Bir sürü kızla cinsellik konuşuyor... kimlerle takılıyorum bilmiyorsun dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUmarım evlenirsiniz hak ediyorsunuz, kadınlar kıymet bilmeyeni seviyorsunuz, kıymet bileni değil, önüne gelenle cinsellik konuşan bir erkek ile evlenilir mi diyorsunuz birde, inşallah evlenirsiniz sonu hüsran olunca bütün erkekler odun dersiniz ancak
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
5-10 çocuğun babası olur gibi. Ama farklı kadınlardan.
Kokmuş balığın kokusunu değiştiremezsin. O hep öyle kokmak isteyecek. O adam daima çapkın kalacak.05 Yorumla
Soran+1 yılBen seninle yalvarsanda cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Soran+1 yılilk tartışmamızda o beni engellemişti kaldırdı yeniden istek attı neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Soran+1 yılİlgimi çeken kızlarla birşeyler yaşarım diyo sende ilgimi çekmiyorsun ilgilenmiyorum diyo bi de sonrasında dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyor seni kim napsın artık 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince doğru mu değil mi anlarsın gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenemez
00 Yorumla
+1 yılTekmeyi bas geç böyle biriyle evlenilir mi diye niye soruyorsun ki sende biliyorsun evlensen bile kızlarla konuşacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBen seninle yalvarsanda cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Evlenemez erkek o. rspusu denen bi kavram var duydun mu
115 Yorumla
Soran+1 yılDuydum Ben seninle yalvarsanda cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Soran+1 yılYüz vermedim ki martta engelledi kaldırdı ağustosta da istek attı ben hiçbir şey yapmadan
Soran+1 yılKabul ettim ya isteğini egosunu o kaldırmıştır
Soran+1 yılDeğişmiştir sandım
Soran+1 yılCepte tuttu demek ki ne bileyim ya safım ben
Soran+1 yılBu kadar cirkinlestikten sonra engelledim zaten got gibi kalsın 🤣
Soran+1 yılŞimdi engeli kaldırırım falan diye düşünüyordur o benden engeli kaldırmıştı çünkü
Soran+1 yılSağol dediğin gibi en başta isteği kabul etmeseydim bu kadar rahat davranamazdı
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıloyle biriyle olmaz belliki evlenecek kisi degil eglenilecek kisi
031 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
o zaman sende onunla ya egleneceksin ya da sen ciddi dusunen biriysen baskasina gideceksin ama yok ben on baglandim o degissin diyorsan cok beklersin
Soran+1 yılTartıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın diye sordum ayıp olmasın diye diyo 😄
- +1 yıl
ayip olmasin diye degil o yedekte kimse kalmadi ugrasacak biri olsun diye
Soran+1 yılAçılımını yaptın teşekkürler 😄 ben seninle yalvarsanda cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
- +1 yıl
versen everesi deler gecer gelir yanina merak etme
Soran+1 yılİstemem yan cebime koy misali
- +1 yıl
yani şimdi kendini alfa gosterip seni guya istamiyor gibi yqpiyor ama dedigim gibi yalandan libidom artti seni istiyorum falan desen hemen yazar ozel muamele yapar yani
Soran+1 yılKonuştuğum hoşlandığım kızlar var diyor kızlarda eşinden boşanmış tipler
- +1 yıl
dul seviyor demek ki
Soran+1 yılSeninle cinsellikte yaşamak istemem yani falan diyor egoya bak
- +1 yıl
