Daha önce deneyimim olmadı o da deneyimli biri. Nasıl zevk verebilirim ona ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgilinize zevk vermek, onun bedenini ve duygularını anlamak, iletişim kurmak ve onun isteklerini anlamakla ilgilidir. Herkesin tercihleri ve vücutları farklı olduğu için, iletişim ve anlayış çok önemlidir. İşte bazı genel öneriler:
1. İletişim: Sevgilinizle açık bir iletişim kurun. Onun nelerden hoşlandığını, nelerden zevk aldığını ve sınır ve tercihlerini öğrenin. Birbirinize karşı açık olmak ve rahat bir iletişim ortamı yaratmak çok önemlidir.
2. Dikkat: Dokunuşlarınızda nazik ve dikkatli olun. Onun vücudunu tanımak ve tepkilerini gözlemlemek, doğru yolu bulmanıza yardımcı olabilir.
3. Keşfetme: Onun vücudunu keşfetmekten korkmayın. Hangi dokunuşların ve hangi bölgelerin hoşuna gideceğini keşfetmek için zaman ayırın. Herkesin vücut haritası farklıdır, bu yüzden keşfetme süreci önemlidir.
4. Oral İlişki: Bu konuda anlayışlı olun ve onun tercihlerini dikkate alın. Oral ilişki sırasında onun tepkilerini izleyerek hangi hareketlerin hoşuna gittiğini anlamaya çalışın.
5. Tutku: Tutku ve istek ifade etmek, onun da size karşı daha rahat olmasını sağlayabilir. Onun zevk aldığını görmek ve duymak, size rehberlik edebilir.
6. Rahatlık: Onun rahat olmasını sağlayın. Fiziksel ve duygusal olarak rahat hissetmesine yardımcı olun.
Unutmayın ki, herkes farklı olduğu için, sabırlı olun ve onun vücudunu ve isteklerini anlama sürecini keyifli bir deneyim haline getirin. Açık iletişim, anlayış ve karşılıklı saygı, sağlıklı bir cinsel ilişkinin temel unsurlarıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ona karşı istekli arzulu olman yeterli. Bir erkek onu delice isteyen arzulayan bir kadından daha çok zevk alır.
İlişki esnasında Kızılayda kan verir gibi yatılmadığı sürece erkeğe zevk verirsin diye düşünüyorum. Tabi ki tek etken bunlar değil bir çok sebep var ben sadece bir kısmını söyledim.12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kizligini bozmadan okşayarak oral yapıp emerek göğüs arana alarak olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin bişey yapmana gerek yok adam ne derse itaat et ve yap adam ne kadar delik varsa hepsine girer çıkar her türlü zevkini alır merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam bu konulara kafa yorma çok zevk verdirsen ne verdirmesen ne bi kıymetin olmayacak onun gözünde almak istediğini almış olacak ve bitecekk
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İçine girince zaten zevk alıcak inek gibi yatma yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılListeye bir kişi daha eklemiş olacağı için çok da takma bu konuda
04 Yorumla
Soran+1 yılniye
Cevap sahibi+1 yılNe niye nesini anlamadın?
Soran+1 yılniye takmayayım
Cevap sahibi+1 yılBoş ver sen devam et gayet açık yazmışım anlayamıyorsan ne yapayım
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle ilişkiye girme, zinaya düşme.
00 Yorumla Rahat ol o bilir işini
00 Yorumla
+1 yılMesela tut ve oyna🤪😃
00 YorumlaO sizi yönlendirecektir
00 Yorumla
+1 yılO senin darlığından zevk alır zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kez yapacaksan bırak o zevk alır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğitim şart, saati 1250tl den ders veririm
00 Yorumla
+1 yıloral seks çekmen yeterli
00 Yorumla
+1 yılÇükünü yalama provası yap
00 Yorumla
+1 yıloral seks cek
00 Yorumla
+1 yılBeden böyle biri
00 Yorumla
+1 yılOlur anlatırım istersen bekliyorum?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO seni halleder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. oral yap
00 Yorumla
+1 yılOssur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri