Cinsel Yaşam Vajinamda olan akıntı kokuyor. Ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Vajinamda olan akinti kokuyor? Vajinamda olan akıntı kokuyor. Ne iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Merhaba geçmiş olsun ben jinekologum enfeksiyon ya da mantar olabilir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl doktora gitsem oraya bakar mi Yorumla sozgic +1 yıl Rica etsem özele gelir misin Yorumla Soran +1 yıl sebep Yorumla sozgic +1 yıl Sebebi su şu an yaşadığın rahatsızlıkla ile ilgili bir kaç soru soracağım seni doğru yöne yönlendirmek için buradan sorsam kalka bilir o yüzden Yorumla Soran +1 yıl tm yaziyorjm Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Mantar ya da enfeksiyon var muhtemelen. Doktora görün bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hangi alana Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Kadın hastalıkları ve doğum Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Ürologa sor bir fikir verir, hemen git belki enfeksiyon vardır belli olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nioli yağı iyi gelir araştır deneBir de üşütme sıkı giyin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl evet o iyi gelir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çamaşirina damlat ama bu geçici çözümEn önemlisi üşütmeyeceksin ayaklarını belini sırtını koru idrar yolu iltihabı baş etken canımYoksa geçmez maalesef bu dönemde özellikle ev yapımı yoğurt ye Yorumla Soran +1 yıl doktora gitsem oraya acip bakar mi saglik ocağına gidicdm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık ocağı açip bakmazAma kesinözüm istiyorum diyorsan kadın hastalıkları doktoruna git Yorumla Soran +1 yıl ora bakar mi utanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın hastalıkları doktorları devlettekiler pek yerinden kalkıp bakmaya tenezzül etmiyor özel hastaneler de pek bakmıyor testler vs yaptırıyor önceGenelde özel kliniklerde tam manası ile muayene ediliyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Emilerek yalatmalısın ki emerken iliklerine kadar boşal 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kokar partner tiksinir ki Cevap sahibi +1 yıl Boşaldıkça zamanla kalmaz koku Soran +1 yıl tiksinir insan Cevap sahibi +1 yıl Çok mu yoğun bir koku Soran +1 yıl biraz Cevap sahibi +1 yıl Azsa çok etkisi olmaz beslenme şeklindendir
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hasta olmussun sen enfeksiyon mantar falan yani doktora git goster. 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. mastürbasyon esnasında mı normalde mi. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl akinti kokuyor işte Yorumla mimaradamm87 +1 yıl Normalde takıntın mı var Yorumla mimaradamm87 +1 yıl Akıntın Yorumla Soran +1 yıl kokuyir diyorum ne diyosun Yorumla mimaradamm87 +1 yıl Normalde mi diyorum. Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. enfeksiyon olabilir, doktora gidin 0 0 Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mantar olmuştur. Doktora git ilaç versin 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru doktora 0 8 Yorumla Soran +1 yıl orsya bakar mi utaniyorum Yorumla Maturemale +1 yıl Tabiki kadın bi jinekolog dan randevu al sağlık bu utanılcak bişey değil Yorumla Soran +1 yıl oraya açamam Yorumla Maturemale +1 yıl Bi gün açıcan zaten. Sevdiğinin karşısında mahcup olmandan daha iyidir bence Yorumla Soran +1 yıl acmadan da ilac veriyormus Yorumla Maturemale +1 yıl Akıntının türüne bakmadan tahlil yapmadan nasıl versin Yorumla Soran +1 yıl tahlil dediğin nasil olcak bakarak olmaz Yorumla Maturemale +1 yıl Ordan sıvı alıp bakarlar Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. doktor? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba geçmiş olsun ben jinekologum enfeksiyon ya da mantar olabilir
doktora gitsem oraya bakar mi
Rica etsem özele gelir misin
sebep
Sebebi su şu an yaşadığın rahatsızlıkla ile ilgili bir kaç soru soracağım seni doğru yöne yönlendirmek için buradan sorsam kalka bilir o yüzden
tm yaziyorjm
Mantar ya da enfeksiyon var muhtemelen. Doktora görün bence.
hangi alana
Kadın hastalıkları ve doğum
Ürologa sor bir fikir verir, hemen git belki enfeksiyon vardır belli olmaz
Nioli yağı iyi gelir araştır dene
Bir de üşütme sıkı giyin
evet o iyi gelir mi
Çamaşirina damlat ama bu geçici çözüm
En önemlisi üşütmeyeceksin ayaklarını belini sırtını koru idrar yolu iltihabı baş etken canım
Yoksa geçmez maalesef bu dönemde özellikle ev yapımı yoğurt ye
doktora gitsem oraya acip bakar mi saglik ocağına gidicdm
Sağlık ocağı açip bakmaz
Ama kesinözüm istiyorum diyorsan kadın hastalıkları doktoruna git
ora bakar mi utanıyorum
Kadın hastalıkları doktorları devlettekiler pek yerinden kalkıp bakmaya tenezzül etmiyor özel hastaneler de pek bakmıyor testler vs yaptırıyor önce
Genelde özel kliniklerde tam manası ile muayene ediliyor
Emilerek yalatmalısın ki emerken iliklerine kadar boşal
kokar partner tiksinir ki
Boşaldıkça zamanla kalmaz koku
tiksinir insan
Çok mu yoğun bir koku
biraz
Azsa çok etkisi olmaz beslenme şeklindendir
Hasta olmussun sen enfeksiyon mantar falan yani doktora git goster.
mastürbasyon esnasında mı normalde mi.
akinti kokuyor işte
Normalde takıntın mı var
Akıntın
kokuyir diyorum ne diyosun
Normalde mi diyorum.
evett
enfeksiyon olabilir, doktora gidin
Mantar olmuştur. Doktora git ilaç versin
Benimki çilek kokuyor
Ben yal*arsam geçer koku falan kalmaz 👅👅
Doğru doktora