AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
amaç oysa hoşlanmak ne bileyim
odak o olduğuu için bunu söylemek belki biraz daha fazla heyecan katmak için olabilir
Bunu ciddi konuşurken söyledi. Aynı zamanda sevgili gibi bana ne yaptığını gününü falan anlatıyor. Benimle ilgilenmeye çalışıyor. Böyle bir beklentim olmadığını söylüyorum mesela. Diyor ki işte senden hoşlanıyorum ama sana anlatmak istiyorum..
o zaman olay evrim geçirmiş gibi
duygular da var gibi..
Bilmiyorum. Yani ilişki istiyorum demedi. Ama bu şekilde sevgili gibi konuşuyor aynı zamanda. Ben de söyledim ilişki istemiyorum. Güven duygum yok çünkü bu sebeple ilişki kafasına girmek istemiyorum. O da anlıyorum falan dedi. Ama seninle ilgilenmek istiyorum diyor. Yani durumu iyi biri olduğu için çok fazla kadın var etrafında ve kendisinin teklif etmesine kalmadan ona teklif eden kadınlar var çevresinde. Yakışıklı falan da olunca böyle oldugu açık belli oluyor. Ama işte o da ben istemiyorum onları ama diyor. Bana böyle sürekli kendi karakterinden, duygularından, kişiliğinden falan bahsediyor. Kendini bana kanitlamaya çalışıyor gibi. Dürüst, iyi biri olduğuna yani. Bilmiyorum gerçekten
zamana bırakmanız lazım sanırım
zamanla anlaşılabilir sizi etkilemek için mi yoksa gerçekten size karşı samimi olduğu için mi böyle davranıyor ortaya çıkar
Haklısınız.. bakalım..
Ya gerçekten ciddi olamazsın kral her b. k der ya o ne ki
Ya işte sadece o değil. Aynı zamanda bana herşeyi anlatmak istiyor. İste napti günü nasıl geçti iyi uyudu mu ne yedi falan filan. Diyorum senden böyle bir beklentim yok gerçekten. Diyor işte senden hoşlanıyorum ama sana anlatmak istiyorum. Anlamadım gitti..
Bu şekil süre ver bence gerçek olabilir sende hoşlanıyorsan bırak böyle gitsin çok korkuların varsa yüz yüze görüşmeleri ertele ama kendin ol sohbeti devam ettir eğer bi pislik varsa zaten çıkar ortaya
Bana sanki kendini kanıtlamaya calisiyor gibi sürekli kendi duygularından, karakterinden falan bahsediyor. Biraz fazla duygu ağırlıklı bir ilişkiye dönmeye başladı aramızdaki. Benim de hislerim var. Ve bu beni korkutuyor. Mesela bana yazabilirsin dedi geçen. Ben yazmadım. O aradi. Seni özledim bugün. Ama sen beni özlemedin galiba dedi. Ama zaten bütün gün sürekli onu düşünüyorum. Kendime de engel olamiyorum. Ben kactikca da o daha fazla üzerime düşüyor gibi. En iyisi zamana bırakmak.
Soğuma hemen ama güzel bir dille rahatsızlıklarını dile getir he anlamaz o başka sen üzerine düşeni yap. Yoksa zaten dediğin gibi biticek diyosun bitmesin diye yaptıpından bahsedebilirsin dürüstlük ilkemiz olsun falan. Buda kadeş antlaşmasına döndü 🤣ama yap bişilr sen bilirsin 😉
Ya kades anlaşması yorumuna çok güldüm 😅 bakalım. Şimdi tatilde. Dönünce bunun üzerine konuşalım dedi. Ben de dedim tamam konuşuruz.
Soğumak değil de kendimi uzak tutmaya çalışıyorum kapılmamak için 🥲
Uzaktan s. x iyimiş deremi bu kapılmıycan bak ayakların içeri girmiş zaten ama bi yolunu bulursun sana güvenim tam
Yoo hiç söylemem😅
Sadece keyifli vakit gecirdigimi eglendigimi güldüğümü söylediklerim oldu
Hislerim oluşmuşsa söylerdim ben...
gönlünü hoş tutmak için arada
Seks sırasında değil. Ciddi ciddi konuşurken bunu söyledi. Ben de anlıyorum teşekkür ederim dedim 😅
sadece seks sırasında değil seni elde tutmak için de söylemiş olabilir
İyi de bunun için söylemesine gerek yok ama. Zaten ilişki kafasında değilim. Bunu da söyledim.
kadınsın netice de. hoşuna gittiğini düşünmüştür
Hoşlanıyorsam evet sen?
Bence söylenmeli tabi
Eğer hoslaniyorsam söylerim neden demeyeyim ki
Söyleriz.
Uoo niye ki
Bana benden hoşlandığını söyledi. Sevgilimmis gibi de arıyor gününü anlatıyor. Neler yapmış etmiş onlardan bahsediyor. Beni merak ediyor neler yaptım yemek yedim mı iyi uyudum mu falan. Ben de dedim bunları yapmak zorunda değilsin, böyle bir beklentim yok senden. Diyo ki işte ama yapmak istiyorum, senden hoşlanıyorum. Öyle işte.
Birlikte olmuş muydunuz
Evet
tamam işte senden kopmak istemiyo
Ama birlikte olabileceği bir çok kadın bulabilir. Zengin, yakışıklı vs. Niye bende takılı kalsın amaç s*x ise
Seni beğenmiştir iyiysen yatakta
Birlikte olmamıza lafım yok bu arada. Mesele sevgili olmaya çalışması. Birlikte olmaya benim de bir itirazım yok. Ama o benimle ilgilenip üzerime düşmeye çalışıyor.
Ben çok da iyi olduğumu düşünmüyorum aslında. O kadar da bir tecrubem yok yani.
tamam işte kullanıp atmış hissi vermemek için sana ilgi vereyim her kızın istediği bu nesi kötü
Ben ilgi istemiyorum çünkü ilişki istemiyorum. Bağlanmak falan istemiyorum. O yüzden. Çünkü buna inanirsam sonra bırakıp gittiğinde uzulucem yine.
Yaşlar kaç
27 ben, 28 o
Çalışan misiniz iş yerinden mi
Söylenem
Gerek yok
Soylemez
canım olur
Hayır 😂
Soylerizz
Söylemem
Bunu söyleyen kişi hoşlanıyor mudur sence?
Hayır laf olsun diye
Hayır
Söylerim hoşlanırsam
Hayır yalan söylemem