Cinsel Yaşam Birinin kalçasının etli olması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok yumuşak oluyor yastık olarak kullanasim geliyor Birinin kalçasının etli olması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Normaldir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok güzel oluyor öyle <3 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl etli dolması okudum 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öne beee Cevap sahibi +1 yıl etli olması yazılmış😂oku bak
Sacmasapankonusmaya Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kötü bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nesii Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl O ne olm oyle Yorumla Soran +1 yıl Niye koca kalça sevmez Misin Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Ezer beni Yorumla Soran +1 yıl Boydan sokar seni Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Nasıl Yorumla
doktorcıvvanım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bence anormal bi durum normalde kalça etsiz olur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye etsiz mi seviyorsun Yorumla doktorcıvvanım +1 yıl Evet biraz öyle Yorumla Soran +1 yıl Sebebi neee Yorumla doktorcıvvanım +1 yıl Daha seksi oluyor , etli biraz kaba gibi Yorumla Soran +1 yıl Siz de zayıf seviyorsunuz hep Yorumla doktorcıvvanım +1 yıl Evet zayıf ince belli offf çok fena seksi Yorumla Soran +1 yıl Doktorlar hep zayıf sever Yorumla doktorcıvvanım +1 yıl Evet biz doktorlar isteriz ki manken gibi olacak zayıf olacak , ama dudaklar dolgun memeler büyük Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Hos degill 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla kanadalıMen +1 yıl Degill istee Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ewet 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Seni yutmasini ister misin Yorumla Serkan_87 +1 yıl Neden olmasın Yorumla Soran +1 yıl Boydan? Yorumla Soran +1 yıl Neee Yorumla Serkan_87 +1 yıl Yazanı okuyamıyormusun Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etli olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Severim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seni yutmasini ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Boydan ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl isterse öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seninki mi şaplak atasi geliyor insanin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naber ebem Yorumla
sempatik444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Çok mu büyük 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sempatik444 +1 yıl Boy kilo kac senin Yorumla Soran +1 yıl 172. 55 Yorumla sempatik444 +1 yıl Merak ettim seni benimle sohbet eder misin Yorumla Soran +1 yıl Sarışın mavi gözlü beyaz tenli küçük burunlu iri gözlü uzun kirpikli kiraz dudaklı kemikli yüzlü bir insanım rahatla Yorumla sempatik444 +1 yıl Rahatla derken anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Merak ettin fiziki özelliklerimi saydım Yorumla sempatik444 +1 yıl Sohbet edelim ister misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Normaldir
bazen normal bende de etli ve pamuk gibi yumuşacık kalça var
çok güzel oluyor öyle <3
etli dolması okudum 😂
Öne beee
etli olması yazılmış😂oku bak
Ne güzel nassil dalgalanır ama
Kötü bence
Nesii
O ne olm oyle
Niye koca kalça sevmez Misin
Ezer beni
Boydan sokar seni
Nasıl
Bence anormal bi durum normalde kalça etsiz olur
Niye etsiz mi seviyorsun
Evet biraz öyle
Sebebi neee
Daha seksi oluyor , etli biraz kaba gibi
Siz de zayıf seviyorsunuz hep
Evet zayıf ince belli offf çok fena seksi
Doktorlar hep zayıf sever
Evet biz doktorlar isteriz ki manken gibi olacak zayıf olacak , ama dudaklar dolgun memeler büyük
Hos degill
Niye
Degill istee
Ewet
Seni yutmasini ister misin
Neden olmasın
Boydan?
Neee
Yazanı okuyamıyormusun
Birde kucaga oturdun mu ne kadar guzel
Normal canım çekti bak şimdi
Etli olmalı
Evet yumuşacık
Severim
Seni yutmasini ister misin
Olur ❤️
Boydan ama
Nasıl isterse öyle
Seninki mi şaplak atasi geliyor insanin
Naber ebem
Çok mu büyük
Evet
Boy kilo kac senin
172. 55
Merak ettim seni benimle sohbet eder misin
Sarışın mavi gözlü beyaz tenli küçük burunlu iri gözlü uzun kirpikli kiraz dudaklı kemikli yüzlü bir insanım rahatla
Rahatla derken anlamadim
Merak ettin fiziki özelliklerimi saydım
Sohbet edelim ister misin