Bu insan nasıl bir insan sizce? Neden böyle basitçe davrandı ve bana kendimi değersiz hissettirdi?

Çağırdı görüşelim dedi yaklaşık iki üç saat yol geldi lafa bak değer vermezsem neden geleyim dedi neyse bozuntuya vermedim sonra öpücük falan sevişmeye başladık neyse seni istiyorum ne yapmalıyız sen söyle dedi buarada sevişmesi bile tatmin etmiyordu insanı ama kırıcı olan bu değildi ilişkiye girmek istedi en son da oral istedi ısrar etti baya bende yaptım hemen tatmin oldu her yerime sıçradı diye kızdı gibi ama belli etmemeye çalıştı sonrasi o kadar sadece dokundu okşadı birkaç öpme hareketi ve final bir saat bile sürmedi hatta yarım saat bir saat içinde beni evime bıraktı dalga geçer gibi birde görüşürüz dedi ben ne yaşadım anlamadım ya aklı fikri de orada adamın ne ilgi ne bir şey sorma siz olsanız kırılmaz misiniz küfür etse bu kadar değersiz hissettiremezdi heralde daha önce de birkere aynısını yaptı ben tatmin olmadım

Bu insan nasıl bir insan sizce? Neden böyle basitçe davrandı ve bana kendimi değersiz hissettirdi?