Anal hoşuma gitmiyor bazen gerçekten gelmesini istemiyorum sırf bu yüzden özlüyorum hemde deli gibi ama anal oluyor ve sinir oluyorum hoşuma gitmiyor dememe rağmen yapmak istiyor Canı acırsa bırakırım diyor ama hoşuma gitmiyor Sinirlendim yine gece kovdum resmen anal yaparız bilemem ne diyor bende git uyu işin var yarın dedim ve uyumaya yolladım anal mesajlarına cevap vermedim
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece arkadan başını girdereceğim değdireceğim diyor hepsi girmeyecek diyor ama yinede sevmiyorum ve hoşuma gitmiyor be yapmak istemiyorum
Nişanlımın gelmesini istemiyorum her geldiğinde anal istiyor, ne yapacağım ben ya?
Böyle Evlenmeden Seks Yapanlar O kişiyle Asla Evlenmiyorlar Şimdi Millet Seks Yapabilmek için Nişanlanıyir Ve Kızlar bu Tuzağa Düşüp Anal Yapıyorlar Yazık Günah bu günaha girmeni istemem
Bence kendine bunu yapma 5 dklık zevk bile olsa o acıya hem değmez hemde gelecekte yattığın yerden gaz çıkarıyorum sanarken dışkı çıktığını görmüş olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Anal Yapanlar Yüce Allahın Rahmetinden Kovulup Lanetlenirler
Ve Dışkını Tutamazsın
Biliyorum anlattım kaç defa koruma koyarım diyor okey diyor
ama o beni anlamıyor
Koruma Neyi Koruyacakmış
Böyle Evlenmeden Seks Yapanlar O kişiyle Asla Evlenmiyorlar Şimdi Millet Seks Yapabilmek için Nişanlanıyir Ve Kızlar bu Tuzağa Düşüp Anal Yapıyorlar Yazık Günah bu günaha girmeni istemem
Seks Yaptığın için Zeninle Evleneceğini mi Sanıyorsun
Hem Anal Seks Yapanların Dini Nikahı Bozuluyor inanki
Dini nikah bozulmuyor bende bunu biliyorum İnan ki
O zaman 3 tane Hocaya Danış
Birde içine Boşalırken Neler Hissediyorsun
Ve Anal Sekste Nasıl bir Zevk Hissediyorsun..
Zamaninda ona cok yapmislar herhalde unutamiyo baksanw :)
Bence siz evlenmeyin kesinlikle. Çünkü çocuk anal seviyor ve sen sevmiyorsun. Her zaman isteyecek.
Bir süre sonra sıkıntı çıkacağını bilmiyor mu anal yapılırken kaslar gevşer ve kapanmamaya başlar bir süre sonra dışkı kaçırmaya başlarsın
Söyledim öyle bir şey olmaz diyor
Bence kendine bunu yapma 5 dklık zevk bile olsa o acıya hem değmez hemde gelecekte yattığın yerden gaz çıkarıyorum sanarken dışkı çıktığını görmüş olursun
Ayrılman en doğru karar
Yapma zaten çok sağlıksız
Bencil. Ve sana deger vermiyor.
Ön sağlam mı ki
Evet onu ama evlenmeden yapmayız
Sadece sürtünsen, takip eder misin bu arada
Onu yapıyoruz zaten
Başka neler oluyor özelde detay versen
Mesela seni rahatlatıyor mu dil ile
Evlenince de hep isterse ya?
Önden niye yapmıyor
Evlenmeden olmaz diyoruz