Cinsel Yaşam Sekste eşinizin hareketi çok hoşunuza gider? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Eşiniz sekste hangi hareketti yapsa sizi çıldırtır? Sekste eşinizin hareketi çok hoşunuza gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gülüm Türkçe bir daha yazsana. Eşimin sanırım doğru Türkçe konusması beni daha cok tahrik edebilirdi :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yahu farkında olmadan Türkçe hatası yaptık ama abartınız soruyu anlıyorsunuz zaten ona göre cevap veriniz Yorumla RavenbyPoe +1 yıl Ahaha olsun eglenmek için burdayız. Tabiki eglenicez hatanla 😂😂 Fikrimizi o kadarm erak ettiğini sanmıyorum sonucta xper farm değil mi :D Yorumla Soran +1 yıl Siz Türkler niye bu kadar dalgacı bir ırkınız? Yorumla RavenbyPoe +1 yıl Us, Turks? What do you mean, you Turks? Are you French or what :D :D :D Sen nesin kardeşim asd :D ayrıca eglenmene baksana Yorumla Soran +1 yıl İnsanlarla dalga geçmeyi eğlence mi sanıyorsunuz herkesin eğlence anlayışı farklı Yorumla RavenbyPoe +1 yıl dostum seninle dalga geçmedik ciddiye almana gerek yok o kadar. Türkçe bir hata yapmıssın onunla uğraştım biraz. Niye bu kadar geriildin anlamadım harbiden. Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Beni ağzındayken son damlama kadar boşaltırsa,,,İçindeyken, belini kıvırarak penisimi ekstra dokunuşlara maruz bırakırsa... 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel bir oral, fantezilere açık olması, seksi giyim, yüzüme oturması 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sekste hareket bozulursa sinirlenmem devam ederim (evli değilim) 0 0 Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Dirty talk çol hoşuma gidiyor ama ancak cesur kadınlar böyle konuşur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gözlerimin içine bakarak ensemi sırtımı saçlarımı okşayıp tirnaklamasi delirtir beni 😍🔥 sen napiyosun mesela, partnerin var mı bilmiyorum ama 0 0 Yorumla
Zaza343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Odaya girip doya doya öpüşmek sevişmek hoşuma gider 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Eşim pipimi tutunca bu hareket hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oral uzun uzun koklemesi 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. bu sorulari dusuncegine turkce ogren 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Türk değilim artı farkında olmadan hata yapmış olabilirim insan gibi uyarmayı öğren Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Deep troath 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gülüm Türkçe bir daha yazsana.
Eşimin sanırım doğru Türkçe konusması beni daha cok tahrik edebilirdi :D
Yahu farkında olmadan Türkçe hatası yaptık ama abartınız soruyu anlıyorsunuz zaten ona göre cevap veriniz
Ahaha olsun eglenmek için burdayız. Tabiki eglenicez hatanla 😂😂 Fikrimizi o kadarm erak ettiğini sanmıyorum sonucta xper farm değil mi :D
Siz Türkler niye bu kadar dalgacı bir ırkınız?
Us, Turks? What do you mean, you Turks? Are you French or what :D :D :D
Sen nesin kardeşim asd :D ayrıca eglenmene baksana
İnsanlarla dalga geçmeyi eğlence mi sanıyorsunuz herkesin eğlence anlayışı farklı
dostum seninle dalga geçmedik ciddiye almana gerek yok o kadar. Türkçe bir hata yapmıssın onunla uğraştım biraz. Niye bu kadar geriildin anlamadım harbiden.
Beni ağzındayken son damlama kadar boşaltırsa,,,
İçindeyken, belini kıvırarak penisimi ekstra dokunuşlara maruz bırakırsa...
Güzel bir oral, fantezilere açık olması, seksi giyim, yüzüme oturması
Sekste hareket bozulursa sinirlenmem devam ederim (evli değilim)
Dirty talk çol hoşuma gidiyor ama ancak cesur kadınlar böyle konuşur
Gözlerimin içine bakarak ensemi sırtımı saçlarımı okşayıp tirnaklamasi delirtir beni 😍🔥 sen napiyosun mesela, partnerin var mı bilmiyorum ama
Odaya girip doya doya öpüşmek sevişmek hoşuma gider
bizde sınır pek yok o yüzden sorun yok
Eşim pipimi tutunca bu hareket hoşuma gidiyor
Eşim yok olunca dusuncem
Oral uzun uzun koklemesi
Benim oral yaparken parmagini arkamdan sokması
bu sorulari dusuncegine turkce ogren
Türk değilim artı farkında olmadan hata yapmış olabilirim insan gibi uyarmayı öğren
Deep troath
Deeptheront
evli değiliz ki