onu bence bosaldiktan sonra demis ama dedigim gibi yoklukta olsun sen bile gozunde manken olursun sana neler neler yazar iste seni hsoyle oper soyle yalar yerim falan der
Soran+1 yılYalvarsanda dedi ya sanırım yalvarırım sandı 😂
- +1 yıl
seni sanirim yoklukta saniyor ama dedigim gibi sen Şu an x bir erkege yazsan o erkek hemen sana yazar tipine bakmaz
Soran+1 yılİlgimi çekmeyen biriyle neden cinsellik yasayayım ne kadar saçma dedi
- +1 yıl
seni basit görmüş buyuk ihtimal
Soran+1 yılBasit gördüğü birine de istek atmasın ya saçma bence
- +1 yıl
tam tersi basit gordugu icin atti istek nede olsa kabuk eder ne olursa olsun yazar demis olabilir
Soran+1 yılAma hiç yazmadım bu ay yazdım sadece
- +1 yıl
engellemis ama
Soran+1 yılBen bu ay engelledim o engellemedi
- +1 yıl
engeli neden kaldiriyon ki birde sen ilk basta engelledi kaldirdi yeniden istek atti dedin ya ondan dedim
Soran+1 yılEvet öyle o istek attı
- +1 yıl
onun icin dedim ben iste sen engelleyip geri engeli kaldirdiysan o da senin sucun demek ki sen onu istiyorsun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ama boyle biri olmasina ragmen mi
Soran+1 yılYok sen yanlış anladın o engelleyip kaldırdı istek attı
- +1 yıl
o zaman sen engelle
Soran+1 yılEngelledim zaten
- +1 yıl
iyi yapmissin
Soran+1 yılBirazda o kudursun engelledim diye
Neden sen odun 🪵 musun da senle cinsellik yaşamazmış haspam kendini ne sanıyorsun diyemedinmi?
018 Yorumla
Soran+1 yılTipim değilsiniz dedi nesin sen padişah torunu musun dedim
Soran+1 yılSenin kafayı söküp yerine yeni kafa takmak lazım sen anca öyle düzelirsin dedim 🤣
Soran+1 yılŞimdi görsün egoyu engelleyiverdim bende 🤣
Soran+1 yılİstemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Soran+1 yılAyıp yatakta olur ne yaşıyor bu çocuk anlamadım ben
Soran+1 yılKızlarla mesajlarını ss attı 5 6 tane kız vardı ama sadece sanalda galiba
Soran+1 yılBana istek attığı gün içki içiyordu ve gece yarısıydı
Soran+1 yılAyıp olmasını salladı yani yersen 😂
Soran+1 yılEvet düzgün kız gelmez zaten ya kızlarda evlenip boşanmış tipler
+1 yıladam gibi adam işte. o kadar kızla konuşmuş evlenmek için seni seçmiş :D öp başına koy :P
09 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
- +1 yıl
tamam işte ağırdan satıyo. bak nası aklına düşmüş :D
Soran+1 yılBu seferde ben engelledim yeniden ulaşmaya çalışmaz inşallah
- +1 yıl
sen de adamsın
- +1 yıl
yalan :D bir kere söyle az naz yapar azcık ısrar edersen koşa koşa gelir :D
Soran+1 yılHahahaha yeniden istek atması o yüzdendi demek ki istek attığı gün sarhoştu gece yarısıydı
- +1 yıl
tam olarak öyle :D
Soran+1 yılAyıp olmasını yersen salladı 🤣
Tabii ki evlenilir. Yan yana oturun, açın telefonlarınızı ve başka kişilerle cinsellik konuşun.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz evlilik olmaz bir şeyde olmaz ondan salla gitsin onu
053 Yorumla
Soran+1 yılBana yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki dedi ben yaşatmam zaten dedim
- +1 yıl
İyi demişsin öyle erkekten ya da kizdan hayır gelmez her kızla cinsellik konuşan sevişen ya da seks yapan her iki cinstende bir şey olmaz
Soran+1 yılBi de dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyor seni kim napsın artık 🤣
- +1 yıl
Ahahah evlensede karısını aldatır o dengesiz bir kişiye sahip kalamaz illa ki başkasıni ister yani öylesini adam edemezsiniz sürekli başka ten başka kız ister 🤣🤣🤣
Soran+1 yılİlgilenmiyorsun istemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo 🤣
- +1 yıl
Ahahah 😄😄 ne alakaymis sana Benim gibisi lazım kanka değer verecek yanında olacak senden başkasına bakmicak kişi lazım 😊
Soran+1 yılAyıp olmasını uydurdu bence sence
- +1 yıl
Bencede neyin ayıbıymis bu acaba ayıp dediğin yatakta olur sjhsh 🤭
Soran+1 yılHahahaha çok dengesiz ya marttan beri seninle konuşmuyorum yalvaracak olsam o zaman yalvarırdım gurursuz değilim dedim
- +1 yıl
Ahahah onun ben karakterine sok... 🤭🤭🤭 Seni kaçırmış mal geri döner o sana ama zevki bitince ağlar bile merak ettim seni nasılsın ki
Soran+1 yılKısaca evden çıkmayan kendi halinde düzgün biriyim onun takıldığı kızlar gibi değilim
- +1 yıl
Doğrudur canım ona bişey dediğim yok onun takıldıkları belli yolunda 😂 bana sen lazımsın 😍 ciddi düşünüyorsan şayet bir şansı hak ediyorum dimi 🙂
Soran+1 yılŞimdilik böyle iyiyim ya :) marttan beri konuşmuyorum dedim ya hiçbir şey yapmadım ağustosta kendisi istek attı 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ahah Mart kedisi misin kanka 😂
- +1 yıl
💘💘💘
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 karı kız düşkünü biri kesin döner ya sence
- +1 yıl
Bencede karı kız olmadan yapamaz kanka bu arada nerelisin kanka yaş kaç 🙂🙂
Soran+1 yılİzmir yaş 24
- +1 yıl
Kesin döner ama et mi döner tavuk mu bilemedim dönmezse Kebap yer 😂
- +1 yıl
Bende Eskişehir yaş 29
- +1 yıl
İzmirli kızlara hastayım ya cansiniz siz 😍
Soran+1 yılEngelleyince ne hissetti acaba ya bir dürüstlük ikimize de fazla dedim 🤣
- +1 yıl
Ahahah 😄 engelleyince mal gibi kalmıştır kanka 😄
Soran+1 yılKızlarda eşinden boşanmış kızlar
- +1 yıl
Ohaaa dul bide ne azgındir onlar varya 😄😄
Soran+1 yılBi insan kendi hayatını nasıl mahvederin özeti bu çocuk yemin ederim 🤣
- +1 yıl
Zina kanka zina zevk uğruna ne hale geliyor insan ama sekste bambaşka bir şey ya 🙈🙈🙈
Soran+1 yılTek kişiyle yasasa sorun yok benim konuştuğum hoşlandığım kızlar var diyor
- +1 yıl
Olmaz ama kanka öyle başka kızlarla olmaz madem biriyle birliktesin onunla ol her konuda yaparsan da onunla yap neden başka ten başka beden şeyine mu güvenemiyor ya da erken şey olurum diye mi başkasıyla daha mutlu anlamadım şayet ben tek kişiyle olmak isterim
Soran+1 yılBana istek attığı gün içiyordu sarhoştu gece yarısıydı
- +1 yıl
Hmm ne diye istek atmış seviyorum aşığım mi diyor yoksam 😄
Soran+1 yılYok ayıp olmasın diyo hahahaha
- +1 yıl
Ona bı ayıp yaparım görür ne dengesizmis oda sarhoşken istek atıp ayıp olmasın nedir mal mı
Soran+1 yılO bu kız yazarsa ne söylerim diye senaryoyu kurmuş ya meraktan istek atarsın ya da yazmak için
- +1 yıl
Hmm değişik ya seviyor musun onu peki hala
Soran+1 yılHoşlantı
- +1 yıl
Hmm ama kafan hala onda bakıyorumda 😄
Soran+1 yılEvet takıyorum
- +1 yıl
Mmm neden peki başkasıyla olması seni çok etkilemis ondan sana yar olmaz ve ondan bir cacık olmaz benden sana diyim
Soran+1 yılAcaba tekrar döner mi merak ediyorum 🤣
- +1 yıl
Dönerde dönünce affedecek misin sen affedersin bence bu kadar umursadigina göre
Soran+1 yılYok ben engeli kaldırırsam döner ya da başka hesaptan
