Cinsel Yaşam Reddeden erkek neden ses atmamı ister? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Arzuladığı anlamına mı geliyor ( gece ses atmami istedi konuşurken) Reddeden erkek neden ses atmamı ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Reddetmesi istememesidir sesle mastürbasyon. Yapacak seni kullanacak bariz belli istiyorsan böyle bişey at tabi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yani normal bir ses kaydı atsam bile yapar mı bunu arzuladığı anlamına mı geliyor Yorumla Leonidas3 +1 yıl Yapar tabi ben olsan beni reddedene ses bile atmam Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim için bi an atmistim Yorumla Soran +1 yıl Peki erkekler hoşlandığı kadınları mi arzuluyor yoksa hoşlanmadığını da arzular mi Yorumla Leonidas3 +1 yıl Seksi ise vücut , bakımlı ise arzular bence genel anlamda erkekler , sevdiği kıza tavrı farklıdır onu zamanla ister nude ve. falan demek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hm yani ilgi çekici birini arzular keşke şans verse bana ya madem arzuluyor Yorumla Leonidas3 +1 yıl Demek ki farklı biri var bence , daha ilgi çekici olursan bunu görür derim durumunuz nasıl bilemem şu an tabi Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ilgi çekici derken , bide hayatında başka biri mi var yani Yorumla Leonidas3 +1 yıl Ne bileyim yoksa neden reddetsin seni hayatında biri olmasada beklediği biri var belki bence ki değerlendirmemiş seni Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geldi ya çok aşkla ilgilenmiyo gibi Yorumla Leonidas3 +1 yıl Yani sadece cinsellik açısından bakıyor olabilir tabi Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ses tonun etkileyici anlaşılan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Güzel evet çoğu kişi beğenir Yorumla naloxann +1 yıl O nedenle istemiş anlaşılan, özel şeyler istedimi yoksa sana mı bıraktı Yorumla Soran +1 yıl Yo özel bişey istemedi Yorumla naloxann +1 yıl Ses tonunu özel şeyler istemeden ne yapacaj amlayamadim Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum da garip geldi ses atmami istemesi Yorumla naloxann +1 yıl Özel şeyler istese anlardim ama, evet garip normal ses kaydı istenesi Yorumla
Denizkızı18 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Amac o iş sen yapmadın ondan mı red etti 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır açıldım istemedi başkasını seviyo sanırım ama konuşurken falan benden ses atmamı istedi Yorumla Denizkızı18 +1 yıl Tamam işte seni istemedi ama tatmin etcek Yorumla Soran +1 yıl Egosunu tatmin etmek için mi Yorumla Denizkızı18 +1 yıl Sanal seks yapcak senle seni o amac icin kullancak Yorumla Soran +1 yıl Hee ama öyle uygunsuz ses istemedi Yorumla Denizkızı18 +1 yıl Birden öküzlük yapmamıs zamanla jskdksm gizlisin bana jlassana Yorumla cemsie +1 yıl aynen s1k3ck seni, @denizkizi18'nı her sesini duyan s? kmş mesela ondan biliyo bak :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl özlemistir 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şey ya cinsel olarak seni arzuluyor olabilir başka neler istedi gecenin geç saatinde bir de aranizda cinsel konu geçti mi hiç Yorumla Soran +1 yıl Cinsel konu geçmedi gece 1 gibi falan olması lazım yani cinsel olarak mı arzuluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen normal şekilde mi ses attın kesin kendini tatmin edecek senin ses renginden etkilenmiştir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl %99 cinsel olarak arzuluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl müsait misin şu anda Yorumla Soran +1 yıl Evet normal ses tonu kendini tatmin etmek için mi yaptı yani sestende etkilenir mi erkekler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl müsait misin Yorumla Soran +1 yıl Sence arzuluyorsa bana aşık olabilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gzldn çksm eklr msn Yorumla Soran +1 yıl Evetde ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilgi vericem sana Yorumla Soran +1 yıl Okey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamammm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Reddetmesi istememesidir sesle mastürbasyon. Yapacak seni kullanacak bariz belli istiyorsan böyle bişey at tabi
Yani normal bir ses kaydı atsam bile yapar mı bunu arzuladığı anlamına mı geliyor
Yapar tabi ben olsan beni reddedene ses bile atmam
Sevdiğim için bi an atmistim
Peki erkekler hoşlandığı kadınları mi arzuluyor yoksa hoşlanmadığını da arzular mi
Seksi ise vücut , bakımlı ise arzular bence genel anlamda erkekler , sevdiği kıza tavrı farklıdır onu zamanla ister nude ve. falan demek istiyorum
Hm yani ilgi çekici birini arzular keşke şans verse bana ya madem arzuluyor
Demek ki farklı biri var bence , daha ilgi çekici olursan bunu görür derim durumunuz nasıl bilemem şu an tabi
Nasıl ilgi çekici derken , bide hayatında başka biri mi var yani
Ne bileyim yoksa neden reddetsin seni hayatında biri olmasada beklediği biri var belki bence ki değerlendirmemiş seni
Bana da öyle geldi ya çok aşkla ilgilenmiyo gibi
Yani sadece cinsellik açısından bakıyor olabilir tabi
Bencede
Ses tonun etkileyici anlaşılan
Güzel evet çoğu kişi beğenir
O nedenle istemiş anlaşılan, özel şeyler istedimi yoksa sana mı bıraktı
Yo özel bişey istemedi
Ses tonunu özel şeyler istemeden ne yapacaj amlayamadim
Bilmiyorum da garip geldi ses atmami istemesi
Özel şeyler istese anlardim ama, evet garip normal ses kaydı istenesi
Amac o iş sen yapmadın ondan mı red etti
Hayır açıldım istemedi başkasını seviyo sanırım ama konuşurken falan benden ses atmamı istedi
Tamam işte seni istemedi ama tatmin etcek
Egosunu tatmin etmek için mi
Sanal seks yapcak senle seni o amac icin kullancak
Hee ama öyle uygunsuz ses istemedi
Birden öküzlük yapmamıs zamanla jskdksm gizlisin bana jlassana
aynen s1k3ck seni, @denizkizi18'nı her sesini duyan s? kmş mesela ondan biliyo bak :D
Seksi kadın isterim
Elizabeth..
özlemistir
Sanmam
şey ya cinsel olarak seni arzuluyor olabilir başka neler istedi gecenin geç saatinde bir de aranizda cinsel konu geçti mi hiç
Cinsel konu geçmedi gece 1 gibi falan olması lazım yani cinsel olarak mı arzuluyor
sen normal şekilde mi ses attın kesin kendini tatmin edecek senin ses renginden etkilenmiştir
%99 cinsel olarak arzuluyor
müsait misin şu anda
Evet normal ses tonu kendini tatmin etmek için mi yaptı yani sestende etkilenir mi erkekler
müsait misin
Sence arzuluyorsa bana aşık olabilir mi
gzldn çksm eklr msn
Evetde ne alaka
Niye
?
bilgi vericem sana
Okey
tamammm