Cinsel Yaşam Prezervatif kullanımını seviyor musunuz? angaralıebe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Kesinlikle istemem diyenlerden misiniz💫💥💥💥😝😝🥰🥰 Prezervatif kullanımını seviyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Eşim ile yaptığım için gerekli değil, ama bazen takıyorum değişiklik olsun diye o zaman daha geç geliyorum 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bi komutan ne zaman duracağını bilirse miğfere gerek kalmaz 😂 1 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem bir kez kullandım ondada hiç zevk alamadım geri çıkarmıştım 1 0 Yorumla
mnays Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Kullanmak zorunda kalıyoruz ama kullanmadığımız zamanlar tabi ki daha özel. 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam tanımadığım kişiyse kesinlikle kullanırım 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. korunmadan hiç bir ilişkiye girmem. helede ya bancı biri ise mutlaka prezervatif. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yani en fazla oyuncakla kullandim ve evet farki var tabi ama korunmak icin mecbur bir yontem tercih edilecek, riskle nereye kadar 0 0 Yorumla
abuzittinnn11 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl prezervatif görse balon sanıp şişerecek adamlar yorum yapmış o şeettt 0 0 Yorumla
CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Pek bir fark olmuyor. 0 1 Yorumla angaralıebe +1 yıl Tamamm Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayır ya hiç sevmiyorum :)) aram yok. 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Farketmiyor bana göre aynı ikiside😀 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. gerektiğinde kullananlardanım 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. evet 2 kere bel soguklugu yasadım tovbe 0 0 Yorumla
intikam_arzusu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Sevsem nolcak sevmesem nolcak analamdım ben seni 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tanımadıgım biriyle kesinlikle 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çok sevmesemde gerekli diyenlerdenim 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 0 Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% +1 yıl Severim 1 2 Yorumla angaralıebe +1 yıl Tamam bakalım Yorumla Tubanalan +1 yıl tamam Yorumla
Tugbacicek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Fikrim yok 1 5 Yorumla angaralıebe +1 yıl Deneyince söylersin Yorumla eflani7878 +1 yıl Niye yok Yorumla muhammet0707 +1 yıl Dene Yorumla Tugbacicek +1 yıl Abazalar yazmis yine muk Yorumla muhammet0707 +1 yıl Aynen Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Gerekli 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. yerine göre. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. severim :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Eşim ile yaptığım için gerekli değil, ama bazen takıyorum değişiklik olsun diye o zaman daha geç geliyorum
Bi komutan ne zaman duracağını bilirse miğfere gerek kalmaz 😂
Hiç sevmem bir kez kullandım ondada hiç zevk alamadım geri çıkarmıştım
Kullanmak zorunda kalıyoruz ama kullanmadığımız zamanlar tabi ki daha özel.
Tam tanımadığım kişiyse kesinlikle kullanırım
korunmadan hiç bir ilişkiye girmem. helede ya bancı biri ise mutlaka prezervatif.
Yani en fazla oyuncakla kullandim ve evet farki var tabi ama korunmak icin mecbur bir yontem tercih edilecek, riskle nereye kadar
25 yıldır abonesiyim. Benden bayağı para kazandılar.
prezervatif görse balon sanıp şişerecek adamlar yorum yapmış o şeettt
Pek bir fark olmuyor.
Tamamm
Asla sevmem kondom net
Hiç sevmem et ete girip çıkacak
Kesinlikle istemem zevk vermiyor çünkü
Sevmiyorum ama mecbur.
hayır ya hiç sevmiyorum :)) aram yok.
Hiç sevmem dünya güzeli olsa olmaz
Sevmiyorum ama bazen mecburiyet
Farketmiyor bana göre aynı ikiside😀
Hiç ilişkim olmadı