Artık dişil mi feminen mi kadınsı mı ne diyorsunuz bilmiyorum ama dişil enerjim çok düşükmüş gibi hissediyorum, öyle hüseyin ağa gibi de davranmıyorum ama cazibe cilve kadına özgü albeni hiçbiri yok kendime güvendiğim konular hep erkeksi konular. kiloluyum, cilve yapmayı bilmem bilsem de yapamam, kikir kikir olamam anlık ani fevri hareketler yaparım konuşma tarzım heyecanlanınca mahalle abisi gibi olur kendime etkileme konusunda güvenmem aşık olunca hele tüm aklım kaybolmuş gibi olur duygularımla hareket ederim ama geride durmak falan imkansız hep adım atarım hep bi çaba bi şeyler. doğal olamayınca da sürekli bi şeyler anlatmak zorunda hissederim kendim olamam. ne yapmam gerek bilmiyorum önceden takmayıp aman ben buyum diyordum ama artık cidden özgüven falan hiçbi şey kalmadı dışardaki kadınlarla kendimi kıyaslar oldum ne yapıcam bilmiyorum yardım edin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlış düşünüyorsun seni sen olduğun için sevecek kişi ortaya çıkmış olacak örmüşümün için değil karakterin ya da zeka ile ilgi alanların ya da düşüncen için bunu unutma ve şu konuda şanslısın acaba dış görünüşüne mi gelecekler diye değil seni sen olduğun için gelip arkadaş olmak isteyecekler şüpheye düşmeyeceksin hiçbir zaman ve ayrıca dertleşmek istersen bana yazabilirsin senin gibi bir kankam olsun isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılMoralin için teşekkür ederim ama sorun o değil işte ben beni kimse sevmiyor ya da insanlarla sosyalleşmiyorum arkadaşlarım yok demedim ki benim bu konuda bir sorunum yok benim derdim bu seksepalite denen zımbırtı ben bunu sevgilimleyken de hissediyorum bana çok güzel davranırken de ara ara hissediyordym dışardaki bazı kadınlara bakıyorum bir de kendime bakıyorum yok işte yani yok bende kadınsı denen bi şey yok benim derdim bu beni seven bi sürü arkadaşım var bunlar değil benim sorunum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden bir şey demek yanlış olur gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılGörmene gerek yok ben ne hissettiğimi anlattım ne yapmam gerektiğini sordum birinin onayına ihtiyacım var demedim yazmak için yazmayın şuraya
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence spor yapın olur
00 Yorumla Valla bende bilmiyorum bende böyleyim agresifim kompleksliyim ama özümde kedi gibi biriyim
10 Yorumla
+1 yılDışarıdan da böyle diyolar mı yoksa tamamen kendi düşüncelerin mi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle bu konuyu konuşmadım ama dişil enerjimin düşük olduğunu herkes biliyor
+1 yılBol bol mastürbasyon yapmalısın hormonların tavan yapsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSpor, seksi kıyafetler ve biraz kendini keşfetme ile düzelirsin
00 Yorumla Kac erkek kardesin var ve ailen seni nasil yetistirdi nasil bir ortamda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini erkek gibi görüyorsun hissediyorsun giyimin nasıl
00 Yorumla
+1 yılPlatese git kilo ver giyim tarzını değiştir vs. Ama unutma KADİNSİN
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkendini güzel görmek istemiyor musun hiç süslen kendine odaklan
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ama yorucu geliyor uğraşmak uğraşsam bile kilom hala aynı bi şey değişmiyor giyim tarzım için de çok para lazım onu da yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılen büyük sorunun halinden şikayet etmek, biliyorsun neden çözüm odaklı değilsin ki bahane arama.. ertleme, yarın başla
Tuzlu suyla yıkaaaann
10 Yorumla
+1 yılBiz de öyle düşünüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılBence böyle olmayı da kendin istiyorsun
00 YorumlaÇok duydum senin gibi psikolojik o kafaya takma
00 YorumlaSelamm, sevgi görüyor musun ailenden?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılÖzet geçer msin
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın gibi hissetmiyorum erkeksi davranıyorum kadına ait o zerafet albeni cazibe hiçbir belirti yok dümdüzmüşüm gibi hissediyorum
- +1 yıl
Ksnlm mi birax tkpet
+1 yılkonuşalım mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapınca gecer
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım