Cinsel Yaşam Öpüşme hariç diğer şeylere sıcak bakmayan bir kızla birlikte olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Daha önce hiç bir şey yaşamamış bir kız Öpüşme hariç diğer şeylere sıcak bakmayan bir kızla birlikte olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Sınırlara her zaman saygı duyarım. Zorlayıcı bir insan değilim. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın sanırım olgunlaşmamis erkekler bunu anlayamıyor Yorumla BilenAbi +1 yıl Ben hep böyleydim. Yaşımdan bağımsız. Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun be Yorumla BilenAbi +1 yıl Bence bu bir meziyet değil. Karşımdaki insana saygım olmayacaksa birlikte bir şeyler yapmanın bir anlamı da yok bence. Yorumla Soran +1 yıl Karşıma senin gibi biri çıksa keşke Yorumla BilenAbi +1 yıl Çıkmasını dilerim. Zamanla da çıkacağını umarım. Yorumla Soran +1 yıl Yaa teşekkürler Yorumla BilenAbi +1 yıl Rica ederim. Herkes gönlüne göre birini hak eder bence. Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Öpüşme de dahil evlenmeden olmayan kızı tercih ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aseksüel mi yoksa evlendikten sonra her şey serbest mi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Zaten ciddilesirse seks hariç bir şeyler yapar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olurum tabiki her şey cinsellik değil ki Yorumla Soran +1 yıl Ama bu devirde bulamıyorum gerçekten karşıma hiç çıkmadı böyle bir erkek başta çok istekli konuşuyorlar nude atmadım diye konuşmanın tadı kaçıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı mısın açık mı Yorumla Soran +1 yıl Açık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bel altı muhabbete giren birine denk geldiğin an engelle geç tipi boyu posu ne olursa olsun Yorumla Soran +1 yıl İlk konuşmada giriyorlar çok şaşırıyorum crop falan giydiğim için böyle şeyler yaptığımı düşünüyorlar heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Galiba aptal bir algı var toplumda kapalılar dindar hiçbir cinsellik şey yapmayan crop tayt giyen o... Diye Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten öyle ya babam da öyle mesala oje sürmeme bile karisiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızı olduğun için seviyor kıskanıyordur o ayrı ama diğer algı çok yanlış ve saçma Yorumla Soran +1 yıl Bencede çok saçma keşke herkes sizin gibi olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşkeeee Yorumla
Thebadguy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sınırlara özen gösteririm ama eninde sonunda yaşarım o sınırları 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Saygılı olmak lazım seven biri bunu yapar 0 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Ayrıca böyle biri varsa ne güzel Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zaten oldum ve olurum da 0 0 Yorumla
zafer00404 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl En azından arka kapı olmalı ama? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla zafer00404 +1 yıl Arkadan işte izin ver Yorumla Soran +1 yıl Ona evlilik te bile izin vermem Yorumla zafer00404 +1 yıl Neden ama buradan diyemem tam bi bakar mısın? Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Olurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok ya vakit kaybı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elimi öperim daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Tam Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sınırlara her zaman saygı duyarım. Zorlayıcı bir insan değilim.
Kaç yaşındasın sanırım olgunlaşmamis erkekler bunu anlayamıyor
Ben hep böyleydim. Yaşımdan bağımsız.
Helal olsun be
Bence bu bir meziyet değil. Karşımdaki insana saygım olmayacaksa birlikte bir şeyler yapmanın bir anlamı da yok bence.
Karşıma senin gibi biri çıksa keşke
Çıkmasını dilerim. Zamanla da çıkacağını umarım.
Yaa teşekkürler
Rica ederim. Herkes gönlüne göre birini hak eder bence.
Öpüşme de dahil evlenmeden olmayan kızı tercih ederim.
Aseksüel mi yoksa evlendikten sonra her şey serbest mi
Zaten ciddilesirse seks hariç bir şeyler yapar
Olurum tabiki her şey cinsellik değil ki
Ama bu devirde bulamıyorum gerçekten karşıma hiç çıkmadı böyle bir erkek başta çok istekli konuşuyorlar nude atmadım diye konuşmanın tadı kaçıyor
Kapalı mısın açık mı
Açık
Bel altı muhabbete giren birine denk geldiğin an engelle geç tipi boyu posu ne olursa olsun
İlk konuşmada giriyorlar çok şaşırıyorum crop falan giydiğim için böyle şeyler yaptığımı düşünüyorlar heralde
Galiba aptal bir algı var toplumda kapalılar dindar hiçbir cinsellik şey yapmayan crop tayt giyen o... Diye
Gerçekten öyle ya babam da öyle mesala oje sürmeme bile karisiyo
Kızı olduğun için seviyor kıskanıyordur o ayrı ama diğer algı çok yanlış ve saçma
Bencede çok saçma keşke herkes sizin gibi olsa
Keşkeeee
Sınırlara özen gösteririm ama eninde sonunda yaşarım o sınırları
Saygılı olmak lazım seven biri bunu yapar
Ayrıca böyle biri varsa ne güzel
Zaten oldum ve olurum da
En azından arka kapı olmalı ama?
O ne demek
Arkadan işte izin ver
Ona evlilik te bile izin vermem
Neden ama buradan diyemem tam bi bakar mısın?
kesinlikle
her şey seks değil
Olurum
Yok ya vakit kaybı
Neden
Elimi öperim daha iyi
Tam
Evet