- +1 yıl
Hmm dönmesini istiyormusjun
Soran+1 yılDönse de yazmiyor ki hahaha
- +1 yıl
Yazsa Napican 😄
Soran+1 yılSinirlendirirse engellicem zevkli oluyo
- +1 yıl
Mmm senin gibi sevgilim olsun isterdim 🤩
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
Ciddiyim bak 🙈🙈
- +1 yıl
Sevgilim olmanı istiyorum ♥️
Soran+1 yılSen nasıl birisin
- +1 yıl
Görmek istemez misin beni saygılı dürüst açık sözlü sevdiğine sadık değer veren kadir kıymet bilen biriyim
- +1 yıl
Canım ordmsn
+1 yılSabah sana sarılır öğlen gider aldatır seni
03 Yorumla
Soran+1 yılBi de dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyor seni kim napsın artık 🤣
- +1 yıl
:) büyük konuşma sana yar olacak bak :)
Soran+1 yıl@drboobyholmes yok onun aklı diğer kızlarda kalmış
+1 yılİyi geceler...
Yahu nereden bulursunuz böylelerini?
Evden işe işten eve gidenleri böyle kişilere değiştiniz... 😠022 Yorumla
Soran+1 yılValla yazık oldu
- +1 yıl
Size de bize de oluyor maalesef yazık ...
- +1 yıl
Ağırdan satiyor cano... Lütfen yapalım dicem sen ya 😂
- +1 yıl
P e zo Cano degil
Soran+1 yılIstemiyorsun hoşlanmıyorsun ilgilenmiyorsun engelı kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo 🤣
- +1 yıl
Valla yanlış anlama da versen oracıkta neyse :😀
Senin yaş kaç ki?
Soran+1 yılTipim değilsiniz dedi nesin sen padişah torunu musun dedim 🤣
Soran+1 yıl24 yaşım o da 25
- +1 yıl
He tabi tabi dediğim gibi o öyle diyecek sende n'oolur ilişkiye girelim dicen ters psikoloji :)
Soran+1 yılMartta tartıştık biz onunla engelledi beni ağustosta da istek attı istek attığı gün içki içiyordu ve gece yarısıydı ayıp olmasınla ne alakası var ben anlamadım
- +1 yıl
Salla gitsin boş ver onu sen... Onun amacı seni önemsiz görüp seni harcamak... harcatma kendini sil onu zarar gelir sana ondan
Soran+1 yılEngelledim zaten hayır benim diğer kızlardan farkım ne de olmazmış yani 🤣 birisi sen versen nefessiz yapar valla dedi
- +1 yıl
Bende ona benzer yazdım ya versen oracıkta diye 😂
Soran+1 yılDemek ki birşeyler bekliyordu da yazamadı
- +1 yıl
Kiz sende hala aklın onda... biraz 1 2 tatlı söz söylese vercen gibi aaa... :😀
Soran+1 yılYok ya yaşatmam deyince ben yaşamam ki istemiyorum seni dedi
- +1 yıl
Ya öyle demese iyi yanaşsa sana yelkenleri indireceksin yani :) daha önce yaşadın mı cinsellik?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman hiç bulaşma öyle şeylere yaşın genç evleneceğin erkeğin ile yaşa bu zevki ilk 😉
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni iyi geceler Küçük gizli Hanım 😉
Soran+1 yılAmin inşallah iyi geceler
- +1 yıl
❤️ (:
Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Valla sen daha çözemediysen sana yardımcı olamam
00 YorumlaBunu gerçekten niye sorduğunu merak ediyorum cidden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hahah.. kimlerle takiliyomus zavalli ne canım erkekler var y
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki takıldıkları önemli kişiler galiba
Soran+1 yılYalvarsanda seninle cinsellik yaşamam diyo
Soran+1 yılHe olabilir işte neyse engelledim ben
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Evlilik düşünecek kişi bir kişi ile konuşur bir sürü ile değil
014 Yorumla
Soran+1 yılilk tartışmamızda o beni engellemişti kaldırdı yeniden istek attı neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Soran+1 yılİstemiyor hoşlanmıyor istek atıyo bi de kanka arkadaşız diyo
Soran+1 yılKanka arkadaşız demesi de cepte tutması o zaman
Soran+1 yılEngelledim şimdi ulaşmaya çalışsın da görelim 🤣
Soran+1 yılUmrunda olmamıştır da neyse
Soran+1 yılSagoll
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende konuş cinsellik madem öyle. Cinsellik yaşamadığın sürece.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılEn azın dan dürüst baş dan söylemiş niyetini. Kendine daha doğru düzgün birini bulmalısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len adam vurkaçcı belliki sen halaa nikah basammı diosun 😂😂 kaç kurtulda sanada basmasın 😂😂
00 YorumlaEvlenir mahalleden bi tane saftirikle iste
129 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek attın neden dedim ayıp olmasın diye diyo 🤣
Soran+1 yılUydurdu bence sence neden istek attı?
Soran+1 yılİstek attı ama hiçbir zaman yazamadı
Soran+1 yılEngelledim şimdi boşta kaldığında yazsın da görelim 🤣
Soran+1 yılBana yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki dedi ben yaşatmam zaten dedim
Soran+1 yılHahahahaha cinsellik yaşadığı kızlarda eşinden boşanmış hep
Soran+1 yılBenim yazmamı bekledin tepkimden korktuğun için yazamadın dedim hayal kurman harikaymış dedi güldü sen gerçekleri söyleyince anca gülersin dedim 🤣
Soran+1 yılDilimi tutamıyorum ondan
Soran+1 yılBen yengeç burcuyum ondandır 🤣
Soran+1 yılSen hiç aldatıldın mı
Soran+1 yılO nasıl cevap kız
Soran+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yılAblamsın saygılar 🤣
Soran+1 yılBende 24
Bildiğin soruyu sorma
20 YorumlaKonuşmakla kalmiyodur emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle Ben seninle yalvarsanda cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Soran+1 yılEngelledim ki zaten
+1 yılKanka a*cıdan olmaz uzak dur
04 Yorumla
- +1 yıl
Hep öyle derler zaten 😂 eski sevgilim afedersin s*kmedigi kiz kalmamis beni öyle görmüyormus güya bir gün test ettim ben dedim senle ciddi düşünmüyorum ama canım çekiyor ne dedi biliyon mu hafta sonu ordayim yapalım dedi 😂😂😂
Soran+1 yılOha hahahaha
Soran+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
+1 yılAlışkanlık asla bırakmaz , bence uzak dur
04 Yorumla
Soran+1 yılTartıştık engelledi kaldırdı istek attı ama hiç yazmadı
Soran+1 yılNiye istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
- +1 yıl
Exper olmuştur o
Soran+1 yılO ne demek
Bu ne saçma bir alılkanlık. Abazan heralde.
019 Yorumla
Soran+1 yılBi de bana senin kafanı yaşamak istiyorum değişik değişik cevaplar veriyorsun diyor kendine bakmıyor da dengesiz 🤣
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣 hayır. Bi de dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyor seni kim napsın artık
Soran+1 yılİlgilenmiyorum hoşlanmıyorum istemiyorum diyo istek atıyo 🤣🤣🤣 tepkimden korktuğun için yazamadın dedim o kadar özgüvensiz değilim dedi
Soran+1 yılMidesizlik ya kızlarda evlenip boşanmış kızlar
Soran+1 yılEngelledim zaten ulaşmasın artık inşallah
Soran+1 yılUmrunda bile olmamıştır belki engellenmek
Soran+1 yılBi de beni diğer abazalarla karıştırma her önüme geleni şey etmiyorum diyo 🤣
Soran+1 yılHaklısın
evlenmeyi istiyormu ki?
