Elinin altında her türlü kadın olan zengin ve yakışıklı biri beni neden arzuluyor olabilir?

Defalarca engelledim reddettim. tabi ara ara engeli kaldırıp yazdm. Reddetmenin en büyük sebebi ne istiyor emin değilim ve cinsel içerikli konuşuyor du. Penisinin büyüklüğünden dolayı onu istiycem sanıyordu aksine bana göre fazla büyük bu yüzden reddediyorum ama arayıp saatlerce konusuyor ilgileniyor hoşuma gidiyor. begeniyorumda yüzünü fiziğini..

Farklı bi ilgi ve heycan uyandırdığını söylüyor ona göre masum bi minik tavşan gibiymisim.

Ayrıca konuyu bilerek degistiriyorum her konuyu konusuyor benimle sıkılmadan 2 saat konuştu sabah saat 5 te aradi vaktin nasıl gectiğini anlamadık hala kapatma diyordu. onun çocukluğuna dair bazı sorular soruyorum 4 yaşından sonra annesiz büyümüş çünkü hepsini anlatıyor

Güncellemeler
+1 yıl
En çok sevdiğim özelliği her konuyu geçistirmeden güzelce konuşup anlatması, sabırlı.. şimdiki erkeklerin çoğu bunun tam aksine sabırsız senle mi uğraşıcam havası var. gityim sever sahip çıkar diye sanayi çıragiyla çıktım. Yok ınsanlık başka bir şey erkek dediğin kaprisli olmaz hep bi şüphe kapris sinir ne yaptığı belli degil
Güncellemeler
+1 yıl
Ama aşk ya da sevgi herangi biri yok sadece saygılı
Elinin altında her türlü kadın olan zengin ve yakışıklı biri beni neden arzuluyor olabilir?