hem bakire hem istekli rüyanızda oluyor
Bakire vajinismus başım ağrıyor off yeter bitti mi?
İstekli bakire değil her pozisyonu seven ateşli kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hem bakire hem istekli rüyanızda oluyor
31 yaşına kadar bakire kalmış bir kadınla evlendim ben 30 yaşındaydım Ve inanılmaz istekli bir kızdı bazen birazcık okşayınca ıslanıyordu elimi de cinsel organına götürüyordu göreyim diye Bu siteden de 28-30 yaşında bir sürü kız var hem bakire olup hem çok fena hallerdeyim diyen yani bakire olmamanı Mazur gösterip kendi değerini artırmak için yalanların bahanelerin ardına sığınma bir defa öyle bir mantık hatası yapıyorsun ki her şeyden evvel bütün bakire olmayan kadınlar bir zamanlar bakireydi sen bakireyken istekli değil miydin yani niye verdin o zaman bekaretini ilk seksi neden yaptın? Bakire olmayan kızların çok önemli bir kısmında bu var bu yaptıkları sahtekarlıklar en kral dolandırıcı da bile yoktur.
Bir de sırf algı yaratabilmek için bakire olan kızların vajinasını sorunu olduğu seçeneğini koymuşsun üçüncü bir seçenek neden yok Sorunda
Bakireyim diyen kız da illaki bir şeyler yaşamıştır bana göre bekaret sadece zarda değil bir kadın olarak diyorum bi kadın gerçekten bakireyse isteksizdir vajinismustur cinselliği yapayım da bitsin olarak görüyordur
Sen zarı olanı bakire görebilirsin her bakireyim diyene inanıyor olabilirsin ama ben inanmam kaldı ki ben de pek çok kişiye göre bakire sayılırım çünkü vajinadan ilişkiye girmedim ama değilim kimseye de söylemem bunu
Ya bir Hadi yürü git işine bak sen ya lan açık açık sahtekarlık yapıyorsun bunu yaptıktan sonra kim inanacak senin sözüne evlenene kadar hiçbir erkekle hiçbir şey yaşamayan dünya kadar kız var
Cevap
15Cevap
Bakire olanla her seks işkence gibi olacaksa her gün aynı şeyi yaşayamam benim her gün defalarca yapabileceğim biriyle olmam lazım bunca zaman boşa tutmadım kendimi
Aradigim partner istekli olmasidir seksi iyi yasamak isterim
bakire ile uğraşamam istekli olsun yeter benim gibi
Tabiki de ikincisi 🔥😍
Sen hangisisin peki prenses ♥️
İstekli her pozisyonu bilsin dicem de öyle kız da hiç görmedim
Bakire olsun dar olsun.. zaten yaptikca acilir
Bakire olsun benim olsun
Aşırı istekli, doyumsuz lütfen 😊
Kalbi güzel 😅
Bekaret hiç ilgimi çekmiyor.
İstekli kız.
Olur ama ne ölçüde istekli