Kadın erkek ilişkilerinde neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. Hep bir çelişki içindeyim. Böyle olan var mı, tuhaf mıyım?

29 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. Mesleğimi yapamıyorum. Mesleğimin ana istihdamcısı devlet. Devlet almayınca mesleğimi yapamıyorum. Şimdilerde maaşı 10 bin tl olan bir işte çalışıyorum. Ön muhasebe işleri e satış vs bunları yapıyorum. Bir taraftan da atanmak için uğraşıyorum.

Kendimi bildim bileli hep yalnızdım. Arkadaşım da çok olmadı çok sosyal biri olmadım. Ailem çok korumacı ve asosyaldi. Ben de öyle oldum. Artık biriyle sevgili olmak evlenmek istiyorum ama doğru insanı nasıl bulacağımı bilemiyorum. Sosyal olmadığım için arkadaş akraba vs de olmadığı için instagramdan yazan ekleyenlerden denemeler yapıyorum. Ama cinsellik beklentisinde oluyorlar. Ben hayatımın geri kalanını birlikte yaşayacağım her zaman güvenebileceğim aynı yatakta yatıp kalkıp evde yaşayacağım ortak zevklerimizin olup benzer ideolojiye sahip olduğumuz aynı seviyede entelektüel seviye ve aynı ekonomik düzeyde olduğum bir erkek istiyorum ama ben ona alışmadan, hayatıma sokmadan onunla olan birlikteliğimi aileme ve onun ailesine onaylatmadan benden seks beklentisi olmayacak. Hiçbir erkekle seks yapmadım sevişmedim öpüşmedim bile sebebi de bunları yaparsam suistimal edilmekten korkmam.

Ailemin birlikte olduğum insanı, birlikteliğimi onaylaması çok önemli benim için. Çünkü ben sırf onunla birlikte olacağım diye aileme yalan söylemek mahçup düşmek istemiyorum. Ailemden korktuğumdan değil ailemin bunu hak etmediğini düşündüğümden böyleyim. Kadın erkek ilişkileri neden bu kadar maddeci, seks delisi sevişme delisi oldu? Benim yaşadığım şehirde deniz kenarında öpüşen sevişen bir sürü kadın görüyorum kapalısı da dolu açığı da dolu. Hiçbir farkı yok. Millet bunu yaparken o insanla aynı geleceği paylaşacağından emin olup da mı yapıyor? Bunları gördükçe sorunlu olan ben miyim acaba diye düşünüyorum.

Kadın erkek ilişkilerinde neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. Hep bir çelişki içindeyim. Böyle olan var mı, tuhaf mıyım?