Selam.. İlişki sırasında karşılık vermeyen bir karşı cins size kendinizi eksik hissettir mi? Düşüncelerinizi alalım.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨
Selam.. İlişki sırasında karşılık vermeyen bir karşı cins size kendinizi eksik hissettir mi? Düşüncelerinizi alalım.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨
Sevişirken tepki vermeyen partner ya benden soğumuştur, ya çok utangaçtır ya da ben onun isteklerini yerine getiremeyen bir sevişme yaşatıyorumdur.
Çözümü karşılıklı oturup konuşmak içinden çıkamadığınız durumları cinsel terapist bir uzmandan yardım alarak ortadan kaldırmaktır.
Yeter ki , içimizdeki sevgi bağı hala var olsun. Aşılamayacak hiç bir sorun yoktur.
Sevgilerimle🌹
Düşürmekten ziyade hırslandırır ve intikam aldırmak için bana plan yaptırır. Ve karşılığını hiç beklemediği bir zamanda son derece istekli olduğu bir günde kudurtup baştan çıkartıp ön sevişmeden sonra bir bahaneyle geri çekilmekle alırım
Cevap
17Cevap
O seks olmaz ki 🙄 seks karşılıklı yapılan, haz alınan, zirveye adım adım yaklaşıp zirveden kendini paraşütsüz rüzgara bırakmaktır.
Paraşütsüz rüzgara bırakmak.. bu iyiymiş bak :)
😊
Eksik hissetmem yani benim için partnerimin zevk alması yeterlidir zaten o tepkiler ide elbette görürüm
Kendimi eksik hissettirmez ama şişme kadınla yapıyor hissiyatı verir. O yüzden de bir daha onunla yapmak istemem. Arzulu, istekli, tutkulu kadınlar varken şişme kadını n'apim?
Kendimi neden eksik hissedeyim karşımdaki ruhsuzsa.
Kendimi eksik hissetmeden önce nabzını kontrol ederim. Tepkisiz ise ya Türk kızıdır, ya ölmüştür.
Varlığını hissetmek gerekir o zaman haz alınmaz
Evet düşürür.
ben devam etmem bırakırım o seksi anında seksi seviyorsam oyuncak da değilim
Yani kabaca odun gibi yatması diyorsun erken boşalırım bitiririm ilişkiyi
Hayır devam eder finalde boşalirken tepkiyi verir
napıyorum ben yaa dıye kendı kendımıze sordurtur ((:
Heralde yani nefes alsin dedikleri bu olsa gerek
Evet düşürür odun gibi put gibi durmamalı kimse.
Sebebini oturur konuşuruz
onun eksik olduğunu düşünürüm : )
Git odunu öp daha iyi
Gerçekten kendimi kötü hissederim
evet hemde çok
Nasi vermicek ben saplarken duramazki
Motivasyon falan kalmaz ve bırakır giderim
Soğurum itici gelir
Soğurum
Anında soğurum
hissederim
Soğurum