verilir, sonra beklentiler konuşulur.
00 Yorumla
+1 yılEninde sonunda oraya gelecek zaten iş sende farkındasın
01 Yorumla
+1 yılGüven sadakat sabır edep ahlak olmadığı yerde ne aşk ne sevgi nede mutluluk olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sen mazoşist değilmiydin
02 Yorumla
+1 yılBen senin ne istediğini anlamadım
02 Yorumla- +1 yıl
O kişi konuşmaya cinsellik diye başlayan kişi değil dehle onu
nasıl mı engellersin o anlar
01 YorumlaAkşam eve gidince direk engel
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk davranış göster anlar
00 Yorumla
+1 yılÇarpı tuşuna bas.
00 Yorumla
+1 yılMasadan usulca kalkip giderek
00 Yorumla
+1 yılİşim çıktı diyebilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben duygu istiyorum de
00 Yorumla
+1 yılAç ağzını sıç onun eline yüzüne
00 YorumlaDirekt istemiyorum dicen işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence bir daha konuşma
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyesiz. Nerden tanıştınız?
00 YorumlaBirdaha bulusmayalim iyi günler yeterli
00 YorumlaSana yazık ya yüzün bi gülmedi
00 Yorumlabi kaö gün önce fb arıyodun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız olduğunu dile getir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama bence sende sıkıntı var gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkısa ve net reddet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlarına sahip çık de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDirek yol al lan demen lazim
00 YorumlaAgzina scilarak
11 Yorumla
+1 yılAşko sen önce iş bul
010 Yorumla- +1 yıl
😁😁
- +1 yıl
Önce iş sonra aşk 🥰
- +1 yıl
Tuba banada iş lazım bulur musun
- +1 yıl
Nerden bulcam
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyorsan ordan
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyorsun
- +1 yıl
İzmir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsoğuk yap
00 Yorumla
+1 yılf*ck Outlook de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Etmesende olur
00 Yorumla
+1 yılReddetme s. et..
00 Yorumla
+1 yılDirekt engelliyorum
00 Yorumlaengelle direkt
00 Yorumla
+1 yılKaybol dersin
00 Yorumla- Devamını Gör (7)