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemiyor
Soran+1 yılHayır yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye dedi
Soran+1 yılEngelledim ki şimdi boşta kalsa bile yazamaz
- +1 yıl
kendini ulaşılmaz konuma yerleştirip senin ondan talep etmeni bekliyor. Tecrübeli olduğunu zannedip "iyi bir tecrübe edinmek için" gerçi kadınlar tecrübe konusunda talepkar olabiliyorlar. Ama bu çocuğunki bir nevi aç tavuk rüyası. Anlattıklarının %90'ı yalandır. Gerçekten ilişkileri olan insan bunu her önüne gelene anlatmaz ya da üstü kapalı geçer.
Soran+1 yılKonuştuğum hoşlandığım kızlar var diyor kızlarda evlenip boşanmış tipler
Soran+1 yılHaklısın sağol
+1 yılEvlenmesin zaten!
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoyduğu zaman evlenilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkekle mi konuşsun :d
00 YorumlaOlmaz istediği hazzı alınca yoluna bakar
00 Yorumla
+1 yılEline al tut konuşmasın o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
@Sedefffe 🤨 denendi yaşandı yazılmadı. Sen kimosun looo benim yaşadığımın tersini söyleyecen
Evlenir niye evlenmesine mani bir şey yok
00 YorumlaHuy çıkar can çıkar flörtözlük çıkmaz
00 YorumlaEvlenilmez yine yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatır bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok bacı girme bu işlere
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSence kanka düşün bakim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu ne ego uzak dur cidden
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖylesi kişiden baba olmaz, eş olmaz
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana tek cümle söyleyim, kesinlikle hemen her türlü iletişimini anında kes ve asla asla asla kanma, konuşma, vicdan yapma görüşme. Tuvalete bıraktığın şey gibi bırak, sifonu dönüşsüz çek
Soran+1 yılEngelledim zaten ilk tartışmamızda o beni engellemişti kaldırdı yeniden istek attı neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Sohbet etmek istersen gizliden çıkabilirim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışkanlık varsa zor insallah duzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılO düzelmez ya o yolun yolcusu olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatır bence
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenir neden evlenmesin ben öyleydim bekârken
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra noldu düzgün biri seni kabul etti mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Ondan olmazzz
36 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek attın neden dedim ayıp olmasın diye diyo
Soran+1 yılEngelledim zaten uydurdu bencede
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenir sonra seni aldatır, meraklysan yap.
00 Yorumla
+1 yılboş ver o zaman
09 Yorumla
Soran+1 yılBana yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
- +1 yıl
Yalvarsan da? Hehe aynen
Soran+1 yılTartıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın diye sordum ayıp olmasın diye diyo 😄
- +1 yıl
Of sinirim bozuldu ne ayıbı şimdi djdjd
Soran+1 yılPişman oldum yazmak istedim ama yazamadım demiyor da
- +1 yıl
Üç erkekler bıktırdı mal mal jshshs
Soran+1 yılBirisi versen nefessiz yapar valla dedi
- +1 yıl
Evet öyle bu arada hayır demez
Soran+1 yılBiliyorum engelledim zaten ulaşsın da görelim
+1 yılEvlenmez.
01 Yorumla
+1 yılUzak dur vakit kaybı
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uzak dur
05 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığımı söylemiştim
Soran+1 yılAbimin arkadaşı
+1 yılEngel
00 Yorumla
+1 yılevlenilmez canım
00 YorumlaEvlenilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYokkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnla olmaz
Hayir.
01 Yorumla
+1 yılsen karsımısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım