kızla 3-4 sene önce ilişkimiz olmuştu, kız benimle aynı şehire taşınmış, stalklamıştım rastgele fark ettim... instadan istek attım, kabul etti, reddetmeyeceğini biliyordum, zaten ayrıldığımızda da dönmek istemişti. ben istememistim
birkaç kere buluştuk kahve içtik falan, cok heyecanlıydı utanıyordu falan.. sonra beni evine çağırdı sana yemek yapayım dedi, gittim bayağı güzel yemekler yapmış, yanında kaldım bir şeyler izledik, sonra ilerledik.
kızla beraber olmak için yeltendim ama o istemedi. benden sonra kimseyle beraber olmadığını söyledi. (inanmalı mıyım bilmiyorum)
nedenini sordum. "yapmam gereken önceliklerim vardı bu nedenle benim senden sonra sevgilim olmadı, öbür türlü de yaşayabilecek birisi değilim, sevmediğim kişiye dokunamam iğrenirim" dedi. neden şimdi yapmıyoruz diye sordum. "korkuyorum beni kullanacaksın" diye dedi.
normalde masum birisi, ilk birlikteliğini de benimle yaşamıştı, çok erkek arkadaşı bir şeyi yoktur, hep kızlarla takılır.. ama 4 senedir kimseyle takılmaması çok garip geliyor, inanmalı mıyım? kızların böyle olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen her bku yedin diye o da mi yiyecek? Yapmis bi hata ve bi daha yapmak istemiyor belki. Sen de ona guven vermemis olabilirsin bu konuda. Bana guvensiz gelmedi herkes alistigi icin basitlige kimse yapmamis birisine inanmiyor nedense
Ben erkeğim, kadınları tanımıyorum. Bizim için cinsellik öpüşmek gibi basit bir şey.. en azından çoğumuz için böyle. Ben kadınların ne düşündüğünü bilemem anlayamam. Sadece yapmaması garip geliyor. Nedenini anlayamıyorum. Sonuçta artık bakire değil. Sadece yalan söylensin istemiyorum yüzüme. Yaptım dese yine kızmam. Bunu söyledim ama yine yapmam dedi.
Tek bir kişiye özel olsun diye düşünmüş olması daha muhtemel. Kadınların da çoğu tek bir kişiyle yaşama taraftarı. Hepsi demiyorum her onune gelenle yapan da var. Her ne kadar bunu kabul etmeselerde var yani. Belki cinsellige bakis acilari ayni olabilir kadin veya erkegin ama kac kisiyle yasanabilir kismina erkekler kadar genis bakmiyorlar. Benim bildigim bu yani. Belki cok dua etti yine senle karsilasmak icin. İlki oldugun icin sonun da senin olmani istemis olabilir. İyi düşün bence 😂
Yani kız gerçekten çok güzel. Elini sallasa ellisi bir kız. Maddi durumu da yerinde. Eğitimi de güzel mühendislik bitirdi master yaptı falan. Güzel bir şirkette yaşıyor fena kazanmıyor, benim kadar kazanıyor. Evi var kızın, araba da almış. İstediğiyle yatar istediğiyle evlenir. Huyu suyu güzel. Ama beni en çok seven kızdı ilişkilerim arasında. Bunu düşündüğüm için kıza döndüm
E ne guzel evlenin işte ne pinpirikleniyorsub? cok dusunme derim yoksa durduk yere delirirsin. Bi hinlik varsa cikar zaten kokusu ortaya. Her seyi kendin cozmeye calisma biraz Allah a birak
4 senede baskasiyla cinsellik yasamamis olma ihtimali çok dusuk ama bir önemi yok. Sen 4 yilda birisiyle birlikte oldun mu? Olduysan o da olmamistir, olmadiysan olmamistir.
Başka birisiyle cinsellik yaşayıp yaşamaması benim için önemli değil. Ben yaşadım bu nedenle sorun etmem. Sadece bana bunun yalanı söylensin istemiyorum. Demek istediğim yalan duymak istemiyorum yani. Birisiyle bir şey yaşaması gözümdeki masumiyetini kaybettirmez. Ama yalan söylemesi kaybettirir.
Kizlar icin bizim toplum çok sert. Korkuyor olması çok normal. Yani bu yalan veya doğru fark etmez, çok dert etme. Bu konularda yasadiklari baskilar cok uzucu
Sen her b@ku ye ama ondan bekleme paşama bak sen ketcap mayonezde olsun mu kanka seni
Hayır ben baskasıyla yaşamasını sorun etmem 4 sene geçmiş. Ben de yaşadım. Sadece bana dürüst olmasını istiyorum.
Onun yerınde olsam seni kabul etmezdim tiksinirdim
Başka birisi.. başkasıyla yapmamış mı olacak? Ne biçim mantık bu?
Olabilir, ayrıca ayrılmıssın hemen b@klar yemissin âmk ne duskunsunuz uckurunuza
Ben ne kadar ayrılmak istiyorum falan desem de ben ayrılmadım. Sonunda o ayrıldı benden, sonra dönmek istedi kabul etmedim.. Tartışıyorduk o zamanlar, ilişkimiz bir noktadan sonra benim atanmamla uzak mesafeye dönüşmüştü.
Sadık biri değilsin abicim
Yaa bu bennn🥺🥺🥺🥺🥺 masum olunca da yalan soylemis oluyoruz anlamadım gitti
Inanmalisin da o sana niyr inansin
O kadar dayanamaz illa olmuştur
Osoroyosa büyük sıkıntı
Inanma