Dün akşama kadar gayet normal ve güzel şekilde giden bi ilişkimiz vardı depresyondan yeni çıkmıştı biraz güzel şeylerin olacağından bahsettik derken gece ben bi cümlesinden dolayı kendimi kötü hissettim ve o da olmuyor falan dedi ondan öncesinde çok kez birlikte olmaktan memnun olma konusu geçti ve hep olumlu cevap vermişti ama bu gece olmuyor diyince ben de kendi kendimi yiyerek bin tane mesaj attım bugün gün boyu konuşmadık ve hiç mi aklına gelmedim sevmiyor olsam düşünmezdim falan gibi şeyler yazdım ve ara vermek istiyorum dedi. Durduk yere 1 gün içinde bu hale geldik ben anlamıyorum yalnız kalmak istediğini söyledi. Ara verilmiş ilişki bi düzene girer mi zamanla?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, aslında bazı şeyler bahanesidir ilişkilerin bitmesinin, ara vermek ne, buda yeni moda ilişkilerde? Basketbolmu bu mola alıp sonra oyunu yeniden kuracaksın. Ara vermek isteyen kişi başkalarını değerlendirme aşamasındadır, ne olur noolmaz sende bir köşede bekleyiver şimdilik modunda yani
04 Yorumla
Soran+1 yılİlişkinin bitmesini isteyen biri ara vermek istemez bitirir ara vermeyi ben de düşündüm zaman zaman ilişkilerimde yeni moda değil yıllardır var olan bi durum depresyonda olan birinin tek derdi yeni ihtimaller değerlendirmek olabilir mi yoksa hepinizin mi güven sorunu var
Soran+1 yılDepresyona girmiyorum o iyi olsun istiyorum ve daha sağlıklı bi şekilde devam etsin istiyorum sorun şu ki bunun bi anda pat diye olmasına anlam veremiyorum daha dün güzel şeylerden bahsederken bugün bu halde olmaya anlam veremiyorum sorun bu devamını düşünmek
En İyi Cevaplar
+1 yılManik-Depresif ruh halindeki birisiyle yürütülmeye çalışılan bir ilişkide gayet doğal bir durum. Yükseldiğinde farklı düştüğünde tam tersi istekleri ve düşünceleri olması kaçınılmaz.
Siz kimsenin doktoru olmak, insanları iyileştirmek zorunda değilsiniz. Ruh hali sağlıklı olmayan insanlardan uzak durmak en iyisidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeş kimse bizden doktorluk beklemiyor zaten ama seviyorum seviyor sevgi aşk nedir bilir mi bu bilim denen şey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen güzel giden ilişki olduğunu düşünmüşsün ama sevgilinin birden bire bu şekilde yapması önceden düşünülmüş biseydir veya onun istediği biseyi sen yanaşmadigin için niyetinin farklı olduğunu anlamışsındır umarım
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunla alakalı bi durumla alakası yok
Soran+1 yılÖncedendiyse neden dün güzel şeylerden bahsettik hep bunu anlamıyorum son zamanlarda kötü olsak bekliyo olurdum zaten
+1 yılZaten zor bir dönemden geçiyormuş üstüne bir de 1000 tane mesajla keşke darlamasaydın.
13 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama ben zaten kavga etmek için değil çözmek için yazmıştım gün boyu tek bi mesajla bile cevap vermeyince insan bu kız ne haldedir diye düşünmez mi duramadım yani
Soran+1 yılBi de olmuyor dedi
- +1 yıl
Sende haklısın ama olmuyor diyorsa tamam deyip geri dursaydın. İstemeyen birine kendini zorla kabul ettiremezsin. Hem sağlıklı düşünemiyir şu an depresyonda diyorsun zamana bıraksaydın.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne