Cinsel Yaşam Sabahları neden yüksek libido ile uyanırız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Özellikle iyi uyku alınca Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sende var mı şimdiden Sabahları neden yüksek libido ile uyanırız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hormonlardan 1 51 Yorumla Soran +1 yıl Bu hormonlar neymiş Yorumla Soran +1 yıl Hergûn aynı uyanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gün mü oha bunu bilmiyordum kgjkBende ara sıra oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hergûn hatta saat başı kdkddkk Yorumla Soran +1 yıl Ara sıra olamasına razıyım yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha ne kadar da yüksek libidolusunuz helal olsun jgjk Yorumla Soran +1 yıl Evlenince işe yararda şimdi çok bir işe yaramıyor kdkdkdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde öyle jgjk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz var Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çik desem ayıp olur mu jdjdkxdk Yorumla Soran +1 yıl Bende çok var 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ben sanal şey için gelmedim kusura bakmayın Yorumla Soran +1 yıl Sohbet ederiz yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet amaçlı da gelmedim Yorumla Soran +1 yıl Anladım kusura bakmayın dediği gibi ele geçiriyor beni hemen Yorumla Soran +1 yıl Dediğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değilYer ve zaman uygunsa mastürbasyon yapın gitsinRahatlarsınız hemen Yorumla Soran +1 yıl Yaptım sabah ama geri şey oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha kalktımı yine galiba istekten dolayıNe bitmez istek varmış sizde helal olsun kgjk Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle bir şey de görmedim kendi kendine bir şey oluyor buna djdkdid Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalkık mı şu an peki Yorumla Soran +1 yıl Evet kalkik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha yemede yanında yat..Rahatlatın onu gitsin başınıza bela olmasın sonra kgjk Yorumla Soran +1 yıl Keşke gizliden çıkıp sen yesen kzkzxk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocam olsaydınız tabiki yerdim ama cinsellik amaçlı gelmedim buraya kusura bakmayın Yorumla Soran +1 yıl Kocanım zaten kdkxdk Yorumla Soran +1 yıl Valla kusura bakma kxkxxk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman kıtlıktan çıkmış gibi yalardım onu uff ne güzel olurdu..Nasıl peki merak ettim tarif etsene Yorumla Soran +1 yıl Soru gidecek şimdi gizliden çıksan tarif ederim yaa hadiii Yorumla Soran +1 yıl Lutfeeeenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yav ben böyle gizli kalayım boşverin gitsin Yorumla Soran +1 yıl Yaa zaten gizlisinnn soru gidecek cik istee Yorumla Soran +1 yıl Gitmeeeeeeə Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakmayın gitmek zorundaydım sitede takılmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sorun değil siz kusura bakmayın biraz ısrarcı oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun yok İndimi rahatladınız mı Yorumla Soran +1 yıl Yok bir şey yapmadım ama indi rahat şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm peki Yorumla Soran +1 yıl Öyle istee Yorumla Soran +1 yıl Sen mesaj atınca geri etkilendi kzoxxo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa yuh gizli üyeyim hoş nasıl etkilensin saçmalamayın kgjk Yorumla Soran +1 yıl Gel ona anlat sen beni dinlemiyor kxkxxkxk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evladım ben gizliyim bu kadar yoklukta olma jgjk Yorumla Soran +1 yıl Kddkdkdkdk gizliden çıksın diyorr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıkamam çünkü cinsellik konuşmaya gelmedim buraya Yorumla Soran +1 yıl Sen ne istersen onu konuşuruz yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak kardeşim ben sana dedim ya siteye sohbet tanışma cinsellik vs bu tip amaçlarla gelmedim dedim Sohbet istesem zaten sohbet uygulaması yüklerim buraya gerek kalmaz Kaç kere dedim anlamak mı istemiyorsunuz bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam o zaman Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değil iyi günler diliyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi Günler Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hormonlardan
Bu hormonlar neymiş
Hergûn aynı uyanıyorum
Her gün mü oha bunu bilmiyordum kgjk
Bende ara sıra oluyor
Hergûn hatta saat başı kdkddkk
Ara sıra olamasına razıyım yaa
Oha ne kadar da yüksek libidolusunuz helal olsun jgjk
Evlenince işe yararda şimdi çok bir işe yaramıyor kdkdkdd
Benimde öyle jgjk
Biraz var
Gizliden çik desem ayıp olur mu jdjdkxdk
Bende çok var 🥲
Ama ben sanal şey için gelmedim kusura bakmayın
Sohbet ederiz yaa
Sohbet amaçlı da gelmedim
Anladım kusura bakmayın dediği gibi ele geçiriyor beni hemen
Dediğim
Önemli değil
Yer ve zaman uygunsa mastürbasyon yapın gitsin
Rahatlarsınız hemen
Yaptım sabah ama geri şey oldu
Oha kalktımı yine galiba istekten dolayı
Ne bitmez istek varmış sizde helal olsun kgjk
Ya öyle bir şey de görmedim kendi kendine bir şey oluyor buna djdkdid
Kalkık mı şu an peki
Evet kalkik
Oha yemede yanında yat..
Rahatlatın onu gitsin başınıza bela olmasın sonra kgjk
Keşke gizliden çıkıp sen yesen kzkzxk
Kocam olsaydınız tabiki yerdim ama cinsellik amaçlı gelmedim buraya kusura bakmayın
Kocanım zaten kdkxdk
Valla kusura bakma kxkxxk
O zaman kıtlıktan çıkmış gibi yalardım onu uff ne güzel olurdu..
Nasıl peki merak ettim tarif etsene
Soru gidecek şimdi gizliden çıksan tarif ederim yaa hadiii
Lutfeeeenn
Yok yav ben böyle gizli kalayım boşverin gitsin
Yaa zaten gizlisinnn soru gidecek cik istee
Gitmeeeeeeə
Kusura bakmayın gitmek zorundaydım sitede takılmıyorum
Sorun değil siz kusura bakmayın biraz ısrarcı oldum
Sorun yok
İndimi rahatladınız mı
Yok bir şey yapmadım ama indi rahat şu an
Hmm peki
Öyle istee
Sen mesaj atınca geri etkilendi kzoxxo
Yaa yuh gizli üyeyim hoş nasıl etkilensin saçmalamayın kgjk
Gel ona anlat sen beni dinlemiyor kxkxxkxk
Evladım ben gizliyim bu kadar yoklukta olma jgjk
Kddkdkdkdk gizliden çıksın diyorr
çıkamam çünkü cinsellik konuşmaya gelmedim buraya
Sen ne istersen onu konuşuruz yaaa
Bak kardeşim ben sana dedim ya siteye sohbet tanışma cinsellik vs bu tip amaçlarla gelmedim dedim
Sohbet istesem zaten sohbet uygulaması yüklerim buraya gerek kalmaz
Kaç kere dedim anlamak mı istemiyorsunuz bilmiyorum
Tamam o zaman
Kusura bakmayın
Önemli değil iyi günler diliyorum
İyi Günler