Sevgilimin cinsel olarak geçmişi bayağı bir kalabalık. Çok kişiyle birlikte olmuş. Cinselliğe de düşkünmüş. Anladığımı kadarıyla da çok iyi geçen seksleri de olmuş tabi ki. Ben pek deneyimli değilim. Beni çok istiyo ama ben korkuyorum iyi geçmemesinden fena değilim ama tecrübesizim çok. Yetersiz kalmaktan çekiniyorum. Normal mi? Ne önerirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTecrübe sahibi yapar seni. tecrübeli olan taraf erkek olduğu sürece sorun olmaz çünkü kızı yönetir ama kız tecrübeli erkek tecrübesiz olursa o iş olmaz çünkü kız yapabileceğim fazla bir şey yok pozisyona girer ama erkek genç çocuklarda pozisyon olmadı hep sorun yaşar ama erkek tecrübeli olunca seni evire çevire düt. zaten sen de alışırsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBazen bazı erkekler bazı şeyleri sallar haberin olsun ilk sekste erken boşalıp ama sen çok sarsın çok farklısın ondan oldu diyip bahane uydurada bilir , ayrıca çok kişiyle birlikte olması hastalık riskini de arttırır sen dikkat et bence derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok eğlenceli olur en iyisi de bu zaten ama tabi ki de bahsettiğim evlilik için olanı, evlilik dışı olanlara Allah zina dediği için onlar belaya bulaşmış oluyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
Bence vermedrn once korkman gereken şey yatakta kotu olmak değil hastalik kapmak olsun cybh testi yaptirmadan verme pişman olursun hem de omur boyu
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir ihtimal yok neyseki
Kanka merak etme. Yetersin. Profluk isteyen bir konu değilde. Sen onun sonuncu sevgili olmucaksın. Seni de kullanıp bırakıcak. canım olmayın be
01 Yorumla
Soran+1 yılBHsettiği kadınlarla sevgili olmadı kullanma durumu yok
+1 yılAsla o erkepe birlikteliğimi vermezdim pişkin pişkin bide anlatıyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılNe var be
- +1 yıl
O anlatıklarının arasına sende gireceksin tatlımm
Soran+1 yılAnlattıkları sevgilisi değildi hiçbiri hakkında aşağılayıcı da konuşmadı olabilir ayrıca yani
- +1 yıl
Az önceki dediğimi unutma bir gün hatırlıyacaksın bebek hadi iyi geceler
Ayrıl bence hastalık falan kaparsın. Kendine uygun birini bul
21 Yorumla- +1 yıl
Milletin ekmeğiyle oynama
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Tecrubeli erkek tecrubesiz kızı yönetir erkek tecrubeliyse kız ona bırakması gerekir istedigin belli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılaynı senaryo saf kız önüne gelenle yatmış erkek ya altına yatarsın ya da aldatılırsın başka secenek yok. altına yatsanda birgün sende diğer yattıkları gibi tekmeyi yiceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim sadece o kadar tecrübeli değilim
- +1 yıl
söylediklerim yine değişmez. kullanıp attıgı kızlardan biri olcaksın sonucta
Yaşayarak öğrene bilirsin bunu okulu yok henüz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Bir kere bakış açısını değişir derim ve sorunjn cevabı içinde zaten
00 YorumlaKendini ona teslim et. İlk başlarda o seni yönlendirsin, zamanla sen de tecrübe kazanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO seni yeterli hale getiri. Daha önce cinsel birleşme yaşayanlar nasıl daha iyi olacağını iyi bilirler, sen merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırak devamı gelir endişen boşa birlikte olunca anlarsın
10 Yorumla
+1 yılZaten zevkli olan kısmı sevdiğin, aşık olduğun kişiyle tutkuyla yapmaktır atla deve değil sonuçta kasma kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılBu muymuş demez di mi yapınca öncekileri hatırlayıp. Beni çok fazla istemeye devam etsin istiyorum
- +1 yıl
Zaten ötekileri unutamadıysa hiç konuşma bile onunla eski eskide kalmıştır zaten istense, olunabilse ayrılık olmazdı buna yalnızca cinsellik olarak bakmayın
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yıltabiki denemeler yapacaksın onuda yapamayacağına göre yavaş yavaş öğrene öğrene gidicen
00 YorumlaTecrübeli sevgilin varsa sana herşeyi öğretir zaten
00 Yorumla
+1 yılkendini bırak ona yeter
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun için sıkıcı geçmez mi o zaman o zevk nasıl alıcak
- +1 yıl
sıkıcı mı 😄tecrübeli diyorsun o zevkini alır merak etme
Soran+1 yılBen neredeyse hiçbir şey yapmasam bile mi? Diğerleriyle kıyasa girmez di mi seviyor beni zaten
- +1 yıl
yok canım. zaten her seferinde sende onu çözeceksin ne seviyor neyden zevk alıyor
Hastaliklidir ya yyyy
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Hicbisey yapmanıza gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenide kolleksiyona ekleyecek desene
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın zamanla
00 Yorumla
+1 yılZamanla o sana tecrübe katacaktır, keyfine bak.
15 Yorumla
Soran+1 yılO zamana kadar hoşuna gitmemesinden sıradan gelmesinden korkuyorum vasat bulmasından
- +1 yıl
Tecrübesiz olman daha tahrik edici bir erkek açısından.
Soran+1 yılKesin mi bu
- +1 yıl
Tecrübe ile sabit.
Soran+1 yılİnşallah öyle olur çok düşkün cinselliğe libidosu çok yüksek
+1 yılTecrübesiz kız ilişkiyi bozar
01 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim sadece o kadar da tecrübeli değilim ona yetişebilecek kadar. BozmZ sanki
+1 yılEn fazla. ne oldu ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yaptım daha önce ama çok fazla değil
- +1 yıl
Darısı başıma
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadını mutlu eder
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Orta yol bulunur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cok iyi olur
00 Yorumla
+1 yılGüzel misin o onemli
00 YorumlaAlıştırsak mı seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sana öğretir
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizde tam tersiydi
Cevap sahibi+1 yılBekardi benim ise ikinci evliliğim di kötü bir kadın değildim ama tecrübesiz di tertemiz bir insandı bı kere öpüşMuş oda lise yillarinda
Cevap sahibi+1 yılYok sıkıntı yok yıllar oldu yeni evli değiliz hallettik o sorunu tek sorunu erken boşalmasi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSağol
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. süper